zkol bende böyle düşünüyordum hamile kalabiliyorum diye ama bak bu ay olmadı. gerçi
çok çalışmadık ondan mı dır kaynanm burda ya çok kızıdırıyor beni ondan mıdır olmadı belki de düşükten dolayı rahmin hala hazır duruma geçmedi. saglık olsun allah başka dert keder vermesin cümlemize.
Yok canım sperm değildi ilişki öncesi fark ettim ve sonrasında da dışarı çıktı ve duş alırken fark ettim hala vardı
Kızlar birde ilişki pozisyonları hamileliği etkiliyor mu yani kadının üstte olduğu pozisyon çok iyi değil diyorlar ama gebelik için
sagol canım allah senden razı olsun elinden geldigincee yardımını esirgemiyorsun sende diger arkadaşlar da öyleler ama her keze cevap yetiştiremiyorum kimse kusura bakmasın. isim hafızam çok kötü. helede nick meselesi daha beter unutuyorum kime ne yazdıgımı allah hepinizden razı oldun ne dileginiz varsa allah tez zamanda versin inşallah. ben test yapmayı düşünmüyorum yaptım ya cuma günü negatif çıktı saglık olsun öyle de böylede bir asy daha beklicez bekleyelim görelim.
hayırlı günler herkese...
esra canım çok fark ediyor gerçi olacagı varsa olur bir arkadaşım spiral taktırmıştı ama ona ragmen hamile kaldı. kadın altta olursa ve beline yastık koyarsa daha iyi bir pozisyon olur birde ilişkliden sonra yarım saat kalma yerinden.ayaklarını yüksege koy öyle bekle sonra kalk ben senin yerinde olsam hemen duş almam rahatsız olmazsan şayet iç çamaşırını giy ve bu şekilde yat. ben öyle yapmıştım ilk hamileligimde.
Sağol canım sana da hayırlı günler naber nasılsın? Eşinle düzeldi herşey dimi?
hayırlı günler herkese...
reyyan hosgeldiin.nasılsın..
Hoşgeldin canım nasılsın bakem
Hadi bakalım inşallah daha fazla bekletmez bizi bebişlerimiz:) Allah hepimizden razı olsun tatlım:)
şükür canım yaa,bebeğimle,kusmalarımla yaşayıp gidiyoruz işte...dün çok sevdiğim bi hocam buraya gelmiş,onunla görüştük falan çok sevindim.iyi oldu.eşimlede daha daha iyiyiz elhamdülillah...
sen nasılsın
Zkolcum görümcemde pkolu. Hiç adetim olmuyo diyodu ilaçlarla ancak yumurtası oluyodu yada olmuyodu. Dr tüp bebekte bile şansın yok demiş. Ama bi kaç ay sonra hamile kaldı.
kızlar yimek yedim geldimm.nasılsınız.
dscikim gidiyormusun hadi güzel haberlerle gel inşşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?