Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

:roflol:inşallah be tatlım sen hele kucağına allll,büyüttttt,sünnetini yaptırrrrrrr,gerçi bende yazın yapıcam daha,sonraaaaa askerden gelsiiiiiiin.sözzzzzzzzzzz ben bulurum sanaaaaa.

bulmayan ne olsun aaaa gelin adaylarına toplucanak bakıcaz öle her kızı almam ben

hadi kızzlar ben kaçar çocuklarım acıkmışşş öpüldünüzzz,didemcim çok öptüm cnm seni,sana kanım çook kaynadı nedense...olumunekankayizsmile

hadi kızzlar ben kaçar çocuklarım acıkmışşş öpüldünüzzz,didemcim çok öptüm cnm seni,sana kanım çook kaynadı nedense...olumunekankayizsmile

çok saol tatlım benim valla benimde kanım hep kaynıyo size çok fokurdak karıyım öpüyyorum tatlım afiyet bal şeker löp löp et olsun yanında su iç ama :)

kız bakmaya başladı didem hadi hayırlısı
eşimde eğer olumuz olursa hemen doğduğu sene sünnet düğünü yapıcam dio anna babalar yaşlı görsünler diyo ertesi senede 2 yaşında fln askere göndeririz diyom bende. adam doğmadan sünnet düünü yaptı bile

sana kolay gelsin melisa

didemcim walla senin oğlan benim dediğim resimdeki ne benzerse var ya
bütün kızlar peşinde koşar kız

ayy kızlar benim oğluşumun saçlarını görmeyin ozaman okulda öğretmnleride çok seviyo,sapsarı saçları ve mantar kafa oğlum,kızımda babasına çekmiş esmer güzeli saçları sanki fönlü yavrucumun.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
siz bendende iyimişiniz

çok saol tatlım benim valla benimde kanım hep kaynıyo size çok fokurdak karıyım öpüyyorum tatlım afiyet bal şeker löp löp et olsun yanında su iç ama :)

:roflol:tamam arkadaşım çok mersüüüü,ama löp et istemem ben böyle iyiyim o sende olsun cicim espirili gacilere bayılırım beya.

sana kolay gelsin melisa

didemcim walla senin oğlan benim dediğim resimdeki ne benzerse var ya
bütün kızlar peşinde koşar kız

ayşeeee foto gönder kız merak ettimmmm ay anası bu kadar güzelken tabi yakışıklı olacak benim oğlum şüphem yok aklinialirimsmile aklinialirimsmile

allah bağıslasın cnmm acılarını göstermesin.

gülllllllll sende kız doğur kız
ayyy hep benim içimde erkek bebek var allah sağlıklı versin ama kızım da olursaaaa kendim gibi yetişdircem hehe

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
siz bendende iyimişiniz
aaa hızlıyız biz 3 yaşındada evlendirirz askerliği biticekya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…