Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

şarkılar olmazsa bu dünya çekilmezzzzz bende izmitten geldim istanbula kocaelinin neresindensin

inşallah olmam ay bende eski mustafa sandal şarkılarını dinliyorum normalde hiç sevmem ama eski şarkılarına taktım bugünlerde

Hamileyken kadınlar sevmediği şeyleri sevmeye başlarmış sende mustafa sandal aşerdin demek ki :) :) :) bende soner sarıkabadayı ve emre altuğ dinliyorum bu arakaydirigubbakcemile2

tepede forum takip var ordan online mesaj takibe gir saniye saniye kim nereye ne yazmış görürsün tatlım
benimde bulantım oldu ama abartılacak kadar çok değil

::))siiznle zman geçer valla peki siteden çıktıktan sonra nesıl bulucam ben sizi hergün farklı insanlarla konuşmak istemiyorum çünkü

sık kullanılanlara ekle canım ben öyle yapıyorum ohhh kebap oluyor yoksa her gün nick yaz şifre gir birde bu siteyi ara bul çok zahmet olur. zaten acele acele girip kaçıyorum. bu arada başın sagolsun allah yeni evlat nasip etsin en kısa zamnda da acısını hafifletsin. bende 24 temmuzda kürtaj olmak zorunda kaldım 1,5 aylık yavrum karnımda öldü bu site sadeyesinde aştım o günleri şimdi ne zaman hamile kalıcam diye havalara girmeye başladım.

Hamileyken kadınlar sevmediği şeyleri sevmeye başlarmış sende mustafa sandal aşerdin demek ki :) :) :) bende soner sarıkabadayı ve emre altuğ dinliyorum bu arakaydirigubbakcemile2

haftaya cuma cumhuriyet kutlamaları var boğazda beşiktaşta garanti götürecek kocam mustafa sandal konseri vardı geçen sene orda dinlemiştim yine çok hoşuma gitmişti bide bjk nin şampiyonluk kutlamalarında çıkmıştı ondada hoşmua gitmişti bi kaç gündür aklımda indirdim şarkılarını
haftaya yine o olur beşiktaşta

Ay kızlar morelim çoook yerinde valla eşim işe gitti ve şimdi bana üç tane msj atmış seni seviyorum diye çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…