Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayy kıyamam sana hıc uzulmeee..eşinde muhtemelen bı sure kendını erkek bebege alıstırınca bırden kız haberıne alısamamıstır.sen hııc uzulme boyle uzuntuler bebegıne olan sevgını azaltmasın.eşinin aileside belkı onlarda bişey dememiştir.ben kendimden bılıyorum hamılelıgımden berı onlara cok onyargılıyım.bence oturup esınle konusmanda fayda var.en guzel zamanlarındasınız keyfını cıkartın kaydirigubbakcemile5

cahil insanlar bebegin cinsiyetinin kadınla ne alakası var ya yıllardır aynı konu degişmedi gitti.bebegin cinsiyeti erkekle alakalı. ve öyle bile olsa allahın takdiri kimse buna engel olamaz. mevlam birşey verdimi vardır elbet sebebi. ya inançlıyız müslümanız derler allahtan gelene bile nerdeyse isyan edecekler. allahın verdigine kula nasıl mani olur. allah biliyorya bu şekilde eşini dolduran insanlar 5 vakit namazda kılıyorlardır. ahhh ahhh ne zaman bizim milletimiz anyacak bunu çok merak ediyorum.

cnm üzülme gececektir..belliki ailesinin dediklerine takılmıştır..siz bir ailesiniz artık sen eşin ve çocuk :) ay ne güzel. konus gececektir üzülme bebişini düşün o da hissediyordur

Masum pisi üzülme tatlım eşin daha duruma alışamamıştır o yüzden böyledir

pisicim dıyorum ya sende esınde etraftakı tepkılere cok alınmıssınız oda gosterıyorkı sızde erkek fıkrıne kendınızı alıstırmıssınız.ee olacak o kadar inşallah saglıkla sıhhatle dogsun da eşinde hemen toparlar ınsallah kendını..
benım eltımın ıkı kızı vardı.ucuncuye hamıleyken doktoru kız dedi 9 ay..sonra bı dogdu erkeeek..hele ona alısması ne kadar zor oldu.. :))

Canım benniiiim kıyamam kız üzülme kocan şokta şu anda sen onla uysal uysal konuşunca anlar seni merak etme tek başına mı yaptın bebişi tabiki şuan saçmalıyor düzelecek merak etme:) Sen sadece ona bebeğin sağlıklı olmasının önemli olduğunu hissettir sanki kız olması senin için önemli değilmiş gibi:) Yutar merak etme:)

evet buda erkekleri resmi aptal yerine koyan başka bi arkadaşımız kız o nasıl laf yutar merak etme sen kocayı habire yutturuyonmu

evet buda erkekleri resmi aptal yerine koyan başka bi arkadaşımız kız o nasıl laf yutar merak etme sen kocayı habire yutturuyonmu

Yok kız eğer becerebilirsen erkeklerin son sözü söylemesini sağlarsın:) O da haklısın karıcımdır:) Benim de eşim 1 sene kök söktürdü bana anamı ağlattı ne psikoloğu kaldı ne anti depresanları sonra bir gün erken kuzenime anlattım yetmişti çünkü oda bana erkeklerin doğasını anlattı artık tavırlarından ne demek istediğini bile anlıyorum:) Yalanmı kızım hangi birimiz adamların huyundan suyundan getirip istediğimizi yaptıramayız kendinize güvenin herşey yoluna girer:)

zkol a katılıyorum aklinialirimsmile
erkekler idare edilmeyi seviyorlar içten içe dogalarında var.ama bunu hissetmemeliler asla.

anlat zeynebim anlat bakalım belki benimkinde de işe yarar
herşeyi denedim gerçi işe yaramadı ama bide senin yöntemi deneriz

anlat zeynebim anlat bakalım belki benimkinde de işe yarar
herşeyi denedim gerçi işe yaramadı ama bide senin yöntemi deneriz

Canım bak şimdi benim eşim başlarda evliliğe alışamadı uzun yıllar bekar hayatı yaşamıştı her akşam kahveye gidiyordu hatta hiç unutmam 1 aylık gelindim beni evde bırakıp sahura kadar kahvede kalmıştı ve ben çıldırıyordum sonra evden tiksindim tek başıma kalamaz oldum bu kezde bi yolunu bulmuştu akrabalarıma bırakıyordu beni yalnızca perşembe günleri evde duruyıordu kurtlar vadisi için ben dururmuyum:) Arkadaşlarımı ayarladım perşembe günleri buluşmaya başladık o evde dizi izliyordu bense arkadaşlarımla takılıyordum hoşuna gitmiyordu söylüyordu bende onu onun silahıyla vuruyordum:) 1-2 ay sonra bana hafta içleri dışarı çıkmayalım demeye başladı:) Sonra çıkmadı:)

Hafta sonlarını kendime ayırmak istiyorum dedi sen bilirsin dedim:) Kahvede arkadaşı olmadığı zaman eve erken geliyordu anlıyordum yalnız kaldığı için olduğunu birkaç kez o dışarı çıkarken bende onunla çıkıp anneme falan gidiyordum erken dönmek istediği zaman daha erken sen eve geç sonra gelir alırsın beni demeye başladım ve artık hafta sonlarıda geç gelmiyor.

Hııım bunların yanında asla annesi gibi şimartmıyorum onu, ya da sen şöyle yapmıyorsun şunu yapıyorsun bunu yapıyorsun demiyorum. Bazen umursamıyorum tavırlarını:) O zaman sen benden soğudun diyor hayır hala onu çok seviyorum ama bundan bazen şüphe etmesi gerektiğine inanıyorum. Asla güçsüz olduğunuzu belli etmeyin. Benim evime hırsız girdi ve ben evdeydim Aklım gitti aylarca kendime gelemedim ve o yüzden Pko oldum. Eşimi hiç suçlamadım ama hep suçluluk hissetti Korkuyordum düşünün 1 odadan öbürüne geçemeyecek kadar sonra eşim bir yere gidecekti ve istemiyordum gitmesini evde durcam ben dedim korkmuyorum gitmedi o gün sonra ben evde durmak istiyorum korkmuyorum dedikce güçlendiğimi farketti artık cesur karım benim diyo bana:) Ama asla beni yalnız bırakmıyo:) İş yapmıyo ama destek oluyo oda yeter:) Eğitmemiz gerekiyor onları kızlar çünkü hala analarının kuzuları gibi davranıyorlar:)

Ama asla kadınlığınızdan ödün vermeyin, eşinize dişiliğinizi sunun hep birde özgür bırakın zaten korkuyolar özgürlükten:) Bakın çevrenize aldatılan kadınların çoğu kocasını sıkan bunaltan kadınlardır. Ve tabi dişi olmayanlar:) Diğerleri istisnadır tenzih ederim o kadınların aldatılması ise erkeğin nefsindendir:)

Belki bana hain diyeceksiniz yada gaddar ama bilemezsiniz ki eşim bana neler yaptı evliliğimin ilk 1 yılı yalnız geçti ki buna balayından döndüğümüz gece de dahil. Ablasıyla oturmak için bana sen yat bende yatarım dedi ve ben bütün gece ağlayarak onu bekledim korktuğumu da biliyordu ama yaptı o zamanların acısını çıkarıyorum artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…