çok saolun teyzeleri inş. hepiniz dualarımızdasınız
ewet ferdacım rabbim nasip ederse dinini bilen bir evlat yetiştirmek istiyorum
hatta benim hayalimde ona küçük seccadeler var ya ondan almak :))
Gülümmmm bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dua ediyorum Rabbim sana kırmızıları göstermesin onun yerine içine pembeleri mavileri yerleştirsin inşallah bugünün hürmetine Allah dualarımızı kabul eder cümlemiz bizi bekleyen bizimde beklediğimiz yavrularımıza kavuşur. Bir arkadaşım 1,5 aylık evli ve 1 aylık hamile:) Bizede nasip et Allahım...
AMİN
bazen eşlere sessiz kalmak işe yarıyo eferim sana...
kötü kadın müzeyyen niden işyerindekilere çektiriyon
allah razı olsun bacım sanda kısa zamanda versin rabbim.Gülümmmm bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dua ediyorum Rabbim sana kırmızıları göstermesin onun yerine içine pembeleri mavileri yerleştirsin inşallah bugünün hürmetine Allah dualarımızı kabul eder cümlemiz bizi bekleyen bizimde beklediğimiz yavrularımıza kavuşur. Bir arkadaşım 1,5 aylık evli ve 1 aylık hamile:) Bizede nasip et Allahım...
AMİN
anladım cnmm ayva yersen gamzeli olurmuş bebişinn inşallah gamzeli çilli olur cnmGülüm işim cok metraj cıkarıyorum.ama arada bulantım cok gelınce kafam dagılsın dıye siteye bakıorum.oyle oyle idare ediyorum işte..bende bugunlerde portakal degılde sureklı ayva yıyorum bırı ayva bulantıyı keser dedı umut dunyası :)))
ay sorma gul ben kızıl ve çilli cocukları cok severimm..inşallah Allahım saglıklı bı çilli bebek versin bana :)) ona bakıorum hep onun gibi olsun dıye..
yaramaz lık gözünden akıyo demi..ama kepeklim bu avatardaki cin gibi bişey yani
bakışlarına baksana gülümsemesi falan anaa kız bu var ya neler neler yapar
çok fena bişey olur haa
kız sen burdamısın daha ben uğurladımya seni ders çalıştırcaktın kopamıyon demi bizden.gamyoncuiremsu
bazen eşlere sessiz kalmak işe yarıyo eferim sana...
kötü kadın müzeyyen niden işyerindekilere çektiriyon
zeynebim inş. rabbim tüm dualarımızı kabul eder
inş.en hayırlı zamanda hayırlısıyla hepinize tombiş tombiş bebekler nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?