Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

mrb canim hosgeldin. insallah en kisa zamanda dualarin kabul olur. insallah en yakin vakitte sende hamis olursun. bi sorun yoksa ikinizdede calismaya devam

kepeklim normal bebek yagi kullan. ben su an valla daha hicbirsey kullanmiyorum. arada bi dustan sonra normal krem kullaniyorum baskada birsey degil. zaten karnim yok hic. varda cooook cok azicik. dün millet diyoki sen 3aylik hamile falan degilsin benim kiza bak hicbirsey yokken 4aylik gibi duruyo dedi bi kadin. aman aman zaten büyüyecek karnim ama kilo almayimda sagdan soldan iyim böyle.

ayy reyyanım bizde bulantı ve kusmalar eşliğinde hayatımıza devam ediyoruz
ne diyelim canım bebişlerimiz için değer bunları çekmeye

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:) olumunekankayizsmile:Saruboceq:

Ebrar63 Sebebpsiz kısırlık diyorlar buna. En çaresiz grup yani. Belki tüp bebekte bile bişiy olmayacak.

Sumrucum inşallah canım. Allahım evladı olanların evladını korusun. Olmayanlarada en kısa zamanda hayırlısını versin...

meltemcim rabbimin hikmetinden sual olunmaz
inş. hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın inş...

Doğru sölüyosun. O yüzden fazla takmıyorum. Eşimle mutluyum, sağlığımız yerinde gerisi boş.

kimse basina gelmeden bilemez tabi, büyükte konusmak istemiyorum ama eger benim cocugum olmicak olsa ben galiba evletlik alirdim. okadar bebek varki yuvasiz, annesiz babasiz onlarada yazik. tabi kendi canin kanin sana beziyen babasina benziyen bir cocuk daha baska olur ama herzaman diyoruz dogurmak veya cocuk yapmak degil o cocugu yetistirmek büyütmek önemli olani diye.
Ama Allahim insallah her istiyene hayirlisiyla bi evlat nasip eder insallah

Kızlar yaaa caım sıkıldı şimdi Doktorlar sitesi diye bi yer var oraya yazdım ve doktordan gelen cevaba sinir oldum sizce ne yapam ben yaaa

benim yazdığım
Merhaba,
Pkolu bir kadınım günde prolaktin hormonu dengesizdi ilaçla dengelendi, 2 klomen kullanarak 27.18mm bir yumurtam oluştu ve sonrasında kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı Doktorum da klomeni 1 gün yarın 1 gün tam olmak üzere tekrar kullanmamı önerdi daha öncede çatlatma iğnesi yapılmış 22mm lik bir yumurtam vardı oda gebelik oluşturmadı sorun ne olabilir neden gebelik oluşmuyor ? Yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Doktorun yazdığı;
rolaktin hormon dengesizliği diye bir tanı ve bunun için tedavi olduğundan habersizim. Anlattığınız klomen alma şeklini de ilk duyuyorum. Korkarım yanlış yoldasınız. Dr. Kutay Biberoğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…