Ben her telden çalıyorum canım sizede yetişirim morelim düzeldi keyfim yerinde emre altuğdan çifte kavrulmuşu da açtım yerimde duramıyorum birde ağrılarım olmasa çok iyi olucak ama alıştım artık
Sende kendine dikkat et canım iki canlısin sen aman hasta olma
inşallah olmam ay bende eski mustafa sandal şarkılarını dinliyorum normalde hiç sevmem ama eski şarkılarına taktım bugünlerde
bende ilk zmanlar çok uyuyordum keyfini çıkar valla en güzel anların senin canım istediklerini yaptır ben pek aşermedim kusmadım çok sorunsuz geçmişti hamileliğim inşallah ikinicidede aynı oluurm ama bebişim olur tabiii :.siteyi nasıl takip ederim canım
::))siiznle zman geçer valla peki siteden çıktıktan sonra nesıl bulucam ben sizi hergün farklı insanlarla konuşmak istemiyorum çünkü
şarkılar olmazsa bu dünya çekilmezzzzz bende izmitten geldim istanbula kocaelinin neresindensin
Hamileyken kadınlar sevmediği şeyleri sevmeye başlarmış sende mustafa sandal aşerdin demek ki :) :) :) bende soner sarıkabadayı ve emre altuğ dinliyorum bu arakaydirigubbakcemile2
3000.sayfamız vatana millete hayırlı olsun kızlar :) :) :) :)
:teytey: sırnaşık şey sırnaşık şey :teytey: :teytey::teytey:
Ay kızlar morelim çoook yerinde valla eşim işe gitti ve şimdi bana üç tane msj atmış seni seviyorum diye çok mutlu oldum
ay ne gzüel eşin seni çokkkkkk seviyorr
Evet yaaa bende onu çoook seviyorum
yaaa sohbeti kaçırıyorummmm ya sana sormuştum kocaelinin neresindensin diye neresiii
Gebzedeyim ben sen neresindeydin
bende sapancada oturuyrdum zimitte falan okudum hep evlendim istanbula yerleştimm ailem sapancada haftaya gelicem hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?