günaydın didemcim hoşgeldin
Günaydın kıazlar. Benim 6 aydan beri adetime 10 gün kala önce açık kahve gün gün koyulaşan ve siyaha kadar giden akıntılarım oluyor. Dr. konuştum hormonlarda bi dengesizlik olmuş olabilir dedi progestan ilacını kullan dedi. İlacı kullanmama ragmen bu lekelenmeler oluyo gene. Sizlerde oldumu hiç. (Dr yurt dışında olduğu için soramadım tekrar)
bak yıne gızlı ozel yazısmalarrr..Güüüül Ebraaaaarrr...kaydirigubbakcemile
bende geçen senelrde olmuştu cnm progestan eksikliğinden oluyo ilaca devam et en az 7 ay kullanman lazım ben 8 ay kullandım geçmişti. 2 sene önce. tedavi doğru devam et bıçakgibi birden kesicek deilya. bırakma ilacı
hoşbuldum güllllmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
hayırlısı olsun kepeklim
günaydın meltem canım senin bahsettiğin gibi bi arkadaşımda olmuştu
onun doktoru kimyasal gebelik yaşadığını söylemiş ve progestan vermiş
ama senin ki farklı bi durummu bilmiyorum canım
etkiye tepki canımmmmmm kaç gündür ctesiden beri selamımı almıyonuz kızgınım çok düne bi bak eflalden başkası selam vermedi.
düne bi bak bakim ben slm vermemişmiyim
hadi burda kavga yapalımmm
ben sitem ediyom kimse görmüyo die söyleniyom sonra slm veriyonuz verirseniz. öyle oluncada kıymeti kalmıyo cnm. cteside bişiler soruyom heyecan var regli olmamışım umursamıyonuz ben sitem ettimde öyle cevap verdiniz görmedik diyonuz kendi aranızda konuşurken okuyonuz benim yazım nasıl görünmüyo bilmom.......
dur kızzzzzz anahhhhh ne birikmiş içimde. dertlendim iyice.
heyecanımı ebrar kepekli eflalden başkası paylaşmıyoooooooooooooooooooo :umursamaz:senağlama neeeee alıngan oldumyaaaaaa mazur görün buaralar sert çıkışırsam haklı tarafımda var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?