Kızlar valla bende şimdi türk kahvesi yaptım canınız çekmesin ama ardındanda bi sigara oh valla mis gibi geldi
neyse didem bizde eve gidince yaparız birer kahvemizi
sigara yok ama :))
slm kızlar bende hamile kalmak isitiyorum aranıza katılabilirmiyim
slm kızlar bende hamile kalmak isitiyorum aranıza katılabilirmiyim
melis yaptınmı kız çay keyfi bensiz bensizzzzzz
yapıyorum şuanda tatlımmmmm,ay sorma be tatlım keşke gelseydin vallahi hiç yanlızda olmuyo keyfi çıkmıyo beya.olumunekankayizsmile
didemm hemde nasıl ahhhhhhhhhhhh
kız arada bir tane içsek olmamı acaba
ayyy ne bilim yaaa içim gidiyo içim ama ben sana bişey sölüym öyle bişey yaparsak bu karılar bizi yolar
ayyy ne bilim yaaa içim gidiyo içim ama ben sana bişey sölüym öyle bişey yaparsak bu karılar bizi yolar
ferda öyle bi bırakıyon ki canım bende içiyordum
bu kocalarla kaynananalrı toplayıp kaynar kazanda yakmalı ama işte bebiş için koca şart akıl vermek için de kaynanana tabi dinleyen kocaya.
sagol canım büyük ihtimal kürtajdan dır bende öyle tahmin ediyorum. sabahtan beri agrım vardı eşime mesaj attım akşam acile gidicem böyle böyle şikayetlrim var diye oda aradı beni. ne zaman gidicen şimdi git falan filan. dedim bugün iş çok şimdi gidemem ancak 7 den sonra giderim dedim. tek mi gidicen bende geliyim mi dedi bende öylesine annen evde yanlız tek giderim dedim. biraz durdu tamam o zaman dikkat et kendine filan dedi kapattı telefonu adama bak ya karısı hasta doktora gidecek gecenin bir yarısı beni tek gönderiyor annesi gül gibi evde benim laf olsun diye söyledigim şey karşısında annesini evde yanlız bırakamıyor. annesine evde kim ne yapacak yollara başıma birşey gelse ay zkol sen bir akıl ver sen olsan ne yapardın.
bana sormadan eşim gelin derse sabahtan kıyamet kopardım ama nafile benim akrabalarım gelince hastada olsam sesim çıkmıyomuş onunkiler gelince surat ediyomuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?