Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar günaydınnnnnn nasılsınız bende yeni uyandım şimdide direksiyon kursuna gidicem sizi göreyim gideyim dedim adeti yaklaşan varmı

günaydın afr nasılsın canım bugün tekrar doktora gidebildin mi
günaydın hilalcim iyiyiz sen nasılsın

yok canım gitmedim doktora ama bugün daha iyiyim kabızlıgım geçti sadece gaz sancım var oda az hapları da içmedim sıvı alıyorum sürekli birde sürekli wc deyim ama sanıyorum ki çok su içmekten ben bi kahvaltı yapıp geliyorum

afiyet olsun afr cim

hilalcim sen ne kadar zamandır ugraşıyorsun canım bebek için ben hatırlayamadım sanırım

günaydın hanımlaar..
afrcim ebrarcım Gülcüm slmlar nasılsınız..
Hılal sende hosgeldın tanısmadık senınle sanırım.Allahım hayırlısıyla bebegınıze kavustursun ınsallah...

günaydın hanımlaar..
afrcim ebrarcım Gülcüm slmlar nasılsınız..
Hılal sende hosgeldın tanısmadık senınle sanırım.Allahım hayırlısıyla bebegınıze kavustursun ınsallah...

cnm selammm iyilik sen nasılsın bacımm varmı bulantın falan. bebiş nasıl bakim..

günaydın kepeklim hoşgeldin tatlım nasılsın
ne var ne yok bebiş nasılmış bakalım kız bak dediğim gibi seninki artık o çizelgeye sığmayacak walla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…