Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayy didem kız hepimiz aynıyız sanırım adamı 1 metre yanıma yaklaştırmıyorum
o da beni sevmiyon sen artık deyip duruyo

başka yokmu başkasına git tatlım valla iyi geliyo bende tavsiye yoksa bu kocalarla başedilmiyo ben gitmesem boşanırdım eminim o duruma gelmiştim artık

Yok canım maalesef özele gidemem ilk başlarda eşime dediğimde senin değişmen lazım sen bana uy doktora gerek yok derdi hall diyordabıktım artık yaptığı iyilikler bile görünmüyor gözüme herşeyden bıktırdı aslında iyi yönleri daha fazla ama işte kötülüler birikiyor insanın içinde Rabbim aklımı korusun çıldırmak üzereyim ve eşim beni anlamıyor.

:Saruboceq: :Saruboceq: yatıp kalkıp dua etsem yeterli olurmu sana opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herşeyde vardır bi hayır tatlım

Canım benim yaaa senin duan kabul olmazmı hiç sen iste Rabbim temiz yüreğinin karşılığında bana bebiş verir:)

evet kızlar anlatın o anları bakalım hamişler nasıl anlattınız kocalarınıza hamile olduğunuzu?

iyiki varsınız hattuşlar rahatladım gibi biraz
benim koca şoka girmişti esracığım ilk öğrendiğimde bende salya sümük ağlamıştım patronum teselli etmişti ay komedi gibiydi ya bide babamızın doğum günüydü öğrendikten bikaç gün sonra pastasının üzerine bu günü önümüzdeki yıl 3 kişi kutlamak dileğiyle yazdırmıştım güzel di

Ben o günleri hatırlarsam daha kötü olurum:)

bende evet sevmiyorum düyorum bu gibi durumlarda valla tahammülüm yok dün kayınvalidemler uğradı kalksınlar diye gözlerinin içine baktım resmen

tatlım rahat ol geçmiteki kötülükleri düşünür durursan dahada kötü olur doktor bana seni iyileştirmeden eşini iyileştiremeyiz demişti önce sen senden önemlisi yok diyip duruyodu

Kızlar ben bugün itibariyle diyete başladım inip salatamı yiyimde geleyim:) Öpüyorum sizleri iyiki varsınız:)

Hııım hatırladım şimdi canım evet yaa çok güzel bir duygu olduğuna eminim ben eşime hiç beklemediği bir anda söyleyerek şok etmek istiyorum hatta kalabalık içinde söylemek istiyorum o anki tepkisini herkesin içinde göstersin bana

ay yazik. kizlar siz doktorunuza güveniyorsunuzdur heralde demi yani. benim cok sükür simdiye kadar herseyim normaldi. doktorumda iliski yasak falan demedi. cok sik degil ama arada yapiyoruz iste. ama aklima takilan zamanlarda degil mesela bazi günler otobüse kosmak zorunda kaliyordum aksamda eve varinca biraz rahim kisminda hafif bi agri oluyordu ozamanlari keisnlikle yaklastirmiyordum yanima ama öyle hersey normal oldugu ve dinlendigim bi gün olursa neden olmasin dedim, yani aklina birsey takilmicagi günler dene ve sürekli birsey olur mu acaba ay dikkat falan diye düsünmemeye calis.

iyi fikir tatlımmmmmm inşallah en kısa zamanda şok edersin onu

Yeter artık ya kendimi yiye yiye tükendim artık beni üzenleri yiycem görürler bundan sonra bundan sonra resmiyet eşimin ailesine artık güler yüzle neşeli konuşmak yok soğuk olucam yeter artık be bundan sonra içimden ne geçiyorsa söyliycem yapıcam tükendim ya eşimde görür artık o yalvaracak niye benle bişey paylaşmıyorsun konuşmuyrsun benden bişey iste diye.

ohhh be işte benden bahsediyorsun ben şimdi böyleyim ve rahatım

tatlım rahat ol geçmiteki kötülükleri düşünür durursan dahada kötü olur doktor bana seni iyileştirmeden eşini iyileştiremeyiz demişti önce sen senden önemlisi yok diyip duruyodu

Evet canım bütün mesele bu zaten geçmişe takılı kalmaktan bir kurtulsam düzelecek herşey amma olmuyor çok denedim çok yapamıyorum.

Evet canım bütün mesele bu zaten geçmişe takılı kalmaktan bir kurtulsam düzelecek herşey amma olmuyor çok denedim çok yapamıyorum.

yaparsın geçmişi aklına getirmemeye çalış onu düşünürsek evlilikler hiç bi şekilde sağlıklı gitmez

iyi fikir tatlımmmmmm inşallah en kısa zamanda şok edersin onu

Inşallah benim eşim toplum içimde bana karşı çok resmidir bu yüzden de onun o tutumunu kırcam bu şekilde ve onun bu haberi duyduğumda yerinde duramayacağını adım gibi biliyorum dün penyeden karnım açılmıştı eşimde karnını ört çocuk üşüyeçek diyor birde benim üç gündür karnım şiş eşim de kesin bizim bebek büyümeye başladı ondan karnin şiş diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…