Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Buyur anlat tabiki senin çocuğun varmı bu arada

benim çocugum yok canım düşük yaptım 3 ay önce. bende haziranın 21 indi çok az bir kan geldi benden daha adetime 4 5 gün vardı o kandan sonra bekledim tabi gelsin diye gelmedi bir iki gün sonra dışarı çıkmıştım. test alıp geldim iş yerime sabah yaparım dedim dayanamadım girdim tuvalete yaptım çok heyecanlanmıştım elim ayagım titriyordu. biraz bekledim ikinci çizgi çıktı çok silikti. hemen eşime mesaj attım. biz eşimle aynı semtte çeışıyoruz akşamları metroda buluşup eve gidiyoruz birlikte yine ben erken çıkmıştım eşimi bekliyordum geldi yüzünde kocaman bir gülümseme dogru mu hamilemisin filan testi gösterdim ona gözlerimin içine baktı ben çok tan aglamaya başlamıştım sarıldık birbirimize onca insanın önünde benim gözümden yaşlar şelale gibi akmaya başlamıştı. eşimede baktım gözleri dolmuştu. biraz sarıldık derken metro geldi ayrıldık eve gelene kadar eşimin gözlerine bakamadım her baktıgımda aglıyordum. o kadar duygulanmıştım ki. bir iki gün sonrada kan testi verdim. sonuçkları 2 gün sonra alırsınız dediler ben o gün bile zor dayandım ertesi gün telefon açtım sonuçlar çıkmıştı eşimi aradım ben çok heyecanlıyım gidemem ne olur sen git al sonuçları dedim sonuçları aldıktan sonra direk yanıma gel dedim. eşim gitti tabi ben yine dayanamadım aradım sonuçları almış yanıma geliyordu dedim ne yazıyor baktı anlamıyorum dedi dedim altta ne yazıyor dedi negatif yazıyor olamaz nasıl olur dedim valla ögle yazıyor dedi yanıma geldi baktım kagıtlara gerçekten de negatif yazıyordu artık aglamaktan gözlerim görmez olmuştu. derin bir nefes aldım gözlerimi sildim tekrar baktım test sonucum 764 tü hiç unutmam dedim ali yanlış yere bakmışız bunlar olması gereken degerler benim sonucum bu tekrar labratuarı aradım dedim böyle böyle. ordakilerde sonucunuz 0,5 ün üzerinde olduguna göre hamilesiniz dedi. orda tekrar ben başladım aglamaya eşime sarıldım ve uzun bir zaman ayrılamadık. tekrar istiyorum o anları yaşamak bu ay çok umutlanmıştım olmadı. bu oldumu olmadımı olacakmı olmayacakmı stersi ömrümden 5 yıl çalışyor. artık takmıcam diyorum olmuyor yaşım ilerliyor daha çok üzülüyorum.

Ayyy aşk sarhoşu canım çok güzel ya inşallah o duyguyu tekrar yaparsın en kısa zamanda stres işine gelince insanın elinde olan birşey değil bende yapmıcam diyorum ama olmuyor malesef

Kız süpen varsa test yap uşak ta reglini az görmüştü bittikten sonra test yaptı ve şimdilik 3- 4 aylık filan hamile sanırım

ay gerçekten mi umutlanmak istemiyorum adet olmadan bir gün önce yaptım negatifi. onun için eminim artık olmadıgına. şüphem yok ahhh olsa ne güzel olurdu. ben ilk hamileligimde üstüne görme olayını yaşadım çok azdı bir iki damlayı geçmiyordu bu defa çok ama 3 gündür oldugum adet normalde ilk adet gördügüm günki kadar. üstüne görme de bu kadar çok kan gelirmi ki o nasıl adet olmuştu burdamı şimdi ona bir sorayım. bir de genlede adetimin rengi çok koyu olurdu şimdi açık pempe demiyim ama ona yakın bir renk ay esra içime kurt düşürdün olur mu ki?

66 kilo olmuşum kızım zayıflamam şart bu kiloyla hamile kalırsam yanarım:)

canim ben tatilden önce 63kiloydum tatilde 4 kilo verdim ve hamile kaldim hemen belki kiloylada ilgili diye düsünüyorum. halamin kizi tedavi görürken doktor onada diyordu kilo vermen lazim diye ama aslinda kizim kilosu iyidi. bilmiyorum iste öyle bi düsünce

Canım ben hayatımda hiç yoğun adet olmadım geceleri kanamam olmaz benim ama bu ay çok yoğun bi yerde duymuştum kadınlar her ay farklı yumut-rtalıktan adet olurmuş sol yumurtadan çok geliyosa sağdan az geliyo olabilir bende şuan öyle geçen ay ilaçla adet olmuştum uzun sürdü ama az kanama oldu:)

Boyun kaç ki canım sen öyle diyorsan ben ne yapım yaa 167 boyum ve 69 70 kiloyum

Boyum 161 66 kilo bana çok fazla 50 kilo ile evlendim ben kilo almamam hatta 55ten yukarı çıkmama lazım pkoda kilo çok önemli zattten ben kilo alınca ortaya çıktı lanet hastalık

Geldim şeker sor sorunu geçmişi okuyorum:) Cevap veririm hemen:)

afiyet şeker olsun canım. yemek üstünede böyle muhabbet olmaz ama senin adetin nasıl geliyor benim ki az geliyor normalde ilk gün az olurdu 2 3 günler çok olurdu 2 gündür yine az geliyor rengi de koyu degil pembe ama biraz koyu bir pembe.

Canım benim Rabbim hepimize versin inşallah:) Çok üzüldüm ama düşüğe bile şükretmek lazım en azından gebe kalabiliyorsun yatarsın yapılacakları yaparsın ama hiç kalamamak daha kötü oturup düşünüyorsun acaba sorun ne diye

Canım benim kanamam çok koyu geliyor sanırım kisti temizliyor ama için rahat etsin istersen bi test daha yap aklında kalmasın

Şuan çok koyu geliyor aşk sarhoşu umarım yardımcı olabilmişimdir sana

Kızlar birde ilişki pozisyonları hamileliği etkiliyor mu yani kadının üstte olduğu pozisyon çok iyi değil diyorlar ama gebelik için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…