Hoşbuldum canım olsun hamile olsunda test yapmazsa yapmasın artık çocuğu doğurunça gelir bize kızlar ben hamileymişim çocuk çıktı der :) :) :)sırnaşık şey
Hoşgeldin esracım
Hoşbuldum canım geçen gün ben seni gördüm selam verdim bana sen yazmadan gittim hemde iki defa oldu aynı şey
Slm kızlar ay sinir oldum sabahtan beri yazamadım işler vardı sabah bitirdim hepsini hem bugün cuma öğleden sonra çalışılmazki ben tatil moduna girdim bileeeeeeee
hoşgeldin afr cim
kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürüzzzzzz
eeee kızlar ne var ne yok bakim didem evde yatıyor galiba yok bugün
Hoşbuldum canım geçen gün ben seni gördüm selam verdim bana sen yazmadan gittim hemde iki defa oldu aynı şey
Hayırlısı olsun şekercim inşallah bebiş vardır. yaaa benim adet bitti ama göğüslerimde gene ince bir sızı varNe olduğunu anlamadım ama inşallah prl değildir Yarın yumoş göstermeye gitcez doktora nasip bakalım:)
afr ben az önce ettim canım sela verilirken
zkol seninle şikayetlerimiz hep aynı benimde öyle adet bitti sözde hala gögüslerim acıyor hatta geçen adetten beri geçmedi karnım çok şiş ve birşeyler batıyor sanki sabah çok kötü oldum acile gitmek istedim ama çıkamadım bu hapisaneden akşama kadar devam ederse akşam gidicem hala belim çok agrıyor ve bugün yine akıntım çok ve yine koyu renk bir leke geldi ne oldu bana bu ay bu kaynanam beni kanser edecek böyle giderse dün yine çok sinirlendirdi beni geçen akşam çantam kopmuştu diktiydim igne düşmüş halıya görmemişim o ignede kaynanamın ayagına batmış dün akşam ben mutfaktaydım eşimle anası salonda akşama kadar neler yaptıysa anlatıyordu eşime oda garibim dinliyordu sonra ayagıma igne battı dedi kalmış igneyi eşime göstermiş sonra koşa koşa resmen koşuyor vallahi billahi bana gösterdi dün bu igne ayagıma battı dikkat edin biraz fiilan diye bende bakmadım suratına kıçına baka baka geri döndü ogluyla dertleşmeye sanki bütün gün o çalışmış biz evde oturmuşuz gibi akşam ne yaptınız ettiniz diye soracagına kendi anlatıyor kızı aramış gelini aramış bilmem kimi aramış tek tek anlatıyor bunları ayyy deli oluyorum allahım şu mübarek günde sabır ver bana son 2,5 hafta ama yok zerre kadar sabrım yok ay çok geveze oldum yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?