Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm kızlr dün yoktunuz bugün maşallah çok kalabalıksınız öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tmm didem kaynanam yapabilirsin :)

melisacim kusuruma bakma görmemisimdir ben bazen aniden cikmak zorunda kalabiliyorum.
iki tane olmaz galiba ama biri olur sen söyle ben yapayim

anladım cnm,ozaman çocuklarınkini söylicektim 2tane olmuyosa ozaman 2sinide yapma evlilki tarihim olsun cnm.
25 haziran 2000 cnm

hoşgeldin tatlımmm anacım bugünde varlar ama ses leri çıkmıyo alooooooo :teytey: :teytey:

hoşbulduk datluuuum e nerdeler hatunlar huuuuuu :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt

:) hoşbulduk teşekkür ederim.

en kısa zamanda Rabbim bizlerede annelik duygusunu tattırmayı nasip eder inş. :Saruboceq:

tatlım buralardayım merak etme mutfağa gidip geliyorum yemek koydum acağada,biyandanda halıları kaldırsam mı diye düşünüyodum yıkatmaya vericemde.

bende vericemde adet olmayı bekliyorum adet olayım temizliğime başlıyayım artık oda değişikliliği yapıcam

ebrarım kaybolma biyere ya
sumru köfteli patetes yaptım fırında yanına pilav gece pişirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…