Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar bu ayki denemeler iyiydi önceden hep ilişkiden sonra kalkmasamda hep akardı ama bu aralar o yok inş. bu aya ALLAH banada annelik duygusunu yaşatırr ya rabbim sen tüm isteyenlere nasip eyleeee

Amiiiin yaaa bende onu sorcam bendende geri geliyordu bu ay pek gelmedi nedeni ne bide ben artık tüplerimden korkuyorum nasıl anlaşılır aceba tüp tıkanıklığı?

reyyaaann ıyyy cok feci benimde fena durum.midem bulanmasın dıye meyve yıyorum eksi bu seferde mıden agrıdı... :))) aşaa tukursen sakal yukarısı bıyık naapsam olmiii...
tayin olursa ne zaman bellı olacak yakın zamandamı canım

Kızlar birisi bana yardımcı olabilir mi?
kadinlarkulubu.com/jinekoloji/14363-polikistik-over-tedavisinden-sonuc-alan-var-212.html

sabır gülüm sabır...
canım daha sınava girecek ona hazırlanıyor kadrolu alım için. inşaalah hayırlısyla çıkar yaa..
deli gibi çalışıyoz evde.
her halükarda bize taşınma şart görünüyor,kadroya geçerse öyle gideriz geçemezse de dediğim gibi yerimizi değiştirecekler,sözleşmeli olunca öyle oluyor,eşim imam benim bilmiyosan diye dedim daha anlaşılır olsun diye.
başka bi camiye geçilcek yani orda da bura gibi lojman yok kira verecez ama hiç istemiyom ben orayı.vede kiralar da çok pahalı o civarda
DUA EDİN HAYIRLISI OLSUN OLURMU YAA
sınava aşağı yukarı en az 1 ay var

neyse eşim geliyor benim sabahtan beri pc başında olduğumu görmesin vallaa..çok durdum yine.
uff belimde ağrımışşş...
ben kaçtım kızlarr

Ben hala bayağı oluyorum canım sen bi baktır bence kendine çok az sürdü bu hamiş olurmusun bilmem ama üstüne görme diye bişi var sonuçta?

dün burda söylediler onu ben araştırdım ya genelde koyu renk oluyormuş ve az oluyormu. ahhh inşallah olsa ama dün test yaptım canım negatifti. yarın fırsat bulursam sabahtan gidicem iş yerinden izin almak sorun oluyor ya yoksa şimdiye kadar durmazdım.

hayırdır canım ne oldu.

bir çoğunuz biliyorsunuz ben 17 haftalık hamileym 13. haftada erkek dediler cumartesi kontrolde renkli ultrasyıonda kızım olacağını öğrendim ve havalarauctum kocamda sasırdı ama sonucta biz ewlat istiorduk kız erkek ne fark eder diip hastane cıkısı hemen gidip kızıma pembe ana kucağı bile aldı. ama ailesi ama ailesi 1saatliğine gittik sadece ve ben yanında deildim artık neler dedilerse 3 gundur kocam hiç bebeğimle ilgilenmio bana kız anası dio sonra ilgi alaka bitti ay cok sacma demi basıma hiç gelmez sanırdımböle seler ama nasıl canını sıktılarsa aldığım kıyafetlere bile dönüp bakmıo bende sürekli rajatsızlanıorm düşündükce benm prensesim ya ona bişi olursa ölürüm canım o bnm neden babası böle yapıo o da hissedio biliorm akıl verin bana ne olurmafoldumben

ay kıyamam canım ya kocanla konuşmayı denedinmi neden böyle yapıyorsun kız da olsa evlat tır erkek te olsa evlattır diye. kocanın adet sendromu gelmiştir ondan dır sıkma sen canını üzülme canım. bütün erkekler aynı ahhh ahhhh.

ah cnm ah haklısın zaten ilk böle bisorun yoktu ama cok gururnu kırdılar ki böle yaptı bana bile dediler biz bu çoçuğu saymıyoruz erke dediniz kandırdınız die sanırsam onada ne oldu erkek babası diolarmıs konusmuo hiçbirşekilde hergun bebeğimiziseverdi simdi elini karnıma bile koymuo içim acıo

Haticecim merak etme canım herşey güzel olur o minik elleri bebeğinin gülüşünü görünce düzelecektir herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…