Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Günaydın zeynepcim hoşbuldum yazdığımı okudun mu komşumda troit var ve hamile canım

Okudum canım yaaa anlayamadım zaten amaaan ne bileyiöm yapıyos bişiler bakalım. Akşam adaçayıyla banyo yaptım çok rahatladım tavsiye ederim kızlar ama hamiş olanlara değil... Rahim yolunu temizliyo kasları gevşetiyomuş valla psikolojikmi bilmem ama şu an kuş gibiyim desem:)

Günaydın sumru niye geciktin bakalım?

kiz patron yok oh rahat olurum derken millet herseyde bana geliyo. ayyyy tam tersi oldu insallah artik gelmezler artik. birde ne zamandir aklimda, krem aldim bebek kremi böyle badem yagli falan karnima süreyim diyordum ama is yerinde unutuyordum hep. bugün yanlizimya asagida aklima geldi kremledim göbüsümü.
iki gündür bi gerginlik var gibi. bebisim büyüyor :)

Hııım güzelmiş sumruş nasıl yapıyon kız? eee ben nasıl yükliycem onu

Kepekli senle günümüz aynı canım

Hele şükür nerdesin sen bakiiim ne ooldu adet oldun mu? ne zamandı günün unuttum

normalde dün olmam gerekirdi ama olmadım halaakannehirakannehirbi kaç geçikir zaten.kesn olucam regl belirtilerimde var.göğüslerim şişti ve acıyo belimde ağrıyoaklinialirimsmile sen nasılsın kuzmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…