Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hoşgeldin esracım

Slm kızlar ay sinir oldum sabahtan beri yazamadım işler vardı sabah bitirdim hepsini hem bugün cuma öğleden sonra çalışılmazki ben tatil moduna girdim bileeeeeeee

Hoşbuldum canım geçen gün ben seni gördüm selam verdim bana sen yazmadan gittim hemde iki defa oldu aynı şey

Canım çıkmam gerekmiştir niye yazmıyım yoksa burda kimse kimseye küs değil yani sen iyice alıngan oldun kız hamile olunca yandı senin eşin

Kızlar cuma saati yaklaştı allah bugün dua eden herkesin dualarını hayırlısi ise kabul etsin açılan elleri boş çevirmesin biz bu sitede hamile kalmayı bekleyanlara sağlıklı sihatli hayırlı dini bütün evlatlar nasip etsin hamiş annelere de sağlıklı gebelik dönemi sancısız dogum ve nur topu gibi bebişlerini kucaklarına almak nasip etsin (kızlar dua ederken hep hayırlısı diye dua edin ) ammmiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

Kızlar ya ben bayramda memlekete gitmek hiç istemiyrum bıktım o kadar yoldan artık

zkol seninle şikayetlerimiz hep aynı benimde öyle adet bitti sözde hala gögüslerim acıyor hatta geçen adetten beri geçmedi karnım çok şiş ve birşeyler batıyor sanki sabah çok kötü oldum acile gitmek istedim ama çıkamadım bu hapisaneden akşama kadar devam ederse akşam gidicem hala belim çok agrıyor ve bugün yine akıntım çok ve yine koyu renk bir leke geldi ne oldu bana bu ay bu kaynanam beni kanser edecek böyle giderse dün yine çok sinirlendirdi beni geçen akşam çantam kopmuştu diktiydim igne düşmüş halıya görmemişim o ignede kaynanamın ayagına batmış dün akşam ben mutfaktaydım eşimle anası salonda akşama kadar neler yaptıysa anlatıyordu eşime oda garibim dinliyordu sonra ayagıma igne battı dedi kalmış igneyi eşime göstermiş sonra koşa koşa resmen koşuyor vallahi billahi bana gösterdi dün bu igne ayagıma battı dikkat edin biraz fiilan diye bende bakmadım suratına kıçına baka baka geri döndü ogluyla dertleşmeye sanki bütün gün o çalışmış biz evde oturmuşuz gibi akşam ne yaptınız ettiniz diye soracagına kendi anlatıyor kızı aramış gelini aramış bilmem kimi aramış tek tek anlatıyor bunları ayyy deli oluyorum allahım şu mübarek günde sabır ver bana son 2,5 hafta ama yok zerre kadar sabrım yok ay çok geveze oldum yine.

esra hosgeldin naber...

ay anacım niye sureklı sen bana yazmadın ben sana yazdım diye dövüşüosunuz..kızıcam haa..
yasaklıyorum bu site birbirine sitem etmeyi :)))))

geriliyorum ben anacım üzülüyorum oyle olunce..

Afr ben az önce ettim canım sela verilirken

Ay ne bizim bunlardan çektiğimiz ya, dünde benim kaynata gıcık etti ama ben artık eskisi gibi kendimi yıpratmıyorum önce ben varım bundan sonra,aradı ee kızım söyledin mi oğluma sizi almaya geleceğimi bende dedim söyledim baba ama biz düğün olursa gelicez bayarama düşünmüyoruz dedim ya napıcaksınız 9 gün dedi bende baba biz artık canımız istediğinde çıkamayız yola dedim hamileliği kastettim arsız yaptı beni bişey diyemedi maddi yönünü düşünmeyin benden masraflar diyor sanki daha önce yaptığını bilmiyorum ben bende dedim maddi yönüde var tabi ki araba yüzünden çok sarsıldık dedim neyse akşam eşim aradı babasını ona hala diyor ki doktora sorun bişey olmaz derse ben almak istiyorum sizi bende eşime dedim düğün olursa gidiez düğnde olmayacakmış annem dedi dedim niye istemiyorsun diyor yine babası yüzünden yan çizdi battık farkındaysan dedim hem bebeğe bişey olursa sorumluluğu kim alacak dedim bişey demiyor amma biliyorum ki babasının dediği olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…