Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Bende 2.5 yıllık evliyim kızlar nisan ayında evlenmiştim ama benim daha önce yapsaydım gibi pişman olma zamanim olmadı hem zamanim olsaydı da ben yine bu zamanları beklerdim yaştan dolayı

Bende nisan ayında evlendim. 2008 de...Calisinca da biraz zor oluyor iste...Erteliyorsun....

evet canım erkek çocuk çok bel ağrısı yaparmışş ama erkek olsa da şimdiye kadar çoktan görürdük pipisini diyorumm DD yinede belli olmaz tabi hayırlısı...
evime çok yakın bi nt var yaın gidip bakıyımm dediğin şeye canım

Haklısın iste ben bunun farkına varali 2.5 yıl oldu :) Yasımız erken felan dedik baktık olmusuz 28-29 yasında... Kısmet tabi hersey..

doğru söylüyosun canım vakti gelmeden olmuyo hiçbirşey ..bide biz sabırlı olabilsek herşey daha güzel olacak

neşe arayı uzatma bak gir şu nete arada ..öğrenincede yaz hemen cinsiyetini

neşe arayı uzatma bak gir şu nete arada ..öğrenincede yaz hemen cinsiyetini
tamam canım tamamm inşallahhh bu ararlar sürekli uzanıyorum bel ağrısından ama girerim inşallahh bende çok özlüyoruum sizleri
hadi şimdi çıkıyım ben yatıp dinleniyim sabah 6 ders 50 öğrenciyle beni beklerrr

iyiy gecelerrr herkeseee kendinize iii bakınn

Iyi geceler.. Dikkat et kendine ve bebisine..

tatlı uykular canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…