Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

valla ben burdayım da siz şimdi hamişlikten bhasediyorsunuz ya eeee ben degilim hiç fikrim yok o konularda bi hamiş olayım hepinizin başının etini yiyecegim ay şöyle oldu ay böyle oldu size herşeyi soracagım hazır olun o günlere

ohhhhhhhhhhh yap yap çok ii ediyosun
ben ailem hakkında hiç bişey anlatmam eşime

Sorma canım ben anlatırdım tabi olumsuz hallerini değil:) ama o anlatmazdı zorla sorardım ne konuştunuz diye artık onuda sormuycam hiç umursamıycam görsün bakalım beyefendi.

Suyunuda içemezsin canım gerçi kuru kayısıda etki ederr inşaallah faydasını görürsün bunların çok zor bilirim meyveyi çok tüket amma abart yani.

Kızlar siz şimdi hamilesiniz diye abartıyorsunuz ama meyvenin fazlası da kilo yapar haberiniz olsun helede yemekten hemen sonra yenilenler alkol etkisi yaparak yağları yapıştırır bilginiz olsun:)

Sorma canım ben anlatırdım tabi olumsuz hallerini değil:) ama o anlatmazdı zorla sorardım ne konuştunuz diye artık onuda sormuycam hiç umursamıycam görsün bakalım beyefendi.

bende ne konustugumu anlatmak istemem zorla sora sora anlattirir. gecen bi kizdim ya özel birsey konusmusumdur belki annemle bilmek zorundamisin dedim. ondan beri sormuyo. ben isteyken oda sülalesiyle konusuyo bazen ben herkezle ne konustugunu soruyormuyum

Kızlar siz şimdi hamilesiniz diye abartıyorsunuz ama meyvenin fazlası da kilo yapar haberiniz olsun helede yemekten hemen sonra yenilenler alkol etkisi yaparak yağları yapıştırır bilginiz olsun:)

ben sabahlari ekmek yerine meyva yemeye karar verdim birde sütümü iciyorum zaten sabahlari tmm. aksam sevmiyorum cok meyva yemesini. zaten yemek agirlastiriyo hemen uykum geliyo

Oooo süpersin valla taviz vermeyince daha değerli oluyoruz dimi ama:)

Aynen öyle canım artık sinirlenmiycem, sabah yine uyuyordu ben kalktım uykum olduğu halde hemen çayı koydum kahvaltıyı hazırladım iki üç kere seslendim kalkmadı yanına gittim kalkmıyormusun dedim kalkıyorum dedi hayırdır hastamısın dedim dünden morali bozuk tadı yoktu mahsus sordum:) yüz vermedimya:) işimi kendim yapıyorum artık hamdolsun gücüm yerine geldi ilk üç ayın yorgunluğu gititi herşeyi yapıcam ona iş bırakmıycam kendi yalvaracak iş yapıyım diye:lepi:

Kız çok da abartma sonra kalırsın bütün işler sana yapışır ben ilk zamanlar eşimi şimartcam diye afedersiniz kıçımı yırtıyodum iş yapmaktan anam bi baktım adam oturduğu yerden istemeye başladı duruldum artık herkes kendi işini yapıyo ama bak taviz vermemen süper:) Güçlü dur:)

Canım ben yemekten sonra asla yemem biliyorum alkole dönüştüğünü hatta eşim yer hemen çok kızarım Peyganber Efendimiz asla yemezmiş bunu söylerim amma nafile sözde muhafazakar işte neyse boş verelim eşimi:) çokta tın yani:) arar öğünlerde yrim çok derkenhiç meyve tüketmeyenler için diyorum am abirkaç gündür 5-6 porsiyon yiyorum başka şeylerden kısıyorum tatlum benim.

kızlar günaydın :))) ben yeniyim aranızda cumartesi yazmıştım ilk olarak ama yıllardır okurum bu siteyi..benim bu gün adet günüm ama tık yok sadece dün geceden bu yana göğüslerimde hafif bir dolgunluk var o kadar paylaşmak istedim 4 gün öncesine kadarda kasıklarımda ara ara agrı oluyordu siz ce ne olabilir acaba deyim ümitlenmekte istemiyorum :)))))

Yok kız oturduğu yerden bişey istemez hakkını yemiyim adamın:) akşam çayı o demler genelde getirir ben içerde yatınca başıma yastık getirir üstümü örter sofrayı kurmama yardım eder bazen hiç iş yapmaz değil Allah sorar sonra aman

valla ben 16 aylık evliyim başlarda bende herşeyi yapardım ama sadece 1 ay yaptım o kadar sonra baktım beyimiz yatıyor artık sabah kahvaltı masasını toplar yatağı toplar bayram temizliğini falan o yapar ben camları silerim o ben işi bitirine kadar koca evi siler süpürüz bazen nazlanırım hastayım diye yemek bile yapmaya kalkar saolsunn

Kız ne hamileliği kocalarla uğraşıyoruz favori konumuz:) ama sen hamile kalınca istediğin kadar yiyebilirisin başımızın etini.

hoş bulduk canım geçmişi okumaya dalmışım. benim adetim bugün kesildi ya evlendigimden beri hiç böyle olmazdı hep 5 6 7 gün sürerdi neden ki acep yarın sanırım gidicem artık doktora

Canım bir test daha yapsana bugün yarında doktoruna gidersin.

off geçmişi oku oku anca bitti bir rahat durmuyorsunuz tam bir sayfa kaldı diyorum baklıyorum 3 sayfa daha dolmuş nasılsınız bakalım. ya bana biri birşey desin neden adetim kesildi 3 günde canım sıkıldı ya hiç böyle olmazdı

afr cim bekar olsam senin kocadan fazla varsa gönder diyecektim walla
ayy benimki hayatta iş yapmaz işte sadece benim bulantım kusmam varken yapıyordu
şimdi bişey desem ee iyisin artık diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…