DEMİ Bİ YAPSAM MI ACABA NE:)reyyanım senin test patlar ablacım
amin didemin olsun canım nüfus patlaması olsun yeterki bizim kızlar hamiş olsun
allah saglık sıhhat versin ogluşuna. olur inşallah canım. allah büyüktür. ben de 14 yaşındaydım annem küçük kız kardeşime hamile kaldı ben biraz yaşımdan büyük gösterdigim için ve kardeşimi hep ben taşıdıgım için her kez önce benim çocugum zannederdi. annemde kız kardeşime 34 yaşında hamiş kaldı hemde kazayla olmuş annem 3 ay fark etmemiş ti bile hastaneye başka bir şey için gittiginde tesadüf ögrenmişti. çok enteresandı.
demir eksikligi mi var? Bendede varmis ya. Igrenc bi surup iciyordum 500ml yi bitirdim baskada icmedim simdi haplarini aliyorum. Kiz dikkat et o suruptan dislerin karariyo ben bi sabah aynaya baktim fark ettim ön dislerimin alt kisimlarinda böyle bi grilesme olusmus suruptan oluyormus oda. Korktum hemen doktora gittim. Zatren icemiyorum midem bulaniyo dedim kan gibi tadi igrenc. Haplari verdi iste
canım senin bebişin ne zaman geldi çok ugraştınmı?
demir eksikligi mi var? bendede varmis ya. igrenc bi surup iciyordum 500ml yi bitirdim baskada icmedim simdi haplarini aliyorum. kiz dikkat et o suruptan dislerin karariyo ben bi sabah aynaya baktim fark ettim ön dislerimin alt kisimlarinda böyle bi grilesme olusmus suruptan oluyormus oda. korktum hemen doktora gittim. zatren icemiyorum midem bulaniyo dedim kan gibi tadi igrenc. haplari verdi iste
allahımmmmmmmmm sitedeki bütün kızlar test yapsın ve hepsi pozitif çıksın inşşşşşşşşşşşşş
evet demir eksikliği varmış bana hap verdi allahtan şurup değil
iyi aman surup olmasinda. Ben ama demir eksikligine karsi iste surup/hap aldigimdan beri eskisi kadar öyle yorgun hissetmiyorum. Hep böyle uykusuzda olmuyorum. Dün mesela uzun süre sonra 1e kadar oturdum sabah 6da kalktim ve uyku durumum iyi yani.
Ama benim bu hafta istahim kesildi ya. Yiyorum ama istiyerek degil. Birde ne yersem yiyeym midem bulaniyo
ayyy bende kullandım o demir ilacından benim hem dişlerim hemde afedersiniz büyük tuvaletim bile karamıştı. erkek kardeşim dalga geçiyordu benimle. tadı da çok igrençti günde 2 kez alıyordum küçük küçük şişelerin içindeydi ayyyy görmek bile istemiyorum onu.
yok canim ben cok ugrasmadim. biz 6 ay korunmadik ama ben istemiyordum ozaman daha yani tam hamile kalabilecegim günler bi bahane uyduruyordum iliskiye girmiyorduk. hamile kaldigim ay iyice heveslendim bazi sorunlarimizida astik günümü falan tam hesapladim esimide bilgilendirdim. bir hafta boyunca iliskiden sonra belimin altina yastik koydum öyle bazen uyudum bile. illaki bebek olacak diye düsünmedim kendimi hic sikmadim yani. ve ilkinde hemen tuttu bebegim annesini :)
yok allahtan fazla bi bulantın yok hatta şu an açım yemek yemek için sabırsızlanıyorum
öyle demeyin ama tatlım niyetin güzel ama ifade daha güzel olmalı,O duymaz mı hiç sesini,ama böyle dersen gücenir.emin ol ki o senin içini senden bile iyi biliyor ve ihtiyacını da...
eğer nasibimizde var ise zamanı geldiğinde koyuyor içine.bu kimsenin elinde olan bişey değil.snuçta YOK ' tan kocamannnn bir 'VAR' eden O değlmi...
ona dayanmak lazım he rişte ki yollarımızı ancak o açar..hayırlı evlatlar versin rabbim sanada.
ben düşündükçe rabbim kudretine hayran kalıyorum müthiş birşey
ay canim bazen sevdigim yemekler oluyo yiyorum. Sevdigim yemekken doyasiya yiyeyim diyorum. Yerken iyi ama biraz gecsin basliyo bulanti. Tuvalet bekliyorum ondan sonra.
slmmm bebişlerrr :icecream:
hoşgeldin canımmm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?