Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

a.stmm cnm takıl sen anlarız biz folbiol evet banada vermişti dr ama ben yaklaşık 3 aydır bitti diye yenisini almadım almam gerekiyormu acba

folikasit vermiş sadece yumurtlama ilaçlarından vermemiş
belki ovilasyon kiti kullanırsan faydasını görürsün yumurlama gününü belirler ona göre ilişki denersin

çok fena çookkk fikir verbilirsin datlummm 2si bir arada daha fena olsunnn yaşasın kötülük:roflol:

fentezimi konuşcazzz şimcikte anammmm garanti +18 ibaresi koyarlar topice delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol:

vallahamııı anaaaaaaaaaaaaaa kız banada mı kız derker bi kaç hafta sonra acaba oğluş olduğunu kaçıncı haftada öğrenmiştin aha aklım karıştı

cnm ben 13 haftada öğrenmişim ama doktor yanılma payı vermişti renklide baktı bu kız dedi kocam sokta 1 saat hiç. konusmadı ama kızım oluomus cok sevndm 17. haftadaız simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…