Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bende hastaneye avcılar hospıtala gitmiştim sen nereye gidiyorsun... birde kimseyi tanımdan kimle geziyim eşimin kendi iş yeri var sürekli bırakamıyor

bende hastaneye avcılar hospıtala gitmiştim sen nereye gidiyorsun... birde kimseyi tanımdan kimle geziyim eşimin kendi iş yeri var sürekli bırakamıyor

aman avcılar hospital asla gitmem oraya ya özel görünümlü devlet hastanesi kime gittin orda nilemi faruğamı
ben avcılar medicanaya gidiyorum doktorum onur bey çok memnunum kızlarda bilir diyaloğu çok iyidir hastalarıyla
o zaman kötü işte gelinmi geldin istanbula ben yanlız gemeye bayılırım mesela dolmabahçede kahve içmeye giderim bazen iş çıkışı

bende 12+2yim ilk bebegim. ve 2 yillik evliyim. canim ya burda herkes herseyi anlatiyo herkesin binbirtürlü sorunu sevinci oluyo urda kafan dagilir biraz. ben bi girdim cikamiyorum ve giremedigim zamanlar kizlari özlüyorum valla. iyi gelir burasi sana. sen kac yasindasin?

sen zaten gezintisin canim ya. bak ikinizde avrupa yakasindaymissiniz bulusun beraber gezin? tabi yakin mi uzak mi bilmiyorum ama iste bi fikir.

23 yaşındaym 24 e giricem evet herkesin gerçektende türlü türlü dertleri var ama bu site gerçekten çok güzel daha yeni keşfettim tam çözemedim amazaman geçince kurdu oluurm

sen zaten gezintisin canim ya. bak ikinizde avrupa yakasindaymissiniz bulusun beraber gezin? tabi yakin mi uzak mi bilmiyorum ama iste bi fikir.

heeee gezginci başıyım ben
olabilir biraz uzağız birbirimize ama ilerde bi gün neden olmasın
anamm ben daha ebruya gidicem daha gidicem yani bi türlü gidememdim

kizlar size doyum olmaz. benim eve gitmem gerek. size iyi sohbetler. seray tanistigimiza memnun oldum. insallah bizimle beraber acini cabuk atlatirsin. öpüyorum hepinizi kocamaaaaaannn

kizlar size doyum olmaz. benim eve gitmem gerek. size iyi sohbetler. seray tanistigimiza memnun oldum. insallah bizimle beraber acini cabuk atlatirsin. öpüyorum hepinizi kocamaaaaaannn

gitte yeni mutfağında yemek yap fıstık iyi akşamlar bizde sizi öpüyoz ama yiğenimi daha çok öpüyommmm

zeyneppppppppppp ben hasta oluyom biliyonmu nerdesin yaaaa aksırıyomn tıksırıyom boğazım acıyo ya gel yaaaaaaaa

::))siiznle zman geçer valla peki siteden çıktıktan sonra nesıl bulucam ben sizi hergün farklı insanlarla konuşmak istemiyorum çünkü

::))siiznle zman geçer valla peki siteden çıktıktan sonra nesıl bulucam ben sizi hergün farklı insanlarla konuşmak istemiyorum çünkü

akşamlarıda giriyoz bazen kocalar geç gelince filan bazen bütüün gece uzuyo muhabbetler şu ara ben giremiyorum çünkü sürekli uyuyorum

hadin kızlar yazınnnnnn yazınnnn yazınnnnnnnnnn
esroşum sen nasılsın canım benim yumoş muhabbeti yapıyodunuz bölmek istemedim

Ben her telden çalıyorum canım sizede yetişirim morelim düzeldi keyfim yerinde emre altuğdan çifte kavrulmuşu da açtım yerimde duramıyorum birde ağrılarım olmasa çok iyi olucak ama alıştım artık
Sende kendine dikkat et canım iki canlısin sen aman hasta olma

inşallah olmam ay bende eski mustafa sandal şarkılarını dinliyorum normalde hiç sevmem ama eski şarkılarına taktım bugünlerde

akşamlarıda giriyoz bazen kocalar geç gelince filan bazen bütüün gece uzuyo muhabbetler şu ara ben giremiyorum çünkü sürekli uyuyorum

bende ilk zmanlar çok uyuyordum keyfini çıkar valla en güzel anların senin canım istediklerini yaptır ben pek aşermedim kusmadım çok sorunsuz geçmişti hamileliğim inşallah ikinicidede aynı oluurm ama bebişim olur tabiii :.siteyi nasıl takip ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…