Bende 2.5 yıllık evliyim kızlar nisan ayında evlenmiştim ama benim daha önce yapsaydım gibi pişman olma zamanim olmadı hem zamanim olsaydı da ben yine bu zamanları beklerdim yaştan dolayı
evet canım erkek çocuk çok bel ağrısı yaparmışş ama erkek olsa da şimdiye kadar çoktan görürdük pipisini diyorummbu mor kapaklı canım farklı birşey bi bak sen varsa nt.ben kıyafet almıcam dedim dün dayanamadım beyazla yeşil bişiler aldım ..kız erkek ikiside giyer..kız senin oğlun mu olacak ne?annem erkek belden gelir çok ağrı yapar der ..
kaç yaşındasın esracım ??
Haklısın iste ben bunun farkına varali 2.5 yıl oldu :) Yasımız erken felan dedik baktık olmusuz 28-29 yasında... Kısmet tabi hersey..
Allah iyiliğini versin esra güldürdün beni
evet canım erkek çocuk çok bel ağrısı yaparmışş ama erkek olsa da şimdiye kadar çoktan görürdük pipisini diyorummDD yinede belli olmaz tabi hayırlısı...
evime çok yakın bi nt var yaın gidip bakıyımm dediğin şeye canım
ooo gerçektenn çok küçükmüşsünnBir ay sonra 20 olucam
kitapyurdu: kitap - İlklerim Bebeğimin Günlüğü - Abdülkadir Süphandağı, İlklerim bebeğimin günlüğü, İLKLERIM BEBEĞIMIN GÜNLÜĞÜ,
Dediginiz sey bu olabilir mi? Bu sitede fotografı var almadan gormus olursunuz selini semalini... Bakın bi isterseniz...
Bir ay sonra 20 olucam
Sizi güldürdüysem ne mutlu bana ama ben ciddiyim hiç korunmadigim için bu konuda pek bilgim yok
tamam canım tamamm inşallahhh bu ararlar sürekli uzanıyorum bel ağrısından ama girerim inşallahh bende çok özlüyoruum sizlerineşe arayı uzatma bak gir şu nete arada ..öğrenincede yaz hemen cinsiyetini
tamam canım tamamm inşallahhh bu ararlar sürekli uzanıyorum bel ağrısından ama girerim inşallahh bende çok özlüyoruum sizleri
hadi şimdi çıkıyım ben yatıp dinleniyim sabah 6 ders 50 öğrenciyle beni beklerrr
iyiy gecelerrr herkeseee kendinize iii bakınn
tamam canım tamamm inşallahhh bu ararlar sürekli uzanıyorum bel ağrısından ama girerim inşallahh bende çok özlüyoruum sizleri
hadi şimdi çıkıyım ben yatıp dinleniyim sabah 6 ders 50 öğrenciyle beni beklerrr
iyiy gecelerrr herkeseee kendinize iii bakınn
üsküdar da oturuyoruum canım sultanbeyli de çalışıyorumm senn nerdesin ???
Bir ay sonra 20 olucam
miniğim sen gel ben sana detaylı anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?