ALLAH acil şifalar versin canım ya daha bu yaşta inş. tez zamanda iyileşir duyunca çok üzüldüm valla ALLAH bu illeti kimseye vermesin
kızlar bu ayki denemeler iyiydi önceden hep ilişkiden sonra kalkmasamda hep akardı ama bu aralar o yok inş. bu aya ALLAH banada annelik duygusunu yaşatırr ya rabbim sen tüm isteyenlere nasip eyleeee
zkol adetin nasıl gidiyor benim bitti.
reyyaaann ıyyy cok feci benimde fena durum.midem bulanmasın dıye meyve yıyorum eksi bu seferde mıden agrıdı... :))) aşaa tukursen sakal yukarısı bıyık naapsam olmiii...
tayin olursa ne zaman bellı olacak yakın zamandamı canım
Ben hala bayağı oluyorum canım sen bi baktır bence kendine çok az sürdü bu hamiş olurmusun bilmem ama üstüne görme diye bişi var sonuçta?
kızlarrr cnm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sıkkın
hayırdır canım ne oldu.
Kızlar birisi bana yardımcı olabilir mi?
kadinlarkulubu.com/jinekoloji/14363-polikistik-over-tedavisinden-sonuc-alan-var-212.html
bir çoğunuz biliyorsunuz ben 17 haftalık hamileym 13. haftada erkek dediler cumartesi kontrolde renkli ultrasyıonda kızım olacağını öğrendim ve havalarauctum kocamda sasırdı ama sonucta biz ewlat istiorduk kız erkek ne fark eder diip hastane cıkısı hemen gidip kızıma pembe ana kucağı bile aldı. ama ailesi ama ailesi 1saatliğine gittik sadece ve ben yanında deildim artık neler dedilerse 3 gundur kocam hiç bebeğimle ilgilenmio bana kız anası dio sonra ilgi alaka bitti ay cok sacma demi basıma hiç gelmez sanırdımböle seler ama nasıl canını sıktılarsa aldığım kıyafetlere bile dönüp bakmıo bende sürekli rajatsızlanıorm düşündükce benm prensesim ya ona bişi olursa ölürüm canım o bnm neden babası böle yapıo o da hissedio biliorm akıl verin bana ne olurmafoldumben
ay kıyamam canım ya kocanla konuşmayı denedinmi neden böyle yapıyorsun kız da olsa evlat tır erkek te olsa evlattır diye. kocanın adet sendromu gelmiştir ondan dır sıkma sen canını üzülme canım. bütün erkekler aynı ahhh ahhhh.
kızlarrr cnm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?