Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evhanın nesi var kızlar neden annesinde kalıyor pskolojisi iyimi bari kocasının destek yanında olması gerekmezmi
benim eşim askerdi ben hamileyken çok zor zamanlar geçirdim böyle duyuncada üzülüyorum

eşide orda kalıyor tatlım çünkü kalkıp yemek filan yapamıyomuş bütün gün yatıyorum 2 dakika otursam hemen midem bulanmaya başlıyor diyo off allah yardımcısı olsun

gldimmm cnmm patron gelmedi daha birazdan gelir malum vccc ye taşınıyom sık sık. ondan kapadım.
evhana allah yardım etsin bebişi sağlıklı olsunda geçer inşallah.

inşallahhhhhhhhhhhh
ay bugün patronun gelmesede akşama kadar sohbet yapsak seninle boshayallersmile

inşallahhhhhhhhhhhh
ay bugün patronun gelmesede akşama kadar sohbet yapsak seninle boshayallersmile

cnmm gelcek ama 2 gibi yine gidicek belki bidaha gelmez bilmomm bende özledim yaa sizlerle sohbet etmeyii akşama kadar konuşsak dimii.
mehtap yazmadan gittimi. özele olsun msj at mehtapcım durumunu meraklandımm

didemcim bebişi hissetmiyonmu daha. damar atması gibi bişiler olur. eerkek bebekleri çabuk hisseder anneler.

cnmm gelcek ama 2 gibi yine gidicek belki bidaha gelmez bilmomm bende özledim yaa sizlerle sohbet etmeyii akşama kadar konuşsak dimii.
mehtap yazmadan gittimi. özele olsun msj at mehtapcım durumunu meraklandımm

bizde seni özlüyoruz tatlım ebruaks da gelmiyo doğru düzgün ceylinde ceylinin kocişi geliyodu sanırım bugün

didemcim bebişi hissetmiyonmu daha. damar atması gibi bişiler olur. eerkek bebekleri çabuk hisseder anneler.

ya tatlım elimi bastırınca damar atması gibi bişey oluyo elimin altında ama oğuzummu yoksa benim atardamarımmı çözemiyorum bebişimmidirki

ya tatlım elimi bastırınca damar atması gibi bişey oluyo elimin altında ama oğuzummu yoksa benim atardamarımmı çözemiyorum bebişimmidirki

ceylinle 2 gündür görüşemiyom. eşimi geliyo.
siteye baya gelmeyen var galiba. reyan nasıl çözdümü sorununu cnmm eşiyle.
cnm elini koyunca değilde normalde damar atması gibi kelebek pır pır ediyo gibi atar seyrir kasığın göbüşün.

bende geçen gün msn de görüştüm ceylinle cmt eşim geliyor diyodu
reyyannn iyi dün aşeriyodu yarın istediklerini alıp kargo yapıcam yavrucum bulamıyomuş yazık eşiylede iyiler toparladılar biz hamileyken çekilmez oluyoruz erkeklerde anlayışsız oluyor bazen gelir geçer diyorum ben
valla daha öle hissetmedim hiç çok sabırsızlanıyorum arkadaşım 5,5 aylık oldu ay fıkır fıkır oğluşu bayılıyorum onun karnına dokunmaya

iyi sevindim reyana cnmm düzelmesine eşiyle. evt hamişliğin ilk 3 ayı böle stresli geçyo kuzenim eşiyle ayrıldı 2 aylık hamişdi bi sinirle eşyalarını fln götürdü 5-6 aylık olunca çoook pişman oldu ama düzelmediler. kendi doğurdu kendi bakıyo çocuğa annesi destek bitek. yani çok sabır lazımm
hepinizde o stresi gördüm eşlerinizl problem yaşadınız. şükür hiçbirinizin başına böle kötü olay gelmeden atlatcanız.
neye aşerdi cnm reyan iyi yapmışın çoook sevapmış aşerene istediğini vermek. allah mukafatını verir sana. aklımda olsun bende böle aşerirsem isterim sizlerden cnm.

tatlım karşılıklı sabır göstermek lazım bazen eşimin sabrını zorluyorum farkındayım bende allah ta ona bi sabır verdi saolsun üzmüyo beni allahım kimsenin yuvasını dağıtmasın
tatlım alıç (anadolu meyvesi) de diyolar bide muşmula ayyy muşmula var burda alıç ta ben 2 hafta önce yemiştim inşallah vardır daha yarın pazardan alır pzt sabah kargolarım hemen zeynep te bana erik gönderdi ay öldüm erik diye kızın buzluğunda varmış onları gönderdi bana sağolsun... sende iste tabi valla yollarım ne istersen
sen antalyanın neresindesin gülüm

cnmm ne güsel eşine allah daha sabır versi dua et eşine bol bol. her erkek böle olmuyo şükür benimkide sabırlı.
işde dayanışma arkadaşlık budur yaaa. güsel bir dostluk kuruldu burda ne güsel. ben antalyanın girişi sayılır kepez belediyenin orda otogara giderken. merkeze 15 dk evimiz
muratpaşa mahallesi deniyo. bilirsen burları gelirseniz beklerim cnm

Son düzenleme:

biliyorummmmmmmmmmmm tarif ettiğin yeride anladım enson bende muratpaşada kaldım martta gitmiştim arkadaşlarla özdilek vardı alışveriş merkezi ona yakınmısın sen

biliyorummmmmmmmmmmm tarif ettiğin yeride anladım enson bende muratpaşada kaldım martta gitmiştim arkadaşlarla özdilek vardı alışveriş merkezi ona yakınmısın sen

cnmm özdileğe mesafe var muratpaşa çokk geniş burda. doğu garajına yakın kaleiçine yakınım yürüyerek gidebiliyom kepez beld. yakınım antalya girişde.

cnmm özdileğe mesafe var muratpaşa çokk geniş burda. doğu garajına yakın kaleiçine yakınım yürüyerek gidebiliyom kepez beld. yakınım antalya girişde.

tamam anladım kaleiçine yakınsan oralarıda gördüm gitsem kaybolmam şimdi gözümün önüne getiriroyrum 1 haftada deli dana gibi gezdik kafam karıştı şimdi sempatiksalakcinni

tamam anladım kaleiçine yakınsan oralarıda gördüm gitsem kaybolmam şimdi gözümün önüne getiriroyrum 1 haftada deli dana gibi gezdik kafam karıştı şimdi sempatiksalakcinni

güsel burlarr ben merkezi yerdeyim çarşıya kale içine yürüyerek gidebiliyom.hastaneler 1 vesayit işe yürüyerek gidip geliyom. hatta konya altı plajına kestirmelerden yürüyerek bie gidebiliyoz.
bidaha gelirsen beklerim cnm

isterim valla gelmek seni görmeyide
önümüzdeki yaz yine kaş yaparız belki antalyanın içinden geçersek çalarım kapını biz kaş hastasıyız mükemmel ya ama sana 3 saat filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…