Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

uyku isteyim gittikçe artıyoo 11 de ancak uyanıyorum yemek yapıp çıkıyorum ..
kız yeğenim erkekmiş çok sevindim gözümüz aydın ..nasılsınızzz

evet teyzesi erkek geliyo saol canım benim
biz iyiyiz seni sormalı
bende uykuya çok düştüm be tatlım bıraksalar 24 saat uyuycam valla

evet teyzesi erkek geliyo saol canım benim
biz iyiyiz seni sormalı
bende uykuya çok düştüm be tatlım bıraksalar 24 saat uyuycam valla

kaydirigubbakcemile3 aynen bende..teyzesi yesin onu benimki ablalık yapar artık..ay didem artık bebeğimi sürekli hissediyorum o kadar harika birşeyki ..
biz grip olduk teyzesi yatıyoruz..

kaydirigubbakcemile3 aynen bende..teyzesi yesin onu benimki ablalık yapar artık..ay didem artık bebeğimi sürekli hissediyorum o kadar harika birşeyki ..
biz grip olduk teyzesi yatıyoruz..

oy kurban olurum çokmu kötü ya grip fena senin işinde zor çocuklardan muhakkak geçer dikkat et kendine
bende hissetmek istiyom bebişimi tatlım ya ben erkenmi öğrendim cinsiyetini 2 doktorda erkekı dedi sen kaçıncı haftada öğrenmişti ay sonra kız derlermiki banada

evet canım çocuklardan geçti ..rahat bi 10 tanesi hastaydı..bende 13 de öğrendim bidahada göstermedi aslında bende pek emin olamıyorum erkek daha çabuk şekilleniyormuş bi arkadaşımda senin haftanda erkek olduğunu öğrendi .ben kızım diye sevemiyorum erkek derlerse diye kuzum diyorum

benimde 2 arkadaşım benimle aynı zamanda öğrendi erkek olduğunu bide aynı doktorlara gidiyoruz erkek herhalde
çok dikkat et olmadı maske tak sınıfta canım ya

Tatlımmm ben bi yemek atıştırıp geliym buralardasın dimi yarım saat sürmez gelirim

didoş bende 4 kilo almışım ve artık benimde kıyafetlerim olmuyo şükürkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…