amin canım inşallah. ama ben inanıyorum ki eninde sonunda olacak belki erken belki geç ama olucak allah sabır versin bizlere. bende aşeriyordum sanki canım şalgam suyu bile istedi zavallı eşim aldı geldiydi çok da sevmedigim halde bulantım bile vardı sabahları hatta bugün sabah bile vardı. aman artık düşünmeyelim bunları yeter ya kendi kendimizi çok yıpratıyoruz.
Peki stresten nasıl uzak durabilirim bir fikriniz var mi peki son iki güne kadar iyiydim iki gündür stres yaptım yine
hadi yaaa..hayırlısı be canım,zamanını bekliyor bebeğin bekle bakalım boş durmayın haa geceleri falanBen adet oldum reyyanAma herşeye rağmen çok iyiyim Rabbime şükürler olsun sağlığımız yerinde bebiş de gelir bi ara inşallah:) Eşinle iyi olduğunuza sevindim maşallah benimkiyle de uzun zamandır hiç tartışmıyoz hayırdır inşallah:)
Iyiyim reyyancim sağol ne olsun aynı sizin mevkinize kavuşmak için uğraşıyoruz
Yok canım benim senede2-3 ay sekiyo sadece ama işte bebek yok henüz sende bişi yoksa neden hemen tüp bebeğe girişiyorsunuz anlayamadım başka tedavi denendi mi sana?
zeynocuum iim şükür..sizinde hamile haberinizi alsam daha ii olucam inşallah :))
reyyan masallah zaman ne cabuk geciyor dimii..halbuki içindeyken hiiç gecmiyor gibi..
zeynocuum iim şükür..sizinde hamile haberinizi alsam daha ii olucam inşallah :))
reyyan masallah zaman ne cabuk geciyor dimii..halbuki içindeyken hiiç gecmiyor gibi..
hadi yaaa..hayırlısı be canım,zamanını bekliyor bebeğin bekle bakalım boş durmayın haa geceleri falan)
inşaallah inşaallah....
aman canım yaa valla tartış tartış ancak kendimizi üzüyoruz.ben şimdi okuduğum bi kitabı bir daha okumaya başladım,çok güzel ve faydalı.ömür boyu aşk cemil tokpınarın kitabı..
tavsiye ederim
sana özelden mesaj attım gördünmü
ALLAH iyilik versin canım.durmak yok yola devam canım hadi bakalım...
Kız zeynep sen nerde çalışıyorsun merak ettim valla fabrika mi fabrika işe ne üzerine
Ben 3 yıl önce başladım tedaviye. Klomen kullandım önce. Sonra 2 defa aşılama oldum Nisan ve Mayıs aylarında. Yılbaşına kadar kendimi beklemeye aldım yine olmazsa son çare tüp bebek.boshayallersmile
evet zaman hiç geçmiyor gibi aslında ama,3 ayı doldurorum nerdeyse.
maşaallah bize bebişlere...sana bişey sorcam geçende de sormuştum kızalra,çatlakları önlemek için sürdüğün bişey varmı.ben güvenemedim hiçbişeye,badem yağı iyi diyolar kıllanmada yapıyomuş
ya bende bu aralar bakıyorum netten catlaklarla ılgılı.gecenlerde evımde badem yagı vardı süreyim dedim.ıyy vıcık vıcık bide ustune kokusunu duyunca cok mıdem bulandı sürmedim.ama netten bıkac yag karısımı gordum kakao yagı badem yagı bişey bişey kokusu daha ııymıs onu denesem dedim sonrada bı krem varmıs oda etkılıymıs ama kımyasaldır dıye korktum.su yag karısımını aktara bı soracagım bakalım.alırsam haber ederim sana..
Allah yardımcın olsun doktor bişi demiyomu?
ya bende bu aralar bakıyorum netten catlaklarla ılgılı.gecenlerde evımde badem yagı vardı süreyim dedim.ıyy vıcık vıcık bide ustune kokusunu duyunca cok mıdem bulandı sürmedim.ama netten bıkac yag karısımı gordum kakao yagı badem yagı bişey bişey kokusu daha ııymıs onu denesem dedim sonrada bı krem varmıs oda etkılıymıs ama kımyasaldır dıye korktum.su yag karısımını aktara bı soracagım bakalım.alırsam haber ederim sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?