dscoper canım neden canın sıkkın hayırdır paşa iyi demiiii
Canım ya inşaallah olur bir an önce hakediyorsunuz eşinde senle ilgileniyor mutluluğunuz katlanır inşaallah bizimki gibi sorunlarınız katlanmasın
sen neden gitmiyorsun doktora tatlım yaaa aaa kızıcam eşine
ben çok moralsizim ya bende anlamıyorum ne olduğunu
ben iyi olursam çocuk ta rahat edecek benim yüzümden oda iyi değildir eminim kendimi toparlamam lazım
zeynebim sumrum çok saolun
bilmiyom kızlar çok huysuz bişey oldum ya bide benim doğum yapacağım hastaneyle ilgili kötü şeyler duydum oda aklımı karıştırdı doktorla onuda konuşucam sabahki haber moralimi bozdu bi arkadaşımızın başına gelen üzücü olay bide çevremdeki insanlar çok canımı sıkıyor kimseye tahammül edemiyorum
Aman didem yoruldum artık bu adama sorumluluklarını hatırlatmaktan artık hiçbirşey istemiycem söylemiycem iki haftadır ütüyü yapıcak sabah sinirle kalktım uyan diyorum uyanmıyor sanki işe ben gidicem üç yıldır ömrümü yedi her sabah uyan diye diye tükendim kalktım sinirle pantol gömlek ütüledim artık hiçbirey istemiycem her işimi kendim yapıcam kendi düşünsün doktoruda söylemiycem o diyene kadar döner sermayeyi alalımda gidelim dedi Rabbime sığındım korusun yavrumu olmazsa öbür ay kontrolece beklerim hastaneye giderim yine, sende sıkma canını bebeğin iyi sen sabahki kötü habere üzülmüşsün ondan daraldın heralde.
Ay canım şükür biz iyiyiz o konularda ama inşallah ikiye katlanır ve inşallah sizlerin üstünde ki o karabulutlar da kaybolur
Canım benim git tabi rahatlarsın ama hamilelikte bunların olacağına emin ol birçok arkadaşımın eşiyle yatamadığını adamların onlara koktuğunu evine kimseyi istemediklerini falan biliyorum ama atlatılıyor merak etme sen git bebişini gör rahat olsun için:)
sabah ne haber aldin merak ettim simdi. kiz gecen hafta bende öyleydim hersey cok kötü geliyordu gözüme cok karamsallasmistim. dün iste misafirlige gittim kafam dagildi iyi geldi. insan konusunca aciliyo
benimkini anlatıyorsun sanki allahtan toparladı artık bende senin yaptığını yaptım her işe kendim yetmeye çalıştım sonuç hiç iyi olmuyor psikoloğa gittim aylarca o yüzden sakın her işi ben üstüme alıym deme
didem canım bak evham yapıyorsun boş yere
inan bana oğluşun gayet iyi allah korusun kötü bişey olsa hissedersin
hadi ama canım arkadaşım kendine gel paşamızı üzme artık
Psikolağa gidecektim ama kadının tayini çıktı ben böyle çok şanslıyımdır:)
Zeynep canım sende bir daha ki aya iyi haber verirsin bize inşaallah dua ediyorum kızlar inşaallah kavuşursunuz bebeklerinize.
ya birinin bebişi ölmüş karnında allah yardım etsin diyorum çok zor o yüzden canım sıkıldı toparlanıyorum yavaş yavaş
ararım seni hastaneden çıkınca zati tatlım iyi ona eminim ama işte kırk bin türlü sorun beynimde sürekli dönüyor
bişey diyimmi bende istemiyorum kimseyi görmek arkadaşlarımı bile herkeze uyuz oluyorum bu aralar eşim bile dişarı çıksın diye gözünün içine bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?