Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kepekli bunu beğendi :))) süprizzzzz

ya canım benim eşim biz evlenene kadar kahveden çıkmazdı hep kavga ederdik evlendikten sonra olmaz böyle derdim o da ben giderim derdi ama allaha şükür evledikten sonra hiç gitmedi ve o ortamdaki arkadaşlarından çok uzaklaştı ama bazen gidince de dışarıya seslenmiyorum zaten gitme dersem inat ediyor bende hiç bişey demem benimki ben ne dersem hep inat ediyor işte
ama şimdi hiç bişeye karışmıyorum rahatım bende gidecem diyor git kocacım diyorum gitmiyo:))
yaparım ederim diyor yap canım diyorum yapmıyo ve yaparsa bile çok pişman oluyor
ben bide şunu anladım hata yaptığı zaman hiç bişey dememek gerekiyormuş bişey desem kavga ederiz
ama bişey demeyince hatasını anlıyo ve çok utanıyo

Aynen öyle canım erkekleri kendi silahlarıyla vurmak lazım:)

benim eşimde başlamıştı bi ara arkadaşlar otururken erkekler ayrı bi yere gitmeler filan
sonra baktım olmuyo eşimi dürtmeye başladım hadi sen dişarı çık ben evde yanlız kalıcam işim var ayak altında gezme dişarı çık diyip durdum sinir oldu artık bensiz bi yere gitmiyo inatlar ya tersini yapmaları lazım illa

Aynen öyle bazen evden çıkmıyo deli oluyorum çık be adam yok:) O zaman ben çıkıyorum bozuluyo:)

amin canım benim allah herkesin evine huzur versin huzursuzluk kötüdür bilirim. Rabbim evlerimizi bebeklerle şenlendirsin:):saruboceq:

amin canım benim eşimde nerdeyse hiç gitmez kahveye falan çok nadir gider ondada mutlaka benden izin alır bak yanlız korkarsan sıkılırsan gitmeyim der bazen ben gönderirim ark. Dışardalar falan der sen neden gitmedin derim öylelikle gider canım benim ya saolsun çogu konuda beni dinler ama bazen benim istedigim şeylere olmaz dedim mi geri sözünden dönmez aşırı kıskançtır bide beni pek yanlız çarşıya falan göndermez çok acil işim varsa hemen gider gelirim ondada ararım ben evden çıktım diye tabi gelincede ben geldim diye ararım

off sorma bende feci daraldım..masam dagınık kafam dagınık işler bitmedi ama hiiç yapasım yok...
ayy boyle boyle napıcam ben yaaa..

Kızla slm

Simdi dr dan geldim. Dedigi gibi gebelik yok. Receteye fartutal sanirim bu ilaci verdi. Once bir hafta bekle dedi. Olmazsa tekrar kan testi yaptır sonra bu ilaci ic dedi. Sizce sansim varmi halen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…