ikimiz bir olup dövelimyaaa ha pardon üçümüz senin oğlanda varya bize düşürmez gerçi o halleder.
kış süresince böle zor zahmet giriyom buraya gerçi yaza kadarda hamiş kalırsam hiç giremicem.
canım sıkılıyo...............
Kızlar kabızlık çekenlere tavsiye veriyim ben sürekli yaşadığım için hamdolsun hamileilkte tam tersi oldu bol su,meyve,pırasa çok iyi geliyor haberiniz ola.
reyancımmm ee nasıl gidiyoo ne kadarlık oldun sen şimdi bacım. yakında kepekliyle senin kinin cinsiyetinide öğreniriz.
eflalim hoşgeldinnnnnnn
reyannnn sana ne oldu
Hoşbuldum didem ebrar iyiyim ya artıkt akmıyorum dün eşimle bana bot almaya gitik çok ilgileniyor amma ben o kadar konuşmuyorum sabah mutsuz kalktı adam sessizdi.Doktor işinide kendi söyledi dün aradım erken çıkmış randevu alıcam dedi bişey demedim
bana hiç bişey fayda etmiyo maaleseffffffff :bbo:
Canım sen bunları düzenli yap bak nasıl fayda ediyor hergün 2 litre su şart meyve 4-5 porsiyon tüket elma mandalina en iyisi,pırasa ve ıspanak yemeğinide her hafta tüketmeye bak birde kayısı kompostosu her gün tüket,bakliyat çok gaz yapıyor amma oda kabızlığı gideriyor
melisa giyiyomuş sanada alalım üzerinde çokta tınn yazan t-shirt den
Geçmişi okudum canım çok hoşuma gititi amma ben öyle gözüne sokmak istemiyorum hareketlerimle yiycem ben onu:) Dün akşam annemle konuştum abimler yine sıkıntı çıkarmış teli kapattım normalde ne konuştuysam hemen anlatırım bu sefer sadece selamı var dedim anlatmadım bir dk. sonra kendi sordu ne olmuş diye:)
abooooo kız na kalabalık bugün ama kimseden ses çıkmıyoooo
Geçmişi okudum canım çok hoşuma gititi amma ben öyle gözüne sokmak istemiyorum hareketlerimle yiycem ben onu:) Dün akşam annemle konuştum abimler yine sıkıntı çıkarmış teli kapattım normalde ne konuştuysam hemen anlatırım bu sefer sadece selamı var dedim anlatmadım bir dk. sonra kendi sordu ne olmuş diye:)
deniym bakalım ama kayısı kompostosu yiyemem ben hiççç sevmem ancak kuru kayısı yiyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?