Hııım hatırladım şimdi canım evet yaa çok güzel bir duygu olduğuna eminim ben eşime hiç beklemediği bir anda söyleyerek şok etmek istiyorum hatta kalabalık içinde söylemek istiyorum o anki tepkisini herkesin içinde göstersin bana
ohhh be işte benden bahsediyorsun ben şimdi böyleyim ve rahatım
Inşallah benim eşim toplum içimde bana karşı çok resmidir bu yüzden de onun o tutumunu kırcam bu şekilde ve onun bu haberi duyduğumda yerinde duramayacağını adım gibi biliyorum dün penyeden karnım açılmıştı eşimde karnını ört çocuk üşüyeçek diyor birde benim üç gündür karnım şiş eşim de kesin bizim bebek büyümeye başladı ondan karnin şiş diyor bana
İnşaallah başarırım desteklerinizi bekliyorum sizlerle paylaşıyorum herşeyimi eğer geçmişle ilgili yine aynı şeylere takılırsam beni uyarın ne olur yardım edin bana bebeğim için düzelmem lazım kendim için başaramadım onun için başarmam lazım artık.
ben ögrendigim gün önce baska doktora gitmistim rapor almak icin islerim vardi izinde vermediler is yerinden. sonra jinekologa gittim. ben ögrendigimde sadece doktorda gözlerim dolmustu savincten. sonra gecti sandim eve gittim esime güzel güzel bi ögle yemegi hazirladim. yemekten sonra söyleyim dedim ama duramadim eve girdi esim montunu cikartti. dedim doktor 2günden fazla rapor yazmam dedi dedim. dedi niye ,dedim cünki 35hafta sonra baba oluyorsuuuuun dedim :) hadi be dedi. dedim gercekten. sarildi bana siki siki bir döndürdü. sonra alnimdan öptü. gercekten mi dedi evet dedim birdaha öptü sarildi yemegimizi yedik. sonra basadi sormaya kjac haftalik falan filan diye
ay ya çok hoşsunuz allahım bozmasın başınızı bebişle şenlenir inşallah en kısa zamanda eviniz
zkol canım yemegini ye gel sana bir şey sorucam.
Ay inşallah canım bu aralar bana çocuk ver deyip duruyor geçengün hastaneye gittik orda yeni doğan bebekler gördü ben böyle küçük istemiyorum sen bana büyük bebek ver diyo oldu dedim o zaman en ay 15 ay beklicen dedi oda bana yok diyo artık yeni kanun çıktı hamileliği de 7 aya düşürdüler diyor askerlik düştü ya... :) :)
Kızlar ben çıkıyorum iş yapıyım biraz sonra görüşürüz.
Ay canım yaa çok süpermiş bende istiyorum :)... Duygulandım valla
Ben yumurtladım galiba göğüslerim füze gibi oldu
ay esracım o kadar güzel bir duygu ki sana anlatamam bende şuan hamiş olmasamda yaşadım o duyguyu bende anlatayım mı?
yemek değil salata yiyiyo bacım
hem ne sorcan merak ettimmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hey maşşallahhhhhhhhhh
Ay canım yaa çok süpermiş bende istiyorum :)... Duygulandım valla
ben cumartesi adet oldum ya çok az adet oluyorum gibi geliyor normalde ilk gün az olurdu 2 3 günler çok yogun olurdu 5 6 bazen 7 kez ped degiştirirdim. şimdi az oluyorum az önce gittim pedimi degiştireyim diye baktım az dı bende ziyan olmasın pedim diye sonra degiştirmeye karar verdim. zkolde pazar günü adet olmuş ya ona soracaktım adetin nasıl az mı çok mu diye. geçen ay 2 gün üst üste pantolonuma bile geçmişti acaba geçen ay çok oldum diyemi az adet oluyorum yoksa mevsimselmi onu merak ettim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?