Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aloooooooooooooooo nerdesinizzzzzzzzzzzzz aşağıdaki boş kalabalık
aşk sarhoşu olmak istiyor, ceylin33, ebrar63+, kepekliekmek+, melisax, reyyannn+, sumru+, zkol+

slm kızlarrrrr naber
didemcim canım benim çok çokk geçmiş olsun
iyi olmana sevindim merak etmiştik sabah seni

Kızlar saatlerdir sayfa açık ama fırsat bulup yazamıyorum oooof ya ben çalışmak istemedikce işim çıkıyo deli olcam

eşin bir şey demedimi o zaman annesine. yok canım pkonun ne oldugunu bile bilmiyorum ki şüpheleyim bide kürtaja hiç birsorunum yoktı kürtasjdan sonra oldu buda ilk defa başıma geldi bu ay bu durum. birde ben hamile kalmadan önce ki ay kontrol amaçlı doktora gitmiştim alttan bakmışlardı o zaman bu pko olsaydı belli olmazmıydı yada kürtajdan önce ve sonra defalarca baktılar o zamanlarda çıkmaz mıydı bir ay içinde böyle pko mko olurmu ki

aloooooooooooooooo nerdesinizzzzzzzzzzzzz aşağıdaki boş kalabalık
aşk sarhoşu olmak istiyor, ceylin33, ebrar63+, kepekliekmek+, melisax, reyyannn+, sumru+, zkol+

ben burdayım canım da cumalrı yogun oluyoruz pek katılamıyorum size birde benim pc den mi kaynaklanıyor yoksa normali mi bu bilmem ama biri yeni birşey yazdıgında hemen göremiyorum mutlaka bir önceki sayfaya gidip gelmem lazım ancak ondan sonra yeni iletileri görüyorum. neden kine böyle

evet tatlım bende de öyle oluyo demekki normali bu,tek deilsin yani

kızlar ibadetimi yaptım allah kabul etsin inş,sizleride dualarıma kattım allahın izniyle kucaklarımız dolucak inş,hamile olanlarıda hayırlı doğumlar diliyorum inş,dualarım bu yönde oldu arkadaşlar llahım kabul ederse inş....

ayol ne biliym ya sabahtır kimse yazımı görmeyince dedim herlade küstülerde haberim yok,hani dağ dağa küsmüşde dağın haberi olmamış misali...

canımcım nasılsın hoşgeldin kusura bakma alışamadım burda yazı yazmaya. birde işlerde yogun küsme kız kimseye canım arkadaşım sen ne zaman adet olucan

yok canım bana söylendi patavatsızsın diye bende kaynanama anlattım sen öyle dedin ama oğlun bana kızdı diye yok ben anlamadan dedim seni kötülemem dedi sanırım o akşamda oğluna nasihat etmiş kocam bi iyi davrandı ki sorma gitsin:)

Pkoya gelirsek de aşağıdan baktılarsa bişi demedilerse yoktur. Kürtajdan kaynaklanıyor olabilir bu durumlar yengemde kürtajdan sonra değişimler yaşamıştı:)

canımcım nasılsın hoşgeldin kusura bakma alışamadım burda yazı yazmaya. birde işlerde yogun küsme kız kimseye canım arkadaşım sen ne zaman adet olucan

yok yok tmm küsermiyim hiç cnmsın ya,beklenmeyen adetim 1 kasım cnm ama ben 6sı gibi yapmayı düşünüyorum eğer adet olmazsam,senin durumlar nasıl cnm varmı kırmızı kartın filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…