Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayy çıldıracam şimdi ya küsen küsene kızlarrrrrrrrrr bi kendinize gelin yaa
gülü biraz anlamaya çalışın hala adet olmadı onun gerginliği var adet günü yaptığı test negatif çıktı
ve bi daha test yapmaya korkuyor
hadi gül sende sakinleş artık hepimiz birbirimizi çok seviyoruz
yapmayın böyle yaww
didemmm seni hepimiz çok seviyoruz biliyorsun

ctesiiiii geldin bikerem ebruaks mı neydi onla sohbet ettiniz. doktordan gelince. esas siz beni sevmiyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

son günlerde vermiyon işde cevap. manane. neyseeee hadi hastalığına vereyim. gripsinya. bebişini üzmeyeyim seni deil. klava:

ya 2 dakika girdim çıktım cmt oda nasıl olduğumu filan yazdım o kadarcık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Geçmişi okumadım ama gülde burdaymış sanırım ne oldu onun kırmızılar gelmedi inşallah:) Didoş ben bugün iyiyim eşimle düzelttik daha doğrusu o düzeltti:) Hahahah yaşasın kötü kadın müzeyyen zeynep:)
Nasılsınız kızlar 1 gün gelmedim özledim sizleri valla:)

gül abla hayırdır çok alıngan olduk yoksa bunlarda bi belirtimi abla kaç günü geçti adetinnnnnn
canım bugün 4 cü gün geçeli alınganım işde ama anlamıyo kisme beni
yasaklar yırtılmak içindir veeee geçtik yasağı ben barıştım ama bida kimse selamıma selam vermesse girmicem yanınıza
kaydirigubbakcemile3

ahhhh canım benimmmmmmmmm beni en iyi sen anlıyonnnnnnnn kimse anlamıyoo kocam bileee. derdime derman oldun ne iyi anlattın beni akedeşlere dideme gitsin ayrıca bu laf afr yede gitsin.

ama bende sizi seviyom gülüde seviyom neden bütün suçu bana attı bu şimdi yaaaaa cmt hastaneden çıkmış gelmişim görmemiş olmam çok normal ya manyak gibiydim zaten onuda anlıyorum ama niye sadece bana küsüyoooo

ebrar annemiz olsun :1closedeyes:
evtttttttttttttttttttt annem benimmmmmmmmmmmmmmmm
ya 2 dakika girdim çıktım cmt oda nasıl olduğumu filan yazdım o kadarcık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi düşünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bakimmmmmm

cnmm hoşgeldin adet yok hala bekliyom ve çok gergin alınganım buaralar. sakın üstüme gelmeyin ağlarım bak. nasılsın kocişini alt etmişsin iiii sevindim.

tamam gül abla sana selam vermeyenin bebişi kel olsun o zaman : )

zeynebim düzlemene çok sevindim tatlı kuşum face de gördüm daha yorum yazacaktım sen buraya geldim aman mutlu ol heppp mutlu ol sana o bıcır bıcırlık yakışıyo bence

insan sevdiğine küser naz yapar darılırmış şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…