Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Allalh verdin mi verio dedigin gibi.. Olur kız gor bak beklemedigin bir anda olcak...Sasıp kalcaksın sende...

Kızlar doğum kontrol hapı ve iğne çok kilo aldırıyor ben de zaten kiloluyum biraz daha eklensin istemiyorum o halde en iyisi eşim koruncak

evet kimilerine kilo yapıyo ama bana hiçççççççç kilo yapmadı dal gibiyim çok şükür.
bünyeden bünyeye deişiyo be tatlım.
e tabi eşinin korunması daha uygun olur
ama işte oda korunmayı iyi bilmek lazım.

Ay ne gusell inceciksin. Bende diyorum ki hamile kalsamda bulantım olsada kussam surekli diyorum.. Belki kilo veririm almam :)

Evet yaa bende ilk bebekten sonra 5 yıl korunmak istiyorum bundan dolayı ışte canım onun derdine de düştüm

Ay ne gusell inceciksin. Bende diyorum ki hamile kalsamda bulantım olsada kussam surekli diyorum.. Belki kilo veririm almam :)

aaaaaaa tatlım kendine gel kendine o çıkartmak nasıl bişi biliyomusun sen insanın nefesi kesiliyo tıkanıyosun halsiz düşüyosun konuşmaya bile halin kalmıyo ama evet dal gibide oluyosun,ben varya ben oğlumda tam 7 kg vermiştim ilk ayımda ve dr gittiğimde ölü gibiyim zaten zor konuşuyorum dedimki dra bebek yaşıyomu ya hala ben ölüyorum dedim oda bana yoo gayet sağlıklı maşşallah dedi ve ben tam 4 ay çıkarttım ve balkonumda yattım hiççç eve girmedim eve girdiğimdede maske takıyodum maske.

Valla gözüm tirşti kız vaz mi geçsem ben ne

Valla gözüm tirşti kız vaz mi geçsem ben ne

aa yok be tatlım herkez aynımı oluyo sanki midenin bulanmasıda çok güzel o an okadar deişik duygularda oluyosunki acı gibi gelmiyo iana çünkü içinde bir canlı var ve o sana ben burdayım deyip seninle iletişim kuruyo.mide bulantısıda zaten bebkten gelen beta hcg kanın yüksek olduğundan bulanıyo.cnm benim.

Valla melisacim musadenle ben de yatsam iyi olur arada kaşığıma ağrı giriyor hem artık erken kalma kararı aldım saçı 8 de ayakta olucam ok öptüm kendine iyi bak yarın görüşmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…