ferdacım ekranı yenilemen yeterli önceki sayfaya gitmene gerek yok ki
hoşbuldum fıstık
çok şükür canım inş. çabuk geçer
haftasonu bol bol dinlen bari
geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanırsın.
yok canım bana söylendi patavatsızsın diye bende kaynanama anlattım sen öyle dedin ama oğlun bana kızdı diye yok ben anlamadan dedim seni kötülemem dedi sanırım o akşamda oğluna nasihat etmiş kocam bi iyi davrandı ki sorma gitsin:)
Pkoya gelirsek de aşağıdan baktılarsa bişi demedilerse yoktur. Kürtajdan kaynaklanıyor olabilir bu durumlar yengemde kürtajdan sonra değişimler yaşamıştı:)
kızlar ibadetimi yaptım allah kabul etsin inş,sizleride dualarıma kattım allahın izniyle kucaklarımız dolucak inş,hamile olanlarıda hayırlı doğumlar diliyorum inş,dualarım bu yönde oldu arkadaşlar llahım kabul ederse inş....
ya ne dinlenmesi tatlım yarın çaya eşimin abisi ile ablası filan geliyo uffffffffffffffff
allah kabul etsin canım. ne kadar dilegin varsa allah tez zamanda versin inşallah.
benim 2 gündür kasık kasılmalarım sancılarım geçti anlamıyorum bu kez kötü düşünmüycem ama
yok canım bana söylendi patavatsızsın diye bende kaynanama anlattım sen öyle dedin ama oğlun bana kızdı diye yok ben anlamadan dedim seni kötülemem dedi sanırım o akşamda oğluna nasihat etmiş kocam bi iyi davrandı ki sorma gitsin:)
Pkoya gelirsek de aşağıdan baktılarsa bişi demedilerse yoktur. Kürtajdan kaynaklanıyor olabilir bu durumlar yengemde kürtajdan sonra değişimler yaşamıştı:)
aaaaa sende şeker hasta hasta neden kabul ettinki,bak mesela bana yarın eşimin ablası gelicekti bende ilk defa dedim eşime yok ya bu hafta gelmesinler ben daha yeni ordaydım haftaya gelsinler bu hafta kendimi dinlendirmek istiyorum,eee haksızmıyım ama okul 2 çocuk ev dersl falan hakkımız yani çocuklarla dinlenmek.
ne demek ferdacım ne yaptım ki allah hepimizden razı olsun
melisacım allah kabul etsin canım benim çok saol
didemin yazık yaw sana misafir ağırlayacak durumdamısın sen
sana diyorum ama benim de bu akşam kayınpeder bende olacak yemeğe
kayınvalidem gezmeye gitti adamcığaz aç mı kalsın mecburen çağırcam
aaamin cnm amin inş cümlemizinki kabul olur.allah hiç bir kulunun semaya kalkan ellerini boş çevirmez inş,kabul olucaktır cnm sizler içinde bolca dualarda bulundum.kızlar bişi söyliyimmi,ama bu konu hakkında yorum istemiyorum,ben küçük yaşta yetim kaldığım için dualarım allah tarafından hep kabul olur,ne istediysem hep olmuştur bunun için allahıma hep şükrederim vede çok şanslıyımdır.....
bu kocalarla kaynananalrı toplayıp kaynar kazanda yakmalı ama işte bebiş için koca şart akıl vermek için de kaynanana tabi dinleyen kocaya.
sagol canım büyük ihtimal kürtajdan dır bende öyle tahmin ediyorum. sabahtan beri agrım vardı eşime mesaj attım akşam acile gidicem böyle böyle şikayetlrim var diye oda aradı beni. ne zaman gidicen şimdi git falan filan. dedim bugün iş çok şimdi gidemem ancak 7 den sonra giderim dedim. tek mi gidicen bende geliyim mi dedi bende öylesine annen evde yanlız tek giderim dedim. biraz durdu tamam o zaman dikkat et kendine filan dedi kapattı telefonu adama bak ya karısı hasta doktora gidecek gecenin bir yarısı beni tek gönderiyor annesi gül gibi evde benim laf olsun diye söyledigim şey karşısında annesini evde yanlız bırakamıyor. annesine evde kim ne yapacak yollara başıma birşey gelse ay zkol sen bir akıl ver sen olsan ne yapardın.
ne demek ferdacım ne yaptım ki allah hepimizden razı olsun
melisacım allah kabul etsin canım benim çok saol
didemin yazık yaw sana misafir ağırlayacak durumdamısın sen
sana diyorum ama benim de bu akşam kayınpeder bende olacak yemeğe
kayınvalidem gezmeye gitti adamcığaz aç mı kalsın mecburen çağırcam
bana sormadan eşim gelin derse sabahtan kıyamet kopardım ama nafile benim akrabalarım gelince hastada olsam sesim çıkmıyomuş onunkiler gelince surat ediyomuşum
ağırlıycaz işte tatlım akşam eşim yapacak temizliği aman ya
ben niye sancılanmıyorum
tatlım ben olsam naparım biliyormusun biraz inatçı bir yapım olduğu için dediğimi yaparım ve tek giderdim nasılsa eve gidince pervane olur peşinde dr ne dedi diye.hiç taviz verme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?