Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Feyza bende akıntı olmazdı bilemiyorum

Kızlar ben artık çıkayım çok oturdum hoşçakalın.

ya ben sevmiyorum senin ailen söyle senin kardesin söyle yapti falan demesini. banane diyorum uzak olsunlarda. benim ailemde birsey yapmiyo yani ama esim cok seviyo ufacik kusuru büyütmeyi. o der yani anneni annem kadar severim ama babani sevmem diyo. bende diyorum bende anneni cok sevmiyorum diye. niyeymis o sana ne yapti ki diyo. biz cikarken esim ailesiyle tanistirdi beni yani ciddide düsünüyrduk ailesiyle tanistirdigim ilk ve son kiz oldum. ama annesi esime abisinin kizini alacakti hatta ben almanyaya döndüm 2 hafta sonra yüzük aldi kadin ya. yani nisanladi oglunu. esim hic konusmadi kizla her bos vaktinde benimle telefonda konusuyordu o kizda zaten almanyadaydi dayisinin kizi yani o benim kuzenim diyordu hep. neyse ondan beri gicik kaptim iste. ne kadar istesemde isinamiyorum herseyi gicigima gidiyo. benim o zamanlar 6-7 ay cektigimi bir ben bilirim. sevmiyorum iste.

kızlar efnanım ve evhandan haberi olan varmı acaba eski sayfalara baktımda ne çok görüşürdük ya eskiden şimdi neden girmiyorlar acaba,şüpheci,gnl,efnan,evhann.

bugünde kimse selamımı almıyo noluyo ya küstükte benim haberimmi yok,didemde kapattı hemen slmımı bile almadı,sumruyu saymıyorum zaten artık,sabahtır kaçtır yazdım cevap bile yazmadı neyse sizlere iyi sohbetler.

hoşgeldinizzzzzzz nerelerdesin be tatlım vallahi sabahtan beri seni soruyordum,bende şimdi okuldan geldimde sayfaları okuyordum,hastaymışsın duyduğuma göre cnm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın.

hoşbuldum tatlımmmm canım benim hasta oldum grip şimdi biraz daha iyiyim allaha şükür

kız masamda değildim şimdi geldimmmm küsmeeeeeeeeeeeeee

slm kızlar yemek yedik geldikk...
dscim hosgeldiin.nasıl oldun iimisin bıraz daha..doktor ne dedi ılac alacakmısın.
kuzucum gulde daha kırmızılar yok..ınsallah yarında gecsın test yapacakmıs.Allah hayırlısıyla gonlune gore versin..

hoşbulduk tatlım biraz daha iyiyim allaha şükür ilaç almıyorum sadece minoset onuda 1 kez içtim daha
ayyy inşallah gelmez kırmızılar gülüme allahım hayırlısıyla versin bebişini ona

kızlarrr biz bi yemek yiyip gelelim biyere kaybolmayın melisaaaaaaaaaaaaaaa küsme sende hemen gelcem kuzum

Canım benim hep öyleler benim kayınvalidem pek bişi demez ama bi bakarsın bi laf sokar yerin dibine girersin bir keresinde sosyete mantısı yapmıştım bıçakla servis ettim ben o kadar sosyetik değilim dedi eşimin yanında ne olduğumu şaştım valla:)

Bu arada sen hiç pko'dan şüphelendinmi? Yada doktorlar bişi dedimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…