Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlarr ben gidip biraz dolaşcam oturmaktan belim ağrıdı
sonrada yemege giderim gelince görüşürüz artık

ben 35 yasındayım 15 yasında ogluşum var 7 aydır çalışıyoz doktor sorun yok stres dedi

allah saglık sıhhat versin ogluşuna. olur inşallah canım. allah büyüktür. ben de 14 yaşındaydım annem küçük kız kardeşime hamile kaldı ben biraz yaşımdan büyük gösterdigim için ve kardeşimi hep ben taşıdıgım için her kez önce benim çocugum zannederdi. annemde kız kardeşime 34 yaşında hamiş kaldı hemde kazayla olmuş annem 3 ay fark etmemiş ti bile hastaneye başka bir şey için gittiginde tesadüf ögrenmişti. çok enteresandı.

neredeyse bitti ara ara oluyor onuda çok takmıyorum
kan ilacına başladım şimdi de o bulantı yapıyor doktor bayısanda içeceksin dedi
bende umursamıyom artık napıym

demir eksikligi mi var? bendede varmis ya. igrenc bi surup iciyordum 500ml yi bitirdim baskada icmedim simdi haplarini aliyorum. kiz dikkat et o suruptan dislerin karariyo ben bi sabah aynaya baktim fark ettim ön dislerimin alt kisimlarinda böyle bi grilesme olusmus suruptan oluyormus oda. korktum hemen doktora gittim. zatren icemiyorum midem bulaniyo dedim kan gibi tadi igrenc. haplari verdi iste

amin allah duysun seslerimizi amin amin amin

öyle demeyin ama tatlım niyetin güzel ama ifade daha güzel olmalı,O duymaz mı hiç sesini,ama böyle dersen gücenir.emin ol ki o senin içini senden bile iyi biliyor ve ihtiyacını da...
eğer nasibimizde var ise zamanı geldiğinde koyuyor içine.bu kimsenin elinde olan bişey değil.snuçta YOK ' tan kocamannnn bir 'VAR' eden O değlmi...
ona dayanmak lazım he rişte ki yollarımızı ancak o açar..hayırlı evlatlar versin rabbim sanada.
ben düşündükçe rabbim kudretine hayran kalıyorum müthiş birşey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…