ohhhhhhhhhhh yap yap çok ii ediyosun
ben ailem hakkında hiç bişey anlatmam eşime
Suyunuda içemezsin canım gerçi kuru kayısıda etki ederr inşaallah faydasını görürsün bunların çok zor bilirim meyveyi çok tüket amma abart yani.
Sorma canım ben anlatırdım tabi olumsuz hallerini değil:) ama o anlatmazdı zorla sorardım ne konuştunuz diye artık onuda sormuycam hiç umursamıycam görsün bakalım beyefendi.
günaydın kısss hoşgeldin
Kızlar siz şimdi hamilesiniz diye abartıyorsunuz ama meyvenin fazlası da kilo yapar haberiniz olsun helede yemekten hemen sonra yenilenler alkol etkisi yaparak yağları yapıştırır bilginiz olsun:)
Oooo süpersin valla taviz vermeyince daha değerli oluyoruz dimi ama:)
Aynen öyle canım artık sinirlenmiycem, sabah yine uyuyordu ben kalktım uykum olduğu halde hemen çayı koydum kahvaltıyı hazırladım iki üç kere seslendim kalkmadı yanına gittim kalkmıyormusun dedim kalkıyorum dedi hayırdır hastamısın dedim dünden morali bozuk tadı yoktu mahsus sordum:) yüz vermedimya:) işimi kendim yapıyorum artık hamdolsun gücüm yerine geldi ilk üç ayın yorgunluğu gititi herşeyi yapıcam ona iş bırakmıycam kendi yalvaracak iş yapıyım diye:lepi:
Kızlar siz şimdi hamilesiniz diye abartıyorsunuz ama meyvenin fazlası da kilo yapar haberiniz olsun helede yemekten hemen sonra yenilenler alkol etkisi yaparak yağları yapıştırır bilginiz olsun:)
aaaaaaa kafamçokkarıştı delirtecek bu müdürler benii.....
geldim neyseki..kız ne fenasınız kocalarınıza :)))
Kız çok da abartma sonra kalırsın bütün işler sana yapışır ben ilk zamanlar eşimi şimartcam diye afedersiniz kıçımı yırtıyodum iş yapmaktan anam bi baktım adam oturduğu yerden istemeye başladı duruldum artık herkes kendi işini yapıyo ama bak taviz vermemen süper:) Güçlü dur:)
Kız çok da abartma sonra kalırsın bütün işler sana yapışır ben ilk zamanlar eşimi şimartcam diye afedersiniz kıçımı yırtıyodum iş yapmaktan anam bi baktım adam oturduğu yerden istemeye başladı duruldum artık herkes kendi işini yapıyo ama bak taviz vermemen süper:) Güçlü dur:)
valla ben burdayım da siz şimdi hamişlikten bhasediyorsunuz ya eeee ben degilim hiç fikrim yok o konularda bi hamiş olayım hepinizin başının etini yiyecegim ay şöyle oldu ay böyle oldu size herşeyi soracagım hazır olun o günlere
hoş bulduk canım geçmişi okumaya dalmışım. benim adetim bugün kesildi ya evlendigimden beri hiç böyle olmazdı hep 5 6 7 gün sürerdi neden ki acep yarın sanırım gidicem artık doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?