Kız zeynep klomen sende bel ve kaşık ağrısı yaptımi yaa bende acayip ağrı var merak ettim de
Kızlar birde ilişki pozisyonları hamileliği etkiliyor mu yani kadının üstte olduğu pozisyon çok iyi değil diyorlar ama gebelik için
Nedenini bilmemek çok yıpratıcı((
Çatlıyon kuzum:) Akşam calışın bence:) benim ateşim olmuştu doktor ilgisi yok dedi ama ben çatladığım zamanlar hep öyle oluyor yanıyorum içten içe:) Eşim bile farkediyo... Bide akıntına bak ondan anlarsın:) Afedersiniz sümük gibi ama yapışkan oluyor:)
kızlarrrr çıkıcam ben 10 dakikaya kadar doktora gidicem patronumdan izin aldım 3 e kadar bile bekleyemedim
O akınti modu hatta afedersin ilişki sonrası fark ettim geldiğini dün ara verdik bugün tekrar çalışma olucak inşallah
Ara beni işin bitince aklım sende kalır bekliyorum iyileşip gel küserim bak:)
Canım ben hayatımda hiç yoğun adet olmadım geceleri kanamam olmaz benim ama bu ay çok yoğun bi yerde duymuştum kadınlar her ay farklı yumut-rtalıktan adet olurmuş sol yumurtadan çok geliyosa sağdan az geliyo olabilir bende şuan öyle geçen ay ilaçla adet olmuştum uzun sürdü ama az kanama oldu:)
Hoşgeldin Meltem sen de ne var?
Aynen öyle tatlım altta ol ve bittikten sonra kalkma hatta bacaklarını duvara kaldır:) Eşim çok gülüyo bana o zaman ama ne yapayım mecburen:)
Canım benim Rabbim hepimize versin inşallah:) Çok üzüldüm ama düşüğe bile şükretmek lazım en azından gebe kalabiliyorsun yatarsın yapılacakları yaparsın ama hiç kalamamak daha kötü oturup düşünüyorsun acaba sorun ne diye
kızlarrrr çıkıcam ben 10 dakikaya kadar doktora gidicem patronumdan izin aldım 3 e kadar bile bekleyemedim
Hadi gitte gel canım bizi de haberdar et ama sabaha göre biraz daha iyimisin rahatlata bildik mi seni
İlişki sonrası gelen o değildir menidir en iyi bugün anlarsın çamaşırındaki akıntıyı incele bakalım bişi varmı?
dogru olabilir canım. ama benim adet olana kadar sol kasıgım agrıdı adet olduktan sonra sag kasıgım patmaya başladı. neyse artık yapacak bir şey yok geçmiş için önümüze bakıcaz zkol senden çok umutluydum sen benim umudumu ATEŞLEYECEKTİN ama saglık olsun her şerde bir hayır vardır.
Şuan çok koyu geliyor aşk sarhoşu umarım yardımcı olabilmişimdir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?