oh oh maşallah nerden aldın hamile pantolonunu
tatlım lcw dren aldım tatlım çok hoş değil ama paçalarını filan sevmedim ben hep geniş paça giyiyordum bu8 garibime gitti ama başka yok
canım sen yoğunsun galiba ..bende telefonumu okulda unutmuşum onu almaya gidiyorum ..yine görüşürüz tatlım kendine ve bebişimize iyi bak çoooooooookk öptümmmm
bana cevap verecek kimse yok mu...:kafamçokkarıştı
slm ben aranıza yeni katıldım ama çok uzun süredir hep yazılarınızı okuyorum..benim adetime 4 gün var ama kasıklarımda bir agrı kalçalarıma vuruyor ama gögüslerimde hiç farklılık yok.7 aydır deniyoruz ama yok acaba bu ay hamile kalmış olabilirmiyim ..
slm ben aranıza yeni katıldım ama çok uzun süredir hep yazılarınızı okuyorum..benim adetime 4 gün var ama kasıklarımda bir agrı kalçalarıma vuruyor ama gögüslerimde hiç farklılık yok.7 aydır deniyoruz ama yok acaba bu ay hamile kalmış olabilirmiyim ..
tabiki gittim hiç bir sorun yok dedi sadece sitresmişburdada hep okuyorum stres etkiliyor diye ama stres yapmamaya çalışıyorum ben 35 yasındayım gec kalmış olmak tan korkuyorum 1 oglum var 15 yasında çok mu ara verdim acaba
tabiki gittim hiç bir sorun yok dedi sadece sitresmişburdada hep okuyorum stres etkiliyor diye ama stres yapmamaya çalışıyorum ben 35 yasındayım gec kalmış olmak tan korkuyorum 1 oglum var 15 yasında çok mu ara verdim acaba
e biraz ara vermişsin cnm,adetlerin düzenli olursa bekle cnm geçsin günün ama son 4 günü hep düşünerek geçirme bence hem vakit geçmez hemede hayal kırıklığı oluyo,ama inş hamilesindir cnm belirtilerede çok takılma derim ben çünkü her kişide farklı olur belirtiler çok dinleme bu son günlerde kendini bol bol istirahat et meşkuliyet bul kendine umarım iyi haberlrini burda verirsin,bende 7 aydır korunmuyorum bu ay bakalım nolcak hayırlısı rabbimden.
geldim melisammmmmmmmmmmmmmm
hoşgelmişennnnnnnnnn nere gittin ay bende çıkıyodum şimdik.yoğunmu çalışıyosun bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?