Hoşgeldin didem nasıl oldun?
yooo bi belirti yok ama daha erken diye düşünüyorum regli belirtisi için ama gebeliktende pek ümidim yok ki
hoşbulduk tatlım biaz daha iyiyim sen nasılsın
hosgeldiniz didem
Canım o konuda biz farklıyız ben hep onun aileisinin kusurlarını söylüyorum önceden burnumdan getirirdi gözünden ateş çıkardı hele babasına bişey diyeyim şimdi hiç sallamıyorum diyorum ama o diyemez hiç çünkü benim ailemin olumsuz hiç bir şeyini görmedi yüzü yok bir keresinde abime diyecek oldu abim annmlere çektiriyorya bende kızdım sakın dedim kanlı bıçaklı olsakda o benim abim sen bişey diyemezsin daha demez sadece abimin karısına der onada desin bende diyorum zaten:)
Hamdolsun canım iyim hadi ben kaçtım.
kızlarrrr biz geldikkkkkkkkkkkkk
hoşgeldinizzzzzzz nerelerdesin be tatlım vallahi sabahtan beri seni soruyordum,bende şimdi okuldan geldimde sayfaları okuyordum,hastaymışsın duyduğuma göre cnm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın.
bugünde kimse selamımı almıyo noluyo ya küstükte benim haberimmi yok,didemde kapattı hemen slmımı bile almadı,sumruyu saymıyorum zaten artık,sabahtır kaçtır yazdım cevap bile yazmadı neyse sizlere iyi sohbetler.
slm kızlar yemek yedik geldikk...
dscim hosgeldiin.nasıl oldun iimisin bıraz daha..doktor ne dedi ılac alacakmısın.
kuzucum gulde daha kırmızılar yok..ınsallah yarında gecsın test yapacakmıs.Allah hayırlısıyla gonlune gore versin..
zkol seninle şikayetlerimiz hep aynı benimde öyle adet bitti sözde hala gögüslerim acıyor hatta geçen adetten beri geçmedi karnım çok şiş ve birşeyler batıyor sanki sabah çok kötü oldum acile gitmek istedim ama çıkamadım bu hapisaneden akşama kadar devam ederse akşam gidicem hala belim çok agrıyor ve bugün yine akıntım çok ve yine koyu renk bir leke geldi ne oldu bana bu ay bu kaynanam beni kanser edecek böyle giderse dün yine çok sinirlendirdi beni geçen akşam çantam kopmuştu diktiydim igne düşmüş halıya görmemişim o ignede kaynanamın ayagına batmış dün akşam ben mutfaktaydım eşimle anası salonda akşama kadar neler yaptıysa anlatıyordu eşime oda garibim dinliyordu sonra ayagıma igne battı dedi kalmış igneyi eşime göstermiş sonra koşa koşa resmen koşuyor vallahi billahi bana gösterdi dün bu igne ayagıma battı dikkat edin biraz fiilan diye bende bakmadım suratına kıçına baka baka geri döndü ogluyla dertleşmeye sanki bütün gün o çalışmış biz evde oturmuşuz gibi akşam ne yaptınız ettiniz diye soracagına kendi anlatıyor kızı aramış gelini aramış bilmem kimi aramış tek tek anlatıyor bunları ayyy deli oluyorum allahım şu mübarek günde sabır ver bana son 2,5 hafta ama yok zerre kadar sabrım yok ay çok geveze oldum yine.
melisaaa gecmısı okumadın mı..yasakladık herkese kusmeyii..
bida sitem etmek küsmek yok...lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?