Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ikimiz bir olup dövelimyaaa ha pardon üçümüz senin oğlanda varya bize düşürmez gerçi o halleder.
kış süresince böle zor zahmet giriyom buraya gerçi yaza kadarda hamiş kalırsam hiç giremicem.

ay tatlımmmm geliyoz biz dövecek benim oğlum haklar onu
inşallah hamile kalırsın ama senle konuşamıycazmı o zaman ceylininde kocası geldi arada msn giriyodu artık onada girmiyo

Kızlar kabızlık çekenlere tavsiye veriyim ben sürekli yaşadığım için hamdolsun hamileilkte tam tersi oldu bol su,meyve,pırasa çok iyi geliyor haberiniz ola.

reyancımmm ee nasıl gidiyoo ne kadarlık oldun sen şimdi bacım. yakında kepekliyle senin kinin cinsiyetinide öğreniriz.

benimkide benim avatardakine benzesin dimi teyzesi
nasıl olsun canım yaa bugünlerde biraz canımız sıkkın aslında yerimizi değiştiriyorlar,vede taşınmamız gerek ne yapcaz bilmiyorum.eşim sözleşmeli.ne yapcaz diye düşünürken rabbim şükürler olsun dualarımızı geri çevirmiyor başka kapılar açıyor şimdi de kadrolu alım varmış,
oturup eşimi çalıştırıyom vallaa hergün.sabah akşam onunla uğraşıyom biran evvell kadro ya geçersek belki memlekete de yaklaşırız belkide başka güzel yerler çıkar nasibimize..
öyle işte.
bebişim11 haftalık oldu bugün teyzesi.zaman geçip gidiyor,bayram öncesi dr a gidecez inşaallah o zaman 14 haftalık olacak inşaalah belli olurmu dersin,çok özledim yaaa bi görseydim,en son gittiğimizde gazım çok olduğundan net görmedim

Hoşbuldum didem ebrar iyiyim ya artıkt akmıyorum dün eşimle bana bot almaya gitik çok ilgileniyor amma ben o kadar konuşmuyorum sabah mutsuz kalktı adam sessizdi.Doktor işinide kendi söyledi dün aradım erken çıkmış randevu alıcam dedi bişey demedim

melisa giyiyomuş sanada alalım üzerinde çokta tınn yazan t-shirt den

aslında benim yedikleirm hep katı ve suyu çok içemiyorumyemeği az yediğimden o yüzden kabız olmam gerek ama çoooook şükür ki meyveden olsa gerek rahatım o konuda

bana hiç bişey fayda etmiyo maaleseffffffff :bbo:

Canım sen bunları düzenli yap bak nasıl fayda ediyor hergün 2 litre su şart meyve 4-5 porsiyon tüket elma mandalina en iyisi,pırasa ve ıspanak yemeğinide her hafta tüketmeye bak birde kayısı kompostosu her gün tüket,bakliyat çok gaz yapıyor amma oda kabızlığı gideriyor

deniym bakalım ama kayısı kompostosu yiyemem ben hiççç sevmem ancak kuru kayısı yiyiyorum

melisa giyiyomuş sanada alalım üzerinde çokta tınn yazan t-shirt den

Geçmişi okudum canım çok hoşuma gititi amma ben öyle gözüne sokmak istemiyorum hareketlerimle yiycem ben onu:) Dün akşam annemle konuştum abimler yine sıkıntı çıkarmış teli kapattım normalde ne konuştuysam hemen anlatırım bu sefer sadece selamı var dedim anlatmadım bir dk. sonra kendi sordu ne olmuş diye:)

abooooo kız na kalabalık bugün ama kimseden ses çıkmıyoooo

ohhhhhhhhhhh yap yap çok ii ediyosun
ben ailem hakkında hiç bişey anlatmam eşime

Oooo süpersin valla taviz vermeyince daha değerli oluyoruz dimi ama:)

deniym bakalım ama kayısı kompostosu yiyemem ben hiççç sevmem ancak kuru kayısı yiyiyorum

Suyunuda içemezsin canım gerçi kuru kayısıda etki ederr inşaallah faydasını görürsün bunların çok zor bilirim meyveyi çok tüket amma abart yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…