Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kız zeynep klomen sende bel ve kaşık ağrısı yaptımi yaa bende acayip ağrı var merak ettim de

Çatlıyon kuzum:) Akşam calışın bence:) benim ateşim olmuştu doktor ilgisi yok dedi ama ben çatladığım zamanlar hep öyle oluyor yanıyorum içten içe:) Eşim bile farkediyo... Bide akıntına bak ondan anlarsın:) Afedersiniz sümük gibi ama yapışkan oluyor:)

Kızlar birde ilişki pozisyonları hamileliği etkiliyor mu yani kadının üstte olduğu pozisyon çok iyi değil diyorlar ama gebelik için

Aynen öyle tatlım altta ol ve bittikten sonra kalkma hatta bacaklarını duvara kaldır:) Eşim çok gülüyo bana o zaman ama ne yapayım mecburen:)

kızlarrrr çıkıcam ben 10 dakikaya kadar doktora gidicem patronumdan izin aldım 3 e kadar bile bekleyemedim

O akınti modu hatta afedersin ilişki sonrası fark ettim geldiğini dün ara verdik bugün tekrar çalışma olucak inşallah

O akınti modu hatta afedersin ilişki sonrası fark ettim geldiğini dün ara verdik bugün tekrar çalışma olucak inşallah

İlişki sonrası gelen o değildir menidir en iyi bugün anlarsın çamaşırındaki akıntıyı incele bakalım bişi varmı?

kızlar pozisyon sormuşsunuz ben kalçamın altına yaktık koyup yatıyordum en temizi ayakları filan dik diyene kadar öyle daha rahat oluyor

dogru olabilir canım. ama benim adet olana kadar sol kasıgım agrıdı adet olduktan sonra sag kasıgım patmaya başladı. neyse artık yapacak bir şey yok geçmiş için önümüze bakıcaz zkol senden çok umutluydum sen benim umudumu ATEŞLEYECEKTİN ama saglık olsun her şerde bir hayır vardır.

Aynen öyle tatlım altta ol ve bittikten sonra kalkma hatta bacaklarını duvara kaldır:) Eşim çok gülüyo bana o zaman ama ne yapayım mecburen:)

Canım alta olduğunda ben çok yıpranıyorum eşim bayagı kilolu olduğu için ama biraz idare ederim zaten ilişki sonrası ben en ay yarın saat yatıyorum ve kalcamin altına yaptık koyup bekliyorum

zkol bende böyle düşünüyordum hamile kalabiliyorum diye ama bak bu ay olmadı. gerçi
çok çalışmadık ondan mı dır kaynanm burda ya çok kızıdırıyor beni ondan mıdır olmadı belki de düşükten dolayı rahmin hala hazır duruma geçmedi. saglık olsun allah başka dert keder vermesin cümlemize.

Bende çok umutluydum canım ama bu benim yaşadığım ilk durum değil ben biçok kez gebelik belirtisi gösteren salak bi bünyeye sahibim gecikmem olunca aşermelerim bile oluyor psikolojik sanırım:)

Meltem;
Ben pkoluyum yumoşlarım gıcık benim ya gelmiyolar ya geliyolar çatlamıyolar ya çatlıyolar bebiş gelmiyo yada biz zamanlamayı uyduramıyos:)

Esracım sende biraz idare et canım eşini taşı bari birkaç dakika:)

Şuan çok koyu geliyor aşk sarhoşu umarım yardımcı olabilmişimdir sana

sagol canım allah senden razı olsun elinden geldigincee yardımını esirgemiyorsun sende diger arkadaşlar da öyleler ama her keze cevap yetiştiremiyorum kimse kusura bakmasın. isim hafızam çok kötü. helede nick meselesi daha beter unutuyorum kime ne yazdıgımı allah hepinizden razı oldun ne dileginiz varsa allah tez zamanda versin inşallah. ben test yapmayı düşünmüyorum yaptım ya cuma günü negatif çıktı saglık olsun öyle de böylede bir asy daha beklicez bekleyelim görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…