folibol verdi banada kullanmaya basladım hayırlısı artık ama bişey söylimi sizden cvp gelince daha iyi oldum teşekkürler hepinize bu arada işyerinden yazışıyorum müşteri gelince cıkabilirim kusura bakmayın olur mu bu nereye gitti demeyin:)opuyorumnanaktan
folibol verdi banada kullanmaya basladım hayırlısı artık ama bişey söylimi sizden cvp gelince daha iyi oldum teşekkürler hepinize bu arada işyerinden yazışıyorum müşteri gelince cıkabilirim kusura bakmayın olur mu bu nereye gitti demeyin:)opuyorumnanaktan
a.stmm cnm takıl sen anlarız biz folbiol evet banada vermişti dr ama ben yaklaşık 3 aydır bitti diye yenisini almadım almam gerekiyormu acba
yoğundum şimdi boşaldı tepem sen nereye çıkıyon kız[/QUOTEamann ne biliym ya sıkıldık evde çocuklarlada arkadaşla çocukları parkamı çıkarsak diyoduk yemeklerimi yaptım evimi topladım bugünde havayı güzel gördük ama sen geldinya azucuk laf edek yanlız bırakmıyim seniolumunekankayizsmilea.s.
folikasit vermiş sadece yumurtlama ilaçlarından vermemiş
belki ovilasyon kiti kullanırsan faydasını görürsün yumurlama gününü belirler ona göre ilişki denersin
yoğundum şimdi boşaldı tepem sen nereye çıkıyon kız[/QUOTEamann ne biliym ya sıkıldık evde çocuklarlada arkadaşla çocukları parkamı çıkarsak diyoduk yemeklerimi yaptım evimi topladım bugünde havayı güzel gördük ama sen geldinya azucuk laf edek yanlız bırakmıyim seniolumunekankayizsmilea.s.
çıkıyosan çık tatlım hava alacaksan eve tıkmıym seni....
benimde moralim bozuldu ya benim gittiğim hastaneyle ilgili çok fazla olumsuz yorum okudum doktordan çok memnunum ama ebeler filan kötüymüş napcam bilmiyorum
hee kızlar bu arada bugün benim yumurtlama günümmmmmmm gıdak gıdakbayanssulusmile
doktora sor derim çünkü hamileliktede devam ediliyormuş ilaç bebek için:):ecrin_bebek:
Ben geldim kızlar naber
akşama ne planlar var bakımmmmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kızlar doktordan geliorm oğlum olacaktı ya deilmiş 5 boyuluda baktık prensesim oluoooooo
Ben geldim kızlar naber
çok fena çookkk fikir verbilirsin datlummm 2si bir arada daha fena olsunnn yaşasın kötülük:roflol:
kızlar doktordan geliorm oğlum olacaktı ya deilmiş 5 boyuluda baktık prensesim oluoooooo
vallahamııı anaaaaaaaaaaaaaa kız banada mı kız derker bi kaç hafta sonra acaba oğluş olduğunu kaçıncı haftada öğrenmiştin aha aklım karıştı
fentezimi konuşcazzz şimcikte anammmm garanti +18 ibaresi koyarlar topice delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?