Canım ben ultrasondakine göre yazıyorum önde gidiyor benimki normalde son adet tarihime göre beş gün ileri zaten ben diyorum hep ben üstüne gördüm .
melisa haklısın walla bende küstüm artık
hem lucky hem sumru ikisine de selam verdim hiç cevap vermediler
canım benim üstüne nasıl gördün üstüne gördügünü nasıl anladın
Ay ne bizim bunlardan çektiğimiz ya, dünde benim kaynata gıcık etti ama ben artık eskisi gibi kendimi yıpratmıyorum önce ben varım bundan sonra,aradı ee kızım söyledin mi oğluma sizi almaya geleceğimi bende dedim söyledim baba ama biz düğün olursa gelicez bayarama düşünmüyoruz dedim ya napıcaksınız 9 gün dedi bende baba biz artık canımız istediğinde çıkamayız yola dedim hamileliği kastettim arsız yaptı beni bişey diyemedi maddi yönünü düşünmeyin benden masraflar diyor sanki daha önce yaptığını bilmiyorum ben bende dedim maddi yönüde var tabi ki araba yüzünden çok sarsıldık dedim neyse akşam eşim aradı babasını ona hala diyor ki doktora sorun bişey olmaz derse ben almak istiyorum sizi bende eşime dedim düğün olursa gidiez düğnde olmayacakmış annem dedi dedim niye istemiyorsun diyor yine babası yüzünden yan çizdi battık farkındaysan dedim hem bebeğe bişey olursa sorumluluğu kim alacak dedim bişey demiyor amma biliyorum ki babasının dediği olacak.
Canım benim adetim normal oldu ben utrasonda ki bebeğin gününe göre hesaplıyorum adetten beş gün önce kalmış oluyorum hem bhcg değerimde öyle göstermişti ilk amma doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyorya diğrine bakmıyorlar yani.
Ay ne bizim bunlardan çektiğimiz ya, dünde benim kaynata gıcık etti ama ben artık eskisi gibi kendimi yıpratmıyorum önce ben varım bundan sonra,aradı ee kızım söyledin mi oğluma sizi almaya geleceğimi bende dedim söyledim baba ama biz düğün olursa gelicez bayarama düşünmüyoruz dedim ya napıcaksınız 9 gün dedi bende baba biz artık canımız istediğinde çıkamayız yola dedim hamileliği kastettim arsız yaptı beni bişey diyemedi maddi yönünü düşünmeyin benden masraflar diyor sanki daha önce yaptığını bilmiyorum ben bende dedim maddi yönüde var tabi ki araba yüzünden çok sarsıldık dedim neyse akşam eşim aradı babasını ona hala diyor ki doktora sorun bişey olmaz derse ben almak istiyorum sizi bende eşime dedim düğün olursa gidiez düğnde olmayacakmış annem dedi dedim niye istemiyorsun diyor yine babası yüzünden yan çizdi battık farkındaysan dedim hem bebeğe bişey olursa sorumluluğu kim alacak dedim bişey demiyor amma biliyorum ki babasının dediği olacak.
hııım karışık işler bunlar ya kafam basmıyor benim. en iyisi düşünmemek
ayy valla billa okudukça yaşıyorum anlattıklarını bunalıyorum zaten bunalımdayım katil olmamak elde degil. allah yar ve yardımcımız olsun ne diyim. bir bayramda evinde ol kocanla başbaşa ne güzel. bu günlerinizi özleyeceksiniz bebiş olunca hiç yanlız bırakmıcak artık sizi onun için başbaşa olacagınız anların tadını doyasıya çıkarmaya bakın.
kızlarrrr biz geldikkkkkkkkkkkkk
DÜNÜRÜM HOŞ GELDİN BAKALIM GERÇİ BÖYLE GİDERSE BİZİM ÇOCUKLAR ARASINDA BAYA YAŞ FARKI OLACAK AMA OLSUN BENİM KIZIM GÜZEL OLUR OGLUN BEGENİR ALI BAŞ PROBLEM OLMAZa.s.
kiz bu erkeklerin sözkonusu kendi sülalesi, anasi babasi, kardesi olunca niye akan sular duruyo bunlar icin ya. ben anlamiyorum artik. benimkide öyle burdakilere zibidi diye laf eder ama asil kendi kardesi zibidi gibi dolasir etrafta güya okuyo ona laf söylenmez. gecen mesela bi davete gittik yine onun akrabalari tabi. büyük gelinleri gelmemis disarisi soguk bebekleri hasta olur diye. düsündümde benim kaynanam beni davet edecek ve ben cocuk hasta olur diye gitmicem esim kiyameti koparir ya.
eflalcim biliyormusun biz nerde hata yapiyoruz. onlarin acigini aramiyoruz yanlis birsey oluncada göz önüne cikartmaya calismiyoruz yapziklarini yüzlerine vurmuyoruz. ama erkek tarafi bunu hep yapiyo ve lafini hic esirgemiyo. birsey olunca bak gördün mü seninkiler sunu bunu yapti diyorlar. ben olsam derim amaaaan sanki dünyanin sonu mu naparsa yapsin ihtiyacim mi var sanki derim.
hoşbulduk tatlımmmmmmmmm
olsun kız olsun ne olacak neden regl mi olcan kızlar gül regl olmuşmu onuda merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?