Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canlar bişey sorcam yaa kaç gündür soruyom kimse bana cvp vermiyo...ben bu ay 14.günümde çatlatma iğnesi vuruldum bugün 21.günüm normalde bende hiç akıntı olmazdı ama 3-4 gündür beyaz ve krem kıvamlı bi akıntı mevcut...sizce bu yumurtlama alametimi yoksa gebelik alametimi?bu kadar geçte yumurtlanırmı ki?

ebrarım kaybolma biyere ya
sumru köfteli patetes yaptım fırında yanına pilav gece pişirdim

canım üzgünüm ama mesaim bitti
sizleri bırakmak istemiyorum ama evime gidip biraz dinleneyim artık
herkese iyi akşamlar öpüyorum hepinizi
bu arada afiyet bal şeker olsun oğluşuna yarasın:))

ebrarım kaybolma biyere ya
sumru köfteli patetes yaptım fırında yanına pilav gece pişirdim

ooo iyi yapmissin ellerine saglik,. kiz ne güzel yapmissin öyle dünden ben bazen cok özeniyorum böyle birgün önceden yapip ertesi gün rahat etmeye ama beceremiyorum yani bugün icin diyelim yemek yapsam yarinkini yapmaya hic canim istemez. bizim yemekler kalinada ertesi gün pek yenilmiyo nedense. oh oh sen bizim yerimizede ye. bakalim ben belki yine anneme kacarim

canım üzgünüm ama mesaim bitti
sizleri bırakmak istemiyorum ama evime gidip biraz dinleneyim artık
herkese iyi akşamlar öpüyorum hepinizi
bu arada afiyet bal şeker olsun oğluşuna yarasın:))

tamam tatlım yat dinlen sen öpüyorum senide bebişinide kandine çooook iyi bak

en kısa zamanda Rabbim bizlerede annelik duygusunu tattırmayı nasip eder inş. :Saruboceq:[/QUOTE]

Aminn inşallah. :))

dün onu yaparken elimn altında mazleme varı attım fırına ekstradan yarın içinde patlıcan közledim fırında alinazik yapıcam yarında
vıshhhhhhh ne hamarat karıyımmm

feyzacım o kadar geç yumurtlama olmaz canım iğneden sonra 36 saat içinde çatlama oluyor zaten
ama gebelik belirtisimi onu bilemem

ne yamak yapıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kız hamilesinizya ne se cnm söyliyim cnınız çekerse pratik zaten,çorba ıspanak ben bol kıymalı yapıyom benimkiler etsiz yemek yemedikleri için,sebzeli bulgur pilavı,çayın yanınada milföy hamuru aldım salamlı kaşarlı onu yapıcam....aslında çocuklar yaş pasta istemişlerdi ama muzum yok evde.artık onuda yarın yaparım.

yaş pastamı bende evde yapılmış yaş pastaya bayılıyom heleki, muzluyaaaa :icecream: :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…