Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar kendime çay demledim yanındada bişiler varr veriyimmi istermisiniz yada dur ara verelim siz yiyip geldini e sıra bende dimi ama hemde teklif bile etmediniz hıh ben yine kibarlığımda ettim size.lülülülülülü

anammm eşi hastaneye gidecek kendisi anasını yanına gidiyor yuh yani

hele bir akşama kadar tekrar aramasın hele bir bende gelicem seninle yada yarın birlikte gideriz demesin elimden çekecegi var ben şimdi sabrediyorum. o anasını varya bir kaşık suda degil bir damla suda bogasım geliyor. nefret ediyorum ondan suratını görünce migdem bulanıyor. anasıda yarın evde olmamı bekliyor birlikte pazara gidicez ıraktakiş gelinine hırka almak istiyormuş. bende ne yapıcan ne edicem yarın o pazara gitmicem. zaten belki de bu fikir beni hasta ediyor kız 1, 5 oldu hatta geçti her pazara gidiyor sürekli alıyorda alıyor bir çorapta bana almıyor ihtiyacım dan degil birşeyde istemiyorum ondan ama gönül kırılıyor işte ve bu kadına olan nefretim geçmiyor çogalıyor.

ben yerim gönder hadiiiiii

afiyet olsun melisacım

ferda canım boşver unut gitsin hepsini sabret az kaldı bak gidecek onal kötü olursan eşinlede aran bozulur yani en azından benimki öyle ben onun annesine babasına iyi davranayım başka bişey istemez

Kızlar valla bende şimdi türk kahvesi yaptım canınız çekmesin ama ardındanda bi sigara oh valla mis gibi geldi

:roflol:ay çok seviyorum seni ben yaa vallahi bana iyi geliyosun arkadaşım,harikasın sen yaaa:roflol::roflol:koptum yani:roflol:

ne mutlu bana kız ayyyy çok sevindim seni mutlu ettiğime canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Kızlar valla bende şimdi türk kahvesi yaptım canınız çekmesin ama ardındanda bi sigara oh valla mis gibi geldi

şimdi bu işkencenin daniskası oldu yapılırmı kızım ya yapılırmı yazık bize dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar ya şimdide sol tarafımda bi batma olmaya başladı böyle anlık geliyo hafif bi agrı oluyo ama çabuk geçti

şimdi bu işkencenin daniskası oldu yapılırmı kızım ya yapılırmı yazık bize dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dünür sen benim kızı istemeye geldiginde oda sana yapar tamam bundan sonra yedigim içtigim bana kaldı sustum tövbe bi daha demem bi an agzımdan kaçıverdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…