Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

o berbat bi olay işte uyku filan gidiyor sabahlıyorum ben öyle olunca

ay ta basindan beri sabahlari birsey yemesem bulaniyordum simdi alistim yiyorum sabahlari midem bulaniyo anlamadim gitti ya. bende var bu hafta bi degisiklik ama anlamadim bulantim bitecegine yeniden basladi. önceden en azindan bisküvi yiyebiliyordum demin yedim ayyyy yemez olsaydim. hic tatli birsey yiyemiyorum artik

sumru bana küs hehralde hiç yazmıyo ((
gerçi herkescikler öyle gibi yaa neyse hamişliğim tuttu yine

Canım yaaa arkadaşımın yeğeni 3 yaşında ve 2 senedir kanser tedavisi görüyordu Tam bitti derken gene kitle çıkmış yavrum da ona üzüldüm çok Rabbim şifa versin

ALLAH acil şifalar versin canım ya daha bu yaşta inş. tez zamanda iyileşir duyunca çok üzüldüm valla ALLAH bu illeti kimseye vermesin

sumru bana küs hehralde hiç yazmıyo ((
gerçi herkescikler öyle gibi yaa neyse hamişliğim tuttu yine

kiz benim midemde bulaniyo biliyomusun hafifte basim agriyo. su 1bucuk saat gecsede gitsem diyorum. gerci disariya cikasimda yok yagmurlu hava yavas yavas aciliyo heralde

Alıngan hamiş:) Yok kız ne küscez burda birbirimize hepiciğimiz kardeşiz:)
biliyom da kız ne bileyim yaa kimseler benim yazdığıma bişey demiyor da kendi havasında herkes ondan dedim
oyyy canim kiyamam. küs olurmuyuuz hic. biraz yogunum o yüzden bazi sayfalari kaciiriyorum. nasilsin?

canım sıkılıyor midem bulanıyor...ama yinede şikayet etmiyorum rabbime ama bide bizim bu aralar ev taşıma işimiz çıkacak gibi bi yandan eşimi çalıştırıyom ezber yaptırıyom,oyy canım sıkılıyor herşeye yaaa

kızlar bu ayki denemeler iyiydi önceden hep ilişkiden sonra kalkmasamda hep akardı ama bu aralar o yok inş. bu aya ALLAH banada annelik duygusunu yaşatırr ya rabbim sen tüm isteyenlere nasip eyleeee

ıyyyyyyyyyyy benimde yemekte midem bulandı

ay kıyamam allah şifa versin canım. geçicek bunlarda ayyy özliceksiniz hamileligin her anını tabi bebişini kucaklarken belki aklına gelmezde allahın izniyle biraz büyüyüpte artık senden bagımsız bir birey olunca ahhh dersin hamilelik ne güzeldi. benimde migdem bulanıyor sabah kahvaltıyı dışarda yaptım yedigim şeydenmidir acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…