Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yok beee buharına oturacakmışsın:) İstiyosan yollıyım burdan tavuk pisliği:)

yok canım sagol yapmış kadar oldum aman kim ugraşıcak böyle şeylerle zkol canım adetin bittimi. bugün bende yumurta akı kıvamında bir akıntı ve içindede çoooook çoooook açık renk bir kan var dı nedendir acep adetimm az geldi ya içim mi temizleniyor acep

amin afr cim ee biz senden ayrı mı kalacaz o süre içinde
hatırlarız ferdacım bak böyle daha iyi oldu walla

malesefki ayrı klacagım sizden ben sizleri özlerim bi fırsat bulursam girmeye çalışırım ama belli olmaz inş. geldigimde ilk yazdıgım kızlar ben hamişim demek olur pek ümidim yok ama işte bi umut

amin afr cim ee biz senden ayrı mı kalacaz o süre içinde
hatırlarız ferdacım bak böyle daha iyi oldu walla

dime ya anam adım sarhoşa çıkacak hayatımda bir kez bira içtim hemen de sarhoş oldum daha da içmedim. şimdi diyorum ki ben bu niki taaa 2007 ye yazmışım o zaman aklım nerdeymişte yazdım hayret valla hi.

malesefki ayrı klacagım sizden ben sizleri özlerim bi fırsat bulursam girmeye çalışırım ama belli olmaz inş. geldigimde ilk yazdıgım kızlar ben hamişim demek olur pek ümidim yok ama işte bi umut

ayy canımsın ya inş. o güzel haberi verirsin bize hadi bakalım

evet canım bugün bitti sanırı:) yaaa hiç bilmiyorum ki valla

canım seninki oğlan biliyon biz mecburen beklicez o zaman

bekleyin kızlarrrr hatta ben bugün alımmı napıym dün bjk store gittim hastane çıkışı bakıym diye hoşuma gitmedi ben çocuğuma doğar doğmaz bjk forması giydiricem ve orjinal olması lazım inşallah ben doğurana kadar başka modeller çıkar

Başkada bak bence hemen karar verme daha önünde çok zaman var:)
Naber bu arada hiç konuşamadık bugün ösledim seni:)

benbde özledimmmm sabahkine göre iyiyim canım benim inşallah yarın atlatmış olurum sen nasılsın kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…