Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

insallah olur çok istiyoruz hele eşim her ay genemi diyor bazen sinirden gülesim:gitme: geliyor hayırlısı neyse o olsun artık çok takınca daha kötü oluyorum ama anlamadım benim her ay adetimden 1 hafta önce baslardı kasık agrımve gögüslerim acayip şişerdi bu ay yok sadece gecen hafta ara ara kasık agrısı ve bugün gögüslerim hafif dolgunlaştı aranızda böyle olup hamile kalan var mı?

evet demir eksikliği varmış bana hap verdi allahtan şurup değil

canım senin bebişin ne zaman geldi çok ugraştınmı?

yok canim ben cok ugrasmadim. biz 6 ay korunmadik ama ben istemiyordum ozaman daha yani tam hamile kalabilecegim günler bi bahane uyduruyordum iliskiye girmiyorduk. hamile kaldigim ay iyice heveslendim bazi sorunlarimizida astik günümü falan tam hesapladim esimide bilgilendirdim. bir hafta boyunca iliskiden sonra belimin altina yastik koydum öyle bazen uyudum bile. illaki bebek olacak diye düsünmedim kendimi hic sikmadim yani. ve ilkinde hemen tuttu bebegim annesini :)

Son düzenleme:

ayyy bende kullandım o demir ilacından benim hem dişlerim hemde afedersiniz büyük tuvaletim bile karamıştı. erkek kardeşim dalga geçiyordu benimle. tadı da çok igrençti günde 2 kez alıyordum küçük küçük şişelerin içindeydi ayyyy görmek bile istemiyorum onu.

evet demir eksikliği varmış bana hap verdi allahtan şurup değil

iyi aman surup olmasinda. ben ama demir eksikligine karsi iste surup/hap aldigimdan beri eskisi kadar öyle yorgun hissetmiyorum. hep böyle uykusuzda olmuyorum. dün mesela uzun süre sonra 1e kadar oturdum sabah 6da kalktim ve uyku durumum iyi yani.
ama benim bu hafta istahim kesildi ya. yiyorum ama istiyerek degil. birde ne yersem yiyeym midem bulaniyo

yok allahtan fazla bi bulantın yok hatta şu an açım yemek yemek için sabırsızlanıyorum

evet tuvalettede fark oluyor. kabizlikta yapiyor diye yaziyo ama Allaha sükür bende öyle birsey yok simdiye kadar, insallahta olmaz

maşallah allah nazarlardan saklasın. ben de ilk hamile kalmamda hiç takmamıştım hiç de beklemiyordum süpriz olmuştu. bakalım bu ikinci ne zaman zahmet edip gelecek annesinin karnına günlük tutmaya başladım bebeişim gelene kadar ve geldiktewn sonra dogana kadar birşeyler karalıcam ve büyüyünce vericem. inşallah allah o günleri gösterir bize.

yok allahtan fazla bi bulantın yok hatta şu an açım yemek yemek için sabırsızlanıyorum

ay canim bazen sevdigim yemekler oluyo yiyorum. sevdigim yemekken doyasiya yiyeyim diyorum. yerken iyi ama biraz gecsin basliyo bulanti. tuvalet bekliyorum ondan sonra.

canım ş,imdi okudum yanlış kelime kullandım allah affetsin ..allahım kullarının ihtiyacı oldugu zaman nasıl dardan alıp feraha ulaştırdıgını benden daha iyi kimswe bilemez belki...en sıkıntılı anımda dara düştügümde hep yanımdaydı bazen hayırlısı böyle demek diyorum ......

Kızlar canım çok sıkkın şimdi yemeğe iniyorum Yazdıklarınızı okuyorum ama yorum yapamıyorum kusura bakmayın Lucky hoşgeldin tatlım:)

ay didemcim aklima getirmemeye calisiyorum, gecen birde öyle uykum vardi ki uyuyayim dedim. tam dalacaktim firladim yataktan. cok kötü oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…