Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gül abla hoş geldin nasılsın kırmızı lardan ses yok dimi daha allahım inşç gelmezde sende hamişsindir seni ekimin son annesi diye listeye yazarızzzz ..

gülüm baktın mı özele

cnmmm cevap yazdımmmm
afr ne o bişeymi yaptım sana görmemezlikden geliyon beni kaç günlerdir. kepekli küsme huyunu kaldırmış ama görmemezlikden gelindimi kızmaya başladım artık kaç gündür bi allahın selamına cevap vermiynuz.

gül abla hoş geldin nasılsın kırmızı lardan ses yok dimi daha allahım inşç gelmezde sende hamişsindir seni ekimin son annesi diye listeye yazarızzzz ..

şükürrrr sonunda gördün beniiii alınıyodum artık yaaa neden kimse bana yazmıyo die.
olmadı daha regli bakalım bekliyom

saol Gülcüüm.daha ii olucam ınsallah.haftasonu doktora gıtmıstık.bu seferde mıde ılacı gavuscon verdi en azından yanmalarım ve ekşimelerim geciyor.su sabah bulantılarıda gecerde ınsallah..sen nasılsın haber yok mu kırmızılardan ..dunden berı cok yogundum takıp edemedım.napıcaksın.kan verecekmısın..

ebrarım saol kuzucum.bebısımız buyuyor masallah.haftasonu gorduk.yayılmıs yatmaktaydı.tam kesenın ıcını doldurmus artık tombıs olacak zanlımca :)))

saol afrciim hosbulduk..sen nasılsın ne var ne yok..

şükürrrr sonunda gördün beniiii alınıyodum artık yaaa neden kimse bana yazmıyo die.
olmadı daha regli bakalım bekliyom

kahvaltıdaydım ablacım ya o yüzden görmedim yoksa sana slm vermeden geçermiyim abla ne zaman test yapacaktın

kız ebrarcan ve gül ne yazısıyonuz sız dunden beri özelden özelden merak aşermem var biliosunuz ..neden boyle yapıosunuz..soyleyın bakalım ne konusuosunuz..

aaaa rodınıaa hosgeldın canııım nasılsınn.yoksun ne zamandır.merak ettiik.
didem soylemıstı.sıkıntılı zamanlar gecırmıssın Allahım saglık sıhhat versıın sana ınsallah..sımdı nasılsın..

günaydın rodinia hoşgeldin nerelerdeydin canım
çok geçmiş olsun şimdi nasılsın

Teşekkür ederim kızlar toparlanıyorum işte.. Cuma tekrar bir kontrole gideceğim.. Ultrasyona gireceğim tekrar... Üzülmüyorum artık... Geçti.. İnşallah birdaha verecek allah bizede sizin gibi bir melek....

kepeklimmm yuh artıkkk özele yazılanlaradamı aşerdin kıızzz... hadi yemeye başla.
kan testi yaptırmıycam önce idrar yaptırcam cnm çıkmassa öyle kana baktırcam.
afr cim tmm neyse buaralar alınlganlığım üstümde herhalde.

günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Allahım ınsallah tez zamnda yeni bir melek verir sana rodiniacım..inşallah hemen toparlarsın kendini bir an once baslarsınız calısmalara..
doktorlar neden olduguyla ılgılı bırsey soyleyebıldıler mı canım.

kepeklim haftasonu gittin demek gördün kuzunu
eee cinsiyetini öğrenemedin mi

yok be ebrarım nerdee bizimki topiş topiş ters donmus yuzustu yatıyordu..benim doktorunda cınsıyetı gormeye pek nıyetı yok sanırım.hıc hanı bakalım cınsıyetı gozukecekmı falan demedı..bizde saflıgımızdan sormadık.beklıyoruz bakalım..

Günaydın kıazlar. Benim 6 aydan beri adetime 10 gün kala önce açık kahve gün gün koyulaşan ve siyaha kadar giden akıntılarım oluyor. Dr. konuştum hormonlarda bi dengesizlik olmuş olabilir dedi progestan ilacını kullan dedi. İlacı kullanmama ragmen bu lekelenmeler oluyo gene. Sizlerde oldumu hiç. (Dr yurt dışında olduğu için soramadım tekrar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…