kızlarrr biz bi yemek yiyip gelelim biyere kaybolmayın melisaaaaaaaaaaaaaaa küsme sende hemen gelcem kuzum
slm kızlarrrrr naber
didemcim canım benim çok çokk geçmiş olsun
iyi olmana sevindim merak etmiştik sabah seni
Kızlar saatlerdir sayfa açık ama fırsat bulup yazamıyorum oooof ya ben çalışmak istemedikce işim çıkıyo deli olcam
Canım benim hep öyleler benim kayınvalidem pek bişi demez ama bi bakarsın bi laf sokar yerin dibine girersin bir keresinde sosyete mantısı yapmıştım bıçakla servis ettim ben o kadar sosyetik değilim dedi eşimin yanında ne olduğumu şaştım valla:)
Bu arada sen hiç pko'dan şüphelendinmi? Yada doktorlar bişi dedimi?
hoşgeldin tatlım
saolun canım benim biraz daha iyiyim allaha şükür dün bol bol yattım sen naıslsın
aloooooooooooooooo nerdesinizzzzzzzzzzzzz aşağıdaki boş kalabalık
aşk sarhoşu olmak istiyor, ceylin33, ebrar63+, kepekliekmek+, melisax, reyyannn+, sumru+, zkol+
ben burdayım canım da cumalrı yogun oluyoruz pek katılamıyorum size birde benim pc den mi kaynaklanıyor yoksa normali mi bu bilmem ama biri yeni birşey yazdıgında hemen göremiyorum mutlaka bir önceki sayfaya gidip gelmem lazım ancak ondan sonra yeni iletileri görüyorum. neden kine böyle
ayol ne biliym ya sabahtır kimse yazımı görmeyince dedim herlade küstülerde haberim yok,hani dağ dağa küsmüşde dağın haberi olmamış misali...
kız melisa bu avatardaki nasıl bişey yaaa
ben onu yerim yaa bak hele şuna allahım
hoşgeldin tatlım
saolun canım benim biraz daha iyiyim allaha şükür dün bol bol yattım sen naıslsın
eşin bir şey demedimi o zaman annesine. yok canım pkonun ne oldugunu bile bilmiyorum ki şüpheleyim bide kürtaja hiç birsorunum yoktı kürtasjdan sonra oldu buda ilk defa başıma geldi bu ay bu durum. birde ben hamile kalmadan önce ki ay kontrol amaçlı doktora gitmiştim alttan bakmışlardı o zaman bu pko olsaydı belli olmazmıydı yada kürtajdan önce ve sonra defalarca baktılar o zamanlarda çıkmaz mıydı bir ay içinde böyle pko mko olurmu ki
canımcım nasılsın hoşgeldin kusura bakma alışamadım burda yazı yazmaya. birde işlerde yogun küsme kız kimseye canım arkadaşım sen ne zaman adet olucan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?