Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yok anacım daha cıkmadı gobişimiz.aksamları karnım şişerse cıkıyor bıraz.benimki once cizelgede buyuyor sonra karnımda :)))

kiz benimkide öyle aksamlari yemegi cok kacirinca cok cikiyor benimde göbisim. iki göndür böyle bi gerginlik var karnimin alt kisimlarinda. galiba büyüyor bebisim. artik krem kullanmayada basladim catlaklara karsi. dün esim cok tatliydi ya. annemgilden eve geldik. bakip duruyo bana kiz o ne dedi. dedim ne ki? geldi göbegimi oksuyo diyo sen artik göbüslü karicim mi oluyorsun dedim evet yavas yavas büyüyor artik göbüsüm dedim. sarildi. :)

normalde dün olmam gerekirdi ama olmadım halaakannehirakannehirbi kaç geçikir zaten.kesn olucam regl belirtilerimde var.göğüslerim şişti ve acıyo belimde ağrıyoaklinialirimsmile sen nasılsın kuzmmm

Hayırlısı olsun şekercim inşallah bebiş vardır. yaaa benim adet bitti ama göğüslerimde gene ince bir sızı var Ne olduğunu anlamadım ama inşallah prl değildir Yarın yumoş göstermeye gitcez doktora nasip bakalım:)

masallah masallah

Hıııım bak demiştik sana henüz babalığa hazır değil ondan gıcıklık yapıyo diye bak adam düzeliyo maşallah inşallah hep öyle devam eder:)

Slm kızlar nasılsınız gül test yaptımi

Yok canım yarından sonra yapacakmış ama bizi yalvartacakmış:) Hamişler hep öyle yapmışlar oda bizi uğraştıracakmış. İnşallah vardır? Sen ne yaptın akşam barıştınızmı? Benim ki de akşam mırın kırın yaptı yalvarmadım yattım uyudum valla:)

neseee kızlar ben okula çıkıyorum,görüşürz,gelince,sumuru cum aşk olsun yani görmedin beni insan bi slmımı alır çizelgedende bahsetmiştim nesee istemiyorum bende.

aa eflal senle bi gun vardı aramızda bugun oda kapanmıs nasıl oluoo :)))

Canım ben ultrasondakine göre yazıyorum önde gidiyor benimki normalde son adet tarihime göre beş gün ileri zaten ben diyorum hep ben üstüne gördüm .

Son düzenleme:
melisa haklısın walla bende küstüm artık
hem lucky hem sumru ikisine de selam verdim hiç cevap vermediler

Barıştık canım ama ben çok sulu gözlü oldum yaa durup dinlenip ağlıyorum ama bizde de dün hiç birşey olmadı :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…