Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Evet ya siz benim ablalarım oluyorsunuz aslın da eee bende ablalarıma naz yapım bari biraz ne de olsa küçüğüm :) :) :)

He kız sorma... Sen neler yaptın afacanlar iyi mi?

napalım tatlım rahatsızım biraz kasıklarım filan ağrıyo belimde tabi ve yoğun akıntım var buda beni rahatsız ediyo karnımda şişti üşüttüm herlade ayaklarımdan çok üşüyolar bu ara.afacanlarda kızım saatinde yatar aksatmadan oğlumu da anca yatırdık işte.iyiler teyzesi şükür.
sen nasılsın.

esracım kız güldürdün beni çok yaşa emi sen,daha doğurmadan korunmayımı düşünüyon anacığım,sen doğur biz sana anlatırız cicim sen sıkma canınıkaydirigubbakcemile3

Gecmis olsun canım... Havalar ne kadar guzel seyretsede aksamları bayagı soguk oluyor...bende iyiyim. Esimi uyuttum koltukta nette takılıyorum :)

Gecmis olsun canım... Havalar ne kadar guzel seyretsede aksamları bayagı soguk oluyor...bende iyiyim. Esimi uyuttum koltukta nette takılıyorum :)

evet cnm bu havalar çok aldatıyo çok dikkat etmek lazım
aslında tam temizlik havasıda ben kaldıramıyorum evi halılarımı vericem daha ama güvenemiyorum kendimede adetim yakınya eğer olursam veriyim dedim.şimdi bişi mişi olur.

Haklısın bekle biraz fazla agır seylere girisme...

aslında varya rabbim verdikten sonra veriyo heh o sana kalmış olan bişi deil,eskiden soba yakardım ben o kocaman kömür torbalarını kaldırırdım çok şükür bişide olmadı şimdide çıt kırıldım oldum yani yeni nesildekiler gibi,ama dünyanın dengesi bozuldu vallahi eskiden bukadar çok hasta olunmazdı ama şimdi bak 3.cüyüde zor vericek mevlam olsun sağlıklı hayırlı olsunda inş.

Kızlar doğum kontrol hapı ve iğne çok kilo aldırıyor ben de zaten kiloluyum biraz daha eklensin istemiyorum o halde en iyisi eşim koruncak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…