Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

çok saolun teyzeleri inş. hepiniz dualarımızdasınız
ewet ferdacım rabbim nasip ederse dinini bilen bir evlat yetiştirmek istiyorum
hatta benim hayalimde ona küçük seccadeler var ya ondan almak :))

çok güzel düşünmüşsün canım. imanla büyüyen çocuk allahın izniyle daha hayırlı bir evlat olur ana baba kıymetini daha iyi anlar bilir. şimdi ki devirde çocuk büyütmek çok zor kardeşimden biliyorum. kurban oldugum allah imansız insanların gözü dönmüş insanların şerrinden saklasın cümlemizi

amiiiiiiiiiiiiiiinnn......... :Saruboceq:

ama kepeklim bu avatardaki cin gibi bişey yani
bakışlarına baksana gülümsemesi falan anaa kız bu var ya neler neler yapar
çok fena bişey olur haa

bazen eşlere sessiz kalmak işe yarıyo eferim sana...
kötü kadın müzeyyen niden işyerindekilere çektiriyon

Zamanında o kadar çektirdiler ki bana helede bölüm şefi Hep o hata yapar benim üstüme kalırdı bende salak gibi demezdim kimseye şimdi diyorum valla dün onun yüzünden azar işittim bugünde ben dedim haberim yok bana söylemedi hiçbir hazırlığım yok diye yok o bana mail atmışmış ohhhh baktık mailde ben yokum aradı müdürü söyledi benim kabahatim diye yok öyle yağma yeter artık:)

kızlarr bugün hepimiz çok güzel dualarda bulunduk sanırım
rabbim hepimizin duaların kabul eylesin inş.

AMİNN

allah razı olsun bacım sanda kısa zamanda versin rabbim.

anladım cnmm ayva yersen gamzeli olurmuş bebişinn inşallah gamzeli çilli olur cnm

ama kepeklim bu avatardaki cin gibi bişey yani
bakışlarına baksana gülümsemesi falan anaa kız bu var ya neler neler yapar
çok fena bişey olur haa
yaramaz lık gözünden akıyo demi..

akşama kadar hepimiz dua edelim bugün bakalım hangimizinki kabul olcak. allah hepinizin duasını kabul etsin müslümanın birbirine ettiği dua daha makbul daha kabul görürmüş.

Evet bugün hepimiz için dua edelim hamişler ençokda siz edin sizin dularınız kabul olur:)

ebrarım sabah o bardakdaki idrara baktım o bulanıklı beyazlık dibe çökmüştü kepek lerde dibe çökmüş berraklaşmış yüzeyi. ama snraki idrarlarım öyle koyu deildi su çok içiyom ondanmıkii

çok su içtiğinden olabilir canım
ama gülüm benim idrarım hiç koyulaşmadı biliyon mu
sadece açık sarı yani herkesin farklı oluyor işte

zeynebim inş. rabbim tüm dualarımızı kabul eder
inş.en hayırlı zamanda hayırlısıyla hepinize tombiş tombiş bebekler nasip eder

zeynebim inş. rabbim tüm dualarımızı kabul eder
inş.en hayırlı zamanda hayırlısıyla hepinize tombiş tombiş bebekler nasip eder

Amin canım Allahım dualarımızı duysun ve bebeği olmayan ve isteyen herkesin evini bebekle şenlendirsin:) Benim o kadar çok akrabam varki bu hasretle yanan inşallah onlara da, burdaki kızlara da , bana da bekletmeden verir Rabbim.

Kızlar hatırlıyomusunuz bilmem geçenlerde bi doktorla nette konuşmuştum trioidin düşük gebe kalamazsın kalırsanda düşüğün olur demişti bende dahiliye uzmanına gösterttim hormon tahlillerimi hiçbişisi yok demiş:)

Günaydın kızlar
Zeynep sen bakma o doktora saçmalıyor üst komşum da var troit yani guatr ve şimdi ikinciye hamile ilaç kullanıyor bebeğe zararı oluyormuş sadece troitin ilaç kullanmak gerekiyormuş hamile kalınıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…