cnm ben 13 haftada öğrenmişim ama doktor yanılma payı vermişti renklide baktı bu kız dedi kocam sokta 1 saat hiç. konusmadı ama kızım oluomus cok sevndm 17. haftadaız simdi
:roflol::roflol:nesseeeee ben kendim hallederim canımm kızlar arkadaş geldi çocuklar sıkıştırıyo ben kaçar öptümsiziiiiiiiii
anaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende kendimi erkeğe hazırlamıym o zaman ay ya erkekmi kızmı bu çocuk
erkek mi dediler yanılma payı verdi mi?
Kızlar ben çocuk çalışmasına gidiyorum sonra yine gelirim oldu
ay hayırlısı olsun kız erkek ne fark eder evlat sitiyoruz biz demi
öyle tabiki tatlım ben hep kızım olacak dedim durdum doktor erkek diyince dumur oldum şimdi dönüp kız derse kafayı yerim yaaaa keşke söylemeselerdi bu kadar erken
kız istemiomusun kız biz bir ay boyunca oğlusum söle oğlusum böle dedik bugun hemen kızım oldu:)
canım inşallah hadikızlar yeni sayılırım ben üye olalı cok olduda yeni mesaj göndermeye basladım 1.5 yıllık evliyiz ve 1.5 yıldır bebiş istiyoruz doktora gittik bir sorun olmadıgını ve bu zamana kadar nasıl olmamıs dedi klomen verdi 5 gün kullandım calısmalara basladık bakalaım inş olur bu ay cok ihtiyacım var bebişime artık bugünde kasıklarım cok agrıyor inş catlamıstır
kızlar ben çocukların cinsiyetlerini öğrendim ikizlerime hamileydimya.19 haftalığız şimdilik.bir tane kızım vardı zaten 7 yaşında okula başladı.iki kızım daha geliyor .allahım bana kızları yağdırdı.ne güzel dimi.
iyi akşamlar kızlarrrrr
iyi akşamlar cnmm nasılsın bebişin nasıl,bu arada özel mesaj atmıştım sana bende seninkini okudum cnm,çocuklar işte napıcaksın yapcak bişi olmuyo işte,burda karışamıyorlar cnm bizde burdan görüşürüz dimiolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?