Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar valla bende şimdi türk kahvesi yaptım canınız çekmesin ama ardındanda bi sigara oh valla mis gibi geldi

sende mi benim gibi cigaracısın. kız bırakamadım bu illeti tam bırakmaya karar verdim ilaç bile aldım ramazan bayramında 5 gün evdeyken bırakayım dedim ama kaynanam gelince gün de yarım paket içerken şimdi nerdeyse bir paket yetmiyor bir günde sen kaç tane içiyon günde. hamile kalınca nasıl bırakıcaz bu illeti.

ayyy ne bilim yaaa içim gidiyo içim ama ben sana bişey sölüym öyle bişey yaparsak bu karılar bizi yolar

he şunu doğru söyledin şimdi cicim içmeden güzelleştinizmi kızımmm kendinize gelin ulennnn alooooooo sesim geliyomuuuu,bak bana çay var no sigara ben böyle daha mutluyummm,sağlıklıyımmm sizlerde öylesiniz datlularrrımklava:

Kızlar valla bende denedim toz bile aldım ama olmadı hamiş kalsam kesinlikle içmem eşimde içirmez zaten bi nefese bile izin vermez yengesi hamişken hep içmiş şimdi çocugu 6 yaşında ama görsen inanmazsın ve sağlıklı degil çok zayıf zate onu gördükten sonra içmem valla yeterki bebişim sağlıklı olsun ben içmesemde olur ona birşey olmasın

Hata var:) Sen ona geleyimmi dediği zaman annen evde yalnız demeyecektin ben giderim ama gelmek istiyorsan gelebilirsin diyecektin. Şimdi iş işten geçti yapacağın tek birşey var doktora giderken arayıp ben doktora gidiyorum demek. Sonrada eve gittiğinde doktorun dediklerini anlatmak ama fazla detay vermemek:) Tabi doktor sana ağır kaldırma, üzülme, stres yapma, kendini fazla yorma vs. de demiş olacak ama bunları araya serpiştir ve asla sen benle gelmedin tek gittim neden beni yalnız bıraktın falan demek yok eğer sorarsa tek başına gittin bişi oldumu falan filan gibi şeyler o zaman yok canım ne olacak kooca kadınım kendi kendime yeterim hallederim diyeceksin bak bakiiim bi daha seni yalnız bırakıyomu:) Denenmiş tariflerdir:) Kuzu oluyolar kuzuuuuuuuuuuuu:)

Ayyyy çççoooook kötüyüm ulan ben:)

ayyy ne bilim yaaa içim gidiyo içim ama ben sana bişey sölüym öyle bişey yaparsak bu karılar bizi yolar

hımmmmmmmm sakın ha aklınızdan çıkarın bu zamana kadar içtikleriniz yeter bebişlerinizin vebalini nasıl ödeyeceksin yazık kız onlar daha şimdiden o illetin dumanı ile karşılaşmasınlar ben hamişlerin yanında bile içmem

bana sormadan eşim gelin derse sabahtan kıyamet kopardım ama nafile benim akrabalarım gelince hastada olsam sesim çıkmıyomuş onunkiler gelince surat ediyomuşum

Anaaaam kız seninkiyle benimki kesin akraba:) Dün akşam diyo ki ne yapayım yani abimi arayım gelmesin o zaman zeynep istemiyo diyim:) Yaaa bi git dedim herkesi kendin gibi görüyon ben kötü gelin değilim isteyen gelsin dedim sustu oturdu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…