Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hoşgeldin hemen bir test yap bence varsa çıkar zaten hayırlısı olur umarım.

Canım bir test daha yapsana bugün yarında doktoruna gidersin.

utanıyorum ki bu dün akşam iş yerinde yaptım önce ikinci çizgi çıkacak gibi bir şeyler oldu sonra bıraktım artık baktım akşam eve gidince baktım ikinci çizgiden eser yoktu. ama o tek çizgiye çapraz olarak bir çizgi eklenmeye çalışıyordu. çok tuhaftı.

Canım utanacak ne var bende çok test yaptım eşim dalga geçiyordu en son yaptığımda da umudu yoktu kafa buluyordu sanki ama bak olanoldu:) inşaallah olur ki senin bir kere olmuş mutlaka olur canım merek etme doğru zamanda olsun yeterki

ümitlenme ama test yap yinede ben olsam yapardım hatta bu ay geçen adetten bu yana belki 6 7 tane test yapmışımdır. yap için rahatlasın en iyisi öyle mi böylemi diye düşünecegine

Benim eşimde şimdi öyle artık. Sofraya yardım eder içerde yatacaksak yatağı serer bana hçbirşeyi kaldırtmaz Allah Razı olsun yapıyor artık ama diyorum ya ilk zamanlar şehzade gibiydi evde ama onu ben öyle yapmıştım inanamadım kız dün yağmur yağdı diye çamaşırları bile toplamış:)

Kızlar çok tatlusunuz ama benim çıkmam lazım yemek yapıcam bulaşığımı yıkıycam bugün gezmeye gidiyorum yemeğim hazır olsun.

Olur canım olur anca büyüyorlar ne yapsınlar:)

çok test yaptım yapmıcam diyorum ama dışarı çıktıgım anda bir eczane görüyorum ve dalıyorum içine test alıyorum dışarı çıkarken para almamam lazım yanıma şimdi bir eczane buldum testler 2,5 lira dün 2 tane aldım. artık bnereye gidersem gideyim yolum mutlaka oraya düşecektir. bazen irademe kesinlikle sahip çıkamıyorum oyyy ne olacak bu halim. evet dogru zamanı mevlam bilir tuhaf bir his var içimde geçen ay adet oldugumda çok aglamıştım bu ay hiç takmadım bile bunda da bir hayır vardır elbet.

ümitlenme ama test yap yinede ben olsam yapardım hatta bu ay geçen adetten bu yana belki 6 7 tane test yapmışımdır. yap için rahatlasın en iyisi öyle mi böylemi diye düşünecegine

her ay yaptıgım için eşim bu ayda getirmiş bir test evde dürüyor bu gün olmzsam eger yarın sabah yapmayı düşünüyorum..:kedi:

her ay yaptıgım için eşim bu ayda getirmiş bir test evde dürüyor bu gün olmzsam eger yarın sabah yapmayı düşünüyorum..:kedi:

hayırlısı olsun canım. inşallah vardır bebişin. ne zamandır istiyorsunuz bebek başka bebeginiz varmı kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin. bugün azıcık gevezeligim üstümde.

allahımmmmmmmmm sitedeki bütün kızlar test yapsın ve hepsi pozitif çıksın inşşşşşşşşşşşşş

birde bu hafta bulantilarim azalacak diye beklerken yine cogaldi sanki ya 2-3 hafta iyidim ragattim valla. haftasonundan beri heran tuvalete kosacak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…