ebrar tosun benim bebişim sızmaz yere göğe masallah :))
sumru lucii hosgeldiniiz..
önce hengisini begendiysen onu tikliycan. snra yukarda yazan adresi kopyalican. ondan sonrada profiline grip cizelge yazan yere ekliycen kopyaladigin adresi
yok anacım daha cıkmadı gobişimiz.aksamları karnım şişerse cıkıyor bıraz.benimki once cizelgede buyuyor sonra karnımda :)))
normalde dün olmam gerekirdi ama olmadım halaakannehirakannehirbi kaç geçikir zaten.kesn olucam regl belirtilerimde var.göğüslerim şişti ve acıyo belimde ağrıyoaklinialirimsmile sen nasılsın kuzmmm
kiz benimkide öyle aksamlari yemegi cok kacirinca cok cikiyor benimde göbisim. iki göndür böyle bi gerginlik var karnimin alt kisimlarinda. galiba büyüyor bebisim. artik krem kullanmayada basladim catlaklara karsi. dün esim cok tatliydi ya. annemgilden eve geldik. bakip duruyo bana kiz o ne dedi. dedim ne ki? geldi göbegimi oksuyo diyo sen artik göbüslü karicim mi oluyorsun dedim evet yavas yavas büyüyor artik göbüsüm dedim. sarildi. :)
kiz benimkide öyle aksamlari yemegi cok kacirinca cok cikiyor benimde göbisim. iki göndür böyle bi gerginlik var karnimin alt kisimlarinda. galiba büyüyor bebisim. artik krem kullanmayada basladim catlaklara karsi. dün esim cok tatliydi ya. annemgilden eve geldik. bakip duruyo bana kiz o ne dedi. dedim ne ki? geldi göbegimi oksuyo diyo sen artik göbüslü karicim mi oluyorsun dedim evet yavas yavas büyüyor artik göbüsüm dedim. sarildi. :)
Slm kızlar nasılsınız gül test yaptımi
aa eflal senle bi gun vardı aramızda bugun oda kapanmıs nasıl oluoo :)))
Yok canım yarından sonra yapacakmış ama bizi yalvartacakmış:) Hamişler hep öyle yapmışlar oda bizi uğraştıracakmış. İnşallah vardır? Sen ne yaptın akşam barıştınızmı? Benim ki de akşam mırın kırın yaptı yalvarmadım yattım uyudum valla:)
günaydın esracım yok canım gül test yapmadı daha bügünü de atlatmayı düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?