Am,n canım hamilelerin duası kabul olurmuş dua edin bize:)
başka yokmu başkasına git tatlım valla iyi geliyo bende tavsiye yoksa bu kocalarla başedilmiyo ben gitmesem boşanırdım eminim o duruma gelmiştim artık
:Saruboceq: :Saruboceq: yatıp kalkıp dua etsem yeterli olurmu sana opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herşeyde vardır bi hayır tatlım
Ay boş verin kötü şeyleri konuşmayı ilk hamile olduğumuzu öğrendiğiniz ve eşinize söylediğiniz günleri hatırlayın hatta bize de anlatım nasıl haber verdiniz eşlerinize tepkileri nasıl oldu bunların hepsini hatta banada fikir olmuş olur hem biraz içiniz rahatlar
Ay boş verin kötü şeyleri konuşmayı ilk hamile olduğumuzu öğrendiğiniz ve eşinize söylediğiniz günleri hatırlayın hatta bize de anlatım nasıl haber verdiniz eşlerinize tepkileri nasıl oldu bunların hepsini hatta banada fikir olmuş olur hem biraz içiniz rahatlar
ayy didem kız hepimiz aynıyız sanırım adamı 1 metre yanıma yaklaştırmıyorum
o da beni sevmiyon sen artık deyip duruyo
Yok canım maalesef özele gidemem ilk başlarda eşime dediğimde senin değişmen lazım sen bana uy doktora gerek yok derdi hall diyordabıktım artık yaptığı iyilikler bile görünmüyor gözüme herşeyden bıktırdı aslında iyi yönleri daha fazla ama işte kötülüler birikiyor insanın içinde Rabbim aklımı korusun çıldırmak üzereyim ve eşim beni anlamıyor.
iyiki varsınız hattuşlar rahatladım gibi biraz
benim koca şoka girmişti esracığım ilk öğrendiğimde bende salya sümük ağlamıştım patronum teselli etmişti ay komedi gibiydi ya bide babamızın doğum günüydü öğrendikten bikaç gün sonra pastasının üzerine bu günü önümüzdeki yıl 3 kişi kutlamak dileğiyle yazdırmıştım güzel di
ayy didem kız hepimiz aynıyız sanırım adamı 1 metre yanıma yaklaştırmıyorum
o da beni sevmiyon sen artık deyip duruyo
Kızlar ben bugün itibariyle diyete başladım inip salatamı yiyimde geleyim:) Öpüyorum sizleri iyiki varsınız:)
Hııım hatırladım şimdi canım evet yaa çok güzel bir duygu olduğuna eminim ben eşime hiç beklemediği bir anda söyleyerek şok etmek istiyorum hatta kalabalık içinde söylemek istiyorum o anki tepkisini herkesin içinde göstersin bana
Yeter artık ya kendimi yiye yiye tükendim artık beni üzenleri yiycem görürler bundan sonra bundan sonra resmiyet eşimin ailesine artık güler yüzle neşeli konuşmak yok soğuk olucam yeter artık be bundan sonra içimden ne geçiyorsa söyliycem yapıcam tükendim ya eşimde görür artık o yalvaracak niye benle bişey paylaşmıyorsun konuşmuyrsun benden bişey iste diye.
tatlım rahat ol geçmiteki kötülükleri düşünür durursan dahada kötü olur doktor bana seni iyileştirmeden eşini iyileştiremeyiz demişti önce sen senden önemlisi yok diyip duruyodu
Evet canım bütün mesele bu zaten geçmişe takılı kalmaktan bir kurtulsam düzelecek herşey amma olmuyor çok denedim çok yapamıyorum.
iyi fikir tatlımmmmmm inşallah en kısa zamanda şok edersin onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?