ne diyeti kız
afiyet olsun hadi ye salatanı
Buyur anlat tabiki senin çocuğun varmı bu arada
kızlar yemek yiyip geliyorum hemen çok kaynatmayın yetişemiyom hızınıza
ohhh be işte benden bahsediyorsun ben şimdi böyleyim ve rahatım
zkol canım yemegini ye gel sana bir şey sorucam.
ay esracım o kadar güzel bir duygu ki sana anlatamam bende şuan hamiş olmasamda yaşadım o duyguyu bende anlatayım mı?
Kız süpen varsa test yap uşak ta reglini az görmüştü bittikten sonra test yaptı ve şimdilik 3- 4 aylık filan hamile sanırım
66 kilo olmuşum kızım zayıflamam şart bu kiloyla hamile kalırsam yanarım:)
ben cumartesi adet oldum ya çok az adet oluyorum gibi geliyor normalde ilk gün az olurdu 2 3 günler çok yogun olurdu 5 6 bazen 7 kez ped degiştirirdim. şimdi az oluyorum az önce gittim pedimi degiştireyim diye baktım az dı bende ziyan olmasın pedim diye sonra degiştirmeye karar verdim. zkolde pazar günü adet olmuş ya ona soracaktım adetin nasıl az mı çok mu diye. geçen ay 2 gün üst üste pantolonuma bile geçmişti acaba geçen ay çok oldum diyemi az adet oluyorum yoksa mevsimselmi onu merak ettim canım.
Boyun kaç ki canım sen öyle diyorsan ben ne yapım yaa 167 boyum ve 69 70 kiloyum
Geldim şeker sor sorunu geçmişi okuyorum:) Cevap veririm hemen:)
benim çocugum yok canım düşük yaptım 3 ay önce. bende haziranın 21 indi çok az bir kan geldi benden daha adetime 4 5 gün vardı o kandan sonra bekledim tabi gelsin diye gelmedi bir iki gün sonra dışarı çıkmıştım. test alıp geldim iş yerime sabah yaparım dedim dayanamadım girdim tuvalete yaptım çok heyecanlanmıştım elim ayagım titriyordu. biraz bekledim ikinci çizgi çıktı çok silikti. hemen eşime mesaj attım. biz eşimle aynı semtte çeışıyoruz akşamları metroda buluşup eve gidiyoruz birlikte yine ben erken çıkmıştım eşimi bekliyordum geldi yüzünde kocaman bir gülümseme dogru mu hamilemisin filan testi gösterdim ona gözlerimin içine baktı ben çok tan aglamaya başlamıştım sarıldık birbirimize onca insanın önünde benim gözümden yaşlar şelale gibi akmaya başlamıştı. eşimede baktım gözleri dolmuştu. biraz sarıldık derken metro geldi ayrıldık eve gelene kadar eşimin gözlerine bakamadım her baktıgımda aglıyordum. o kadar duygulanmıştım ki. bir iki gün sonrada kan testi verdim. sonuçkları 2 gün sonra alırsınız dediler ben o gün bile zor dayandım ertesi gün telefon açtım sonuçlar çıkmıştı eşimi aradım ben çok heyecanlıyım gidemem ne olur sen git al sonuçları dedim sonuçları aldıktan sonra direk yanıma gel dedim. eşim gitti tabi ben yine dayanamadım aradım sonuçları almış yanıma geliyordu dedim ne yazıyor baktı anlamıyorum dedi dedim altta ne yazıyor dedi negatif yazıyor olamaz nasıl olur dedim valla ögle yazıyor dedi yanıma geldi baktım kagıtlara gerçekten de negatif yazıyordu artık aglamaktan gözlerim görmez olmuştu. derin bir nefes aldım gözlerimi sildim tekrar baktım test sonucum 764 tü hiç unutmam dedim ali yanlış yere bakmışız bunlar olması gereken degerler benim sonucum bu tekrar labratuarı aradım dedim böyle böyle. ordakilerde sonucunuz 0,5 ün üzerinde olduguna göre hamilesiniz dedi. orda tekrar ben başladım aglamaya eşime sarıldım ve uzun bir zaman ayrılamadık. tekrar istiyorum o anları yaşamak bu ay çok umutlanmıştım olmadı. bu oldumu olmadımı olacakmı olmayacakmı stersi ömrümden 5 yıl çalışyor. artık takmıcam diyorum olmuyor yaşım ilerliyor daha çok üzülüyorum.
ay gerçekten mi umutlanmak istemiyorum adet olmadan bir gün önce yaptım negatifi. onun için eminim artık olmadıgına. şüphem yok ahhh olsa ne güzel olurdu. ben ilk hamileligimde üstüne görme olayını yaşadım çok azdı bir iki damlayı geçmiyordu bu defa çok ama 3 gündür oldugum adet normalde ilk adet gördügüm günki kadar. üstüne görme de bu kadar çok kan gelirmi ki o nasıl adet olmuştu burdamı şimdi ona bir sorayım. bir de genlede adetimin rengi çok koyu olurdu şimdi açık pempe demiyim ama ona yakın bir renk ay esra içime kurt düşürdün olur mu ki?
Canım ben hayatımda hiç yoğun adet olmadım geceleri kanamam olmaz benim ama bu ay çok yoğun bi yerde duymuştum kadınlar her ay farklı yumut-rtalıktan adet olurmuş sol yumurtadan çok geliyosa sağdan az geliyo olabilir bende şuan öyle geçen ay ilaçla adet olmuştum uzun sürdü ama az kanama oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?