:roflol:inşallah be tatlım sen hele kucağına allll,büyüttttt,sünnetini yaptırrrrrrr,gerçi bende yazın yapıcam daha,sonraaaaa askerden gelsiiiiiiin.sözzzzzzzzzzz ben bulurum sanaaaaa.
ebrar eflalim sumru melisax ve reyannn şu avatarınızdaki veletlere bayılıyorum oğluma böle bi gelin alcam
Ay kızlar benim midem bulanıyor karnımda ağrıyor dünki evde çok üşüdüm ondan heralde kalkıyorum ben.
didem bence çok güzel bi erkek bebek resmide var inş. senin oğlan ona benzer yaa
bulmayan ne olsun aaaa gelin adaylarına toplucanak bakıcaz öle her kızı almam ben
hadi kızzlar ben kaçar çocuklarım acıkmışşş öpüldünüzzz,didemcim çok öptüm cnm seni,sana kanım çook kaynadı nedense...olumunekankayizsmile
canim kizim olursa düsünürüz artik :)
saka saka o gün gelsinde.
ama gercekten cok tatlilar demi ya. lüle lüe saclari ay yerim yerim[/QUOT
ay benim saçlarımda lüle lüle çocukken güzelde sonra hiç de hoş olmuyor aklinialirimsmile
artık bakcaz sizin kızlara oğluşuma beğenirsem alacam
hadi kızzlar ben kaçar çocuklarım acıkmışşş öpüldünüzzz,didemcim çok öptüm cnm seni,sana kanım çook kaynadı nedense...olumunekankayizsmile
kız bakmaya başladı didem hadi hayırlısı
eşimde eğer olumuz olursa hemen doğduğu sene sünnet düğünü yapıcam dio anna babalar yaşlı görsünler diyo ertesi senede 2 yaşında fln askere göndeririz diyom bende. adam doğmadan sünnet düünü yaptı bile
çok saol tatlım benim valla benimde kanım hep kaynıyo size çok fokurdak karıyım öpüyyorum tatlım afiyet bal şeker löp löp et olsun yanında su iç ama :)
sana kolay gelsin melisa
didemcim walla senin oğlan benim dediğim resimdeki ne benzerse var ya
bütün kızlar peşinde koşar kız
:roflol:tamam arkadaşım çok mersüüüü,ama löp et istemem ben böyle iyiyim o sende olsun cicim espirili gacilere bayılırım beya.
canim kizim olursa düsünürüz artik :)
saka saka o gün gelsinde.
ama gercekten cok tatlilar demi ya. lüle lüe saclari ay yerim yerim[/QUOT
ay benim saçlarımda lüle lüle çocukken güzelde sonra hiç de hoş olmuyor aklinialirimsmile
artık bakcaz sizin kızlara oğluşuma beğenirsem alacam
benimde saclarim kivirciktir aslindada ben hep düzlüyorum. esim düz saci cok seviyorum ama kivirikta cok tatli. Allahim sagliklisini versinde baska birsey istemiyorum ben. dün kaynanam yine sinir etti zaten. ay kizim bilmiyorum ama benim kalbimden hep oglan geciyor diyo. hem anlatiyo kendi belirtilerini benimkiyle tam tersi yinede oglan olacak heralde diyo. benim bildigim eski yiyince kiz derler tatli deyince erkek derler. ben eski yiyorum diyorum ha bak oglan olacak iste diyo. neyse simdi baslasam yine gicik olurum kadina
ayy kızlar benim oğluşumun saçlarını görmeyin ozaman okulda öğretmnleride çok seviyo,sapsarı saçları ve mantar kafa oğlum,kızımda babasına çekmiş esmer güzeli saçları sanki fönlü yavrucumun.
ayyy hep benim içimde erkek bebek var allah sağlıklı versin ama kızım da olursaaaa kendim gibi yetişdircem hehegülllllllll sende kız doğur kız
aaa hızlıyız biz 3 yaşındada evlendirirz askerliği biticekya.:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
siz bendende iyimişiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?