Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar bulaşık yikiyordum geç cvp verebildim yok kız eflal cvp vermedin diye alınmadım ben seni unutmadım demek istedim orda tabiki görmemiş de olursun yani ben belki görmemişsındir diye düşündüm ve ondan söyledim
Sende üzülme kız adaşım alınganlık sitem filan değil

Ayrıca eflal hamileyken kocamın benden çekeceği konusunda katılıyorum o zaman ışte ben onun burnundan getiricem

canım benim üstüne nasıl gördün üstüne gördügünü nasıl anladın

Canım benim adetim normal oldu ben utrasonda ki bebeğin gününe göre hesaplıyorum adetten beş gün önce kalmış oluyorum hem bhcg değerimde öyle göstermişti ilk amma doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyorya diğrine bakmıyorlar yani.

ayy valla billa okudukça yaşıyorum anlattıklarını bunalıyorum zaten bunalımdayım katil olmamak elde degil. allah yar ve yardımcımız olsun ne diyim. bir bayramda evinde ol kocanla başbaşa ne güzel. bu günlerinizi özleyeceksiniz bebiş olunca hiç yanlız bırakmıcak artık sizi onun için başbaşa olacagınız anların tadını doyasıya çıkarmaya bakın.

Yapabilyorsan yap esra bizim yerimizede biz çok nazlanamıyoruz.

hııım karışık işler bunlar ya kafam basmıyor benim. en iyisi düşünmemek

kiz bu erkeklerin sözkonusu kendi sülalesi, anasi babasi, kardesi olunca niye akan sular duruyo bunlar icin ya. ben anlamiyorum artik. benimkide öyle burdakilere zibidi diye laf eder ama asil kendi kardesi zibidi gibi dolasir etrafta güya okuyo ona laf söylenmez. gecen mesela bi davete gittik yine onun akrabalari tabi. büyük gelinleri gelmemis disarisi soguk bebekleri hasta olur diye. düsündümde benim kaynanam beni davet edecek ve ben cocuk hasta olur diye gitmicem esim kiyameti koparir ya.
eflalcim biliyormusun biz nerde hata yapiyoruz. onlarin acigini aramiyoruz yanlis birsey oluncada göz önüne cikartmaya calismiyoruz yapziklarini yüzlerine vurmuyoruz. ama erkek tarafi bunu hep yapiyo ve lafini hic esirgemiyo. birsey olunca bak gördün mü seninkiler sunu bunu yapti diyorlar. ben olsam derim amaaaan sanki dünyanin sonu mu naparsa yapsin ihtiyacim mi var sanki derim.

Valla yapıcam eflal
Neyse kızlar ben şimdi hazırlanıp pazara çıkıcam kocamın parasını yemeye görüşürüz sonra

hııım karışık işler bunlar ya kafam basmıyor benim. en iyisi düşünmemek

VALLA BEN HİÇ DÜŞÜN MÜYORUM NASİP OLURSA OLUR DİYORUM BAKTIM 2 AY DAHA YOK SONRA DOKTOR YOLU İŞTE Bİ DÜN GECEKİ AGRIM ACABA DEDİRT Tİ ONDADA EN SONUNDA GAZ SANCISIDIR DEDİM BU AY ZATEN PEK ÜMİDİMDE YOK :teytey:

Sorma canım bende sizin yazdıklarınızı okuyunca çıldırıyorum ya baş başa kalmayı geçtim bunlar düğünü aralıkta düşünüyormuş Allah aşkına bayram kasımda biz kasımda gidelim eee sonra pat bir telefon düğün var insaf ya hamile hamile ben peşpeşe nasıl yolculuk yapıcam söylermisin geçen bayram kaynanam gelmemi istemiyordu kızının düğünüyle bozdu kafayı bayrama gelirseniz düğünede gelecesksiniz nasıl olacak bilmem ne masraf oluyormuş ablamlar için gitmiştim şimdi bende kaynanama diycem bayrama gelicez bir daha düğün için mi gelicez masraf yapıcaz bir de bebeği kulanıyordu zaralrıymış ilk aylar şimdi zaralrı olmayacak mı?

slm kızlar ben geldim...herkese hayırlı günler nasılsınız bugün...
bişey diycem arkadşlar bugün benim 18.günüm...14.günümde çatlatma iğnesi vurunmuştum...bu zaman kadar bende yumurtlama günlerinde dahi hiç akıntı olmuyodu...ama dün akşamdan beri krem kıvamında süt gibi bembeyaz bi akıntı olmaya başladı...bu beyaz akıntı ne anlama geliyo bilen varmı...bide adet sancısı gibi hafif sancım var...acaba yenimi yumurtluyorum yaa...

DÜNÜRÜM HOŞ GELDİN BAKALIM GERÇİ BÖYLE GİDERSE BİZİM ÇOCUKLAR ARASINDA BAYA YAŞ FARKI OLACAK AMA OLSUN BENİM KIZIM GÜZEL OLUR OGLUN BEGENİR ALI BAŞ PROBLEM OLMAZa.s.

hoşbulduk tatlımmmmmmmmm
olsun kız olsun ne olacak neden regl mi olcan kızlar gül regl olmuşmu onuda merak ettim

Canım o konuda biz farklıyız ben hep onun aileisinin kusurlarını söylüyorum önceden burnumdan getirirdi gözünden ateş çıkardı hele babasına bişey diyeyim şimdi hiç sallamıyorum diyorum ama o diyemez hiç çünkü benim ailemin olumsuz hiç bir şeyini görmedi yüzü yok bir keresinde abime diyecek oldu abim annmlere çektiriyorya bende kızdım sakın dedim kanlı bıçaklı olsakda o benim abim sen bişey diyemezsin daha demez sadece abimin karısına der onada desin bende diyorum zaten:)

hoşbulduk tatlımmmmmmmmm
olsun kız olsun ne olacak neden regl mi olcan kızlar gül regl olmuşmu onuda merak ettim

yooo bi belirti yok ama daha erken diye düşünüyorum regli belirtisi için ama gebeliktende pek ümidim yok ki

Hoşgeldin didem nasıl oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…