ben geldim okudum yazdıklarını bende öyleyim tatlım en iyisi bu oluyor
Ama asla kadınlığınızdan ödün vermeyin, eşinize dişiliğinizi sunun hep birde özgür bırakın zaten korkuyolar özgürlükten:) Bakın çevrenize aldatılan kadınların çoğu kocasını sıkan bunaltan kadınlardır. Ve tabi dişi olmayanlar:) Diğerleri istisnadır tenzih ederim o kadınların aldatılması ise erkeğin nefsindendir:)
Aynen öyle canım erkekleri kendi silahlarıyla vurmak lazım:)
benim eşimde başlamıştı bi ara arkadaşlar otururken erkekler ayrı bi yere gitmeler filan
sonra baktım olmuyo eşimi dürtmeye başladım hadi sen dişarı çık ben evde yanlız kalıcam işim var ayak altında gezme dişarı çık diyip durdum sinir oldu artık bensiz bi yere gitmiyo inatlar ya tersini yapmaları lazım illa
ya ewet yaa çok inatçılar
O yüzden huyuna gidermiş gibi yapıp istediğini yaptırabilirsin anaaaam ben böööle anlatıyom adama nazar diycek valla:) Şaka şaka sizden bişi olmaz biliyorum:)
allah nazardan saklasın zeynepcim
amin canım benim allah herkesin evine huzur versin huzursuzluk kötüdür bilirim. Rabbim evlerimizi bebeklerle şenlendirsin:):saruboceq:
off sorma bende feci daraldım..masam dagınık kafam dagınık işler bitmedi ama hiiç yapasım yok...
ayy boyle boyle napıcam ben yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?