kızlar günaydın :))) ben yeniyim aranızda cumartesi yazmıştım ilk olarak ama yıllardır okurum bu siteyi..benim bu gün adet günüm ama tık yok sadece dün geceden bu yana göğüslerimde hafif bir dolgunluk var o kadar paylaşmak istedim 4 gün öncesine kadarda kasıklarımda ara ara agrı oluyordu siz ce ne olabilir acaba deyim ümitlenmekte istemiyorum :)))))
Canım bir test daha yapsana bugün yarında doktoruna gidersin.
utanıyorum ki bu dün akşam iş yerinde yaptım önce ikinci çizgi çıkacak gibi bir şeyler oldu sonra bıraktım artık baktım akşam eve gidince baktım ikinci çizgiden eser yoktu. ama o tek çizgiye çapraz olarak bir çizgi eklenmeye çalışıyordu. çok tuhaftı.
kızlar günaydın :))) ben yeniyim aranızda cumartesi yazmıştım ilk olarak ama yıllardır okurum bu siteyi..benim bu gün adet günüm ama tık yok sadece dün geceden bu yana göğüslerimde hafif bir dolgunluk var o kadar paylaşmak istedim 4 gün öncesine kadarda kasıklarımda ara ara agrı oluyordu siz ce ne olabilir acaba deyim ümitlenmekte istemiyorum :)))))
Yok kız oturduğu yerden bişey istemez hakkını yemiyim adamın:) akşam çayı o demler genelde getirir ben içerde yatınca başıma yastık getirir üstümü örter sofrayı kurmama yardım eder bazen hiç iş yapmaz değil Allah sorar sonra aman
Benim eşimde şimdi öyle artık. Sofraya yardım eder içerde yatacaksak yatağı serer bana hçbirşeyi kaldırtmaz Allah Razı olsun yapıyor artık ama diyorum ya ilk zamanlar şehzade gibiydi evde ama onu ben öyle yapmıştım inanamadım kız dün yağmur yağdı diye çamaşırları bile toplamış:)
Canım utanacak ne var bende çok test yaptım eşim dalga geçiyordu en son yaptığımda da umudu yoktu kafa buluyordu sanki ama bak olanoldu:) inşaallah olur ki senin bir kere olmuş mutlaka olur canım merek etme doğru zamanda olsun yeterki
ümitlenme ama test yap yinede ben olsam yapardım hatta bu ay geçen adetten bu yana belki 6 7 tane test yapmışımdır. yap için rahatlasın en iyisi öyle mi böylemi diye düşünecegine
her ay yaptıgım için eşim bu ayda getirmiş bir test evde dürüyor bu gün olmzsam eger yarın sabah yapmayı düşünüyorum..:kedi:
ay kizlar bu sabah ise gelirken cok islandim insallah hasta olmam ya. Hapsurup duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?