bi kere bana niye kızıyon cmt ben yoktum hastanedeydim sonrada evdeydim girmedim bile siteye
ikincisi dün bi ara işim vardı sen o ara gelmiştin son dakika yetiştim sana dün ara ara kızları kaçırdım hep çünkü sevgili patronumla uğraşıyodum bana niye küsüyon yaaaaa benim kadar cvp veren bile olmuyo çoğu zaman ben küstüm işteeeeeeeeeee mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
siz beni sevmiyonuz ben gidiyommmm mafoldumben mafoldumbenmafoldumben
afr, dscopur+, ebrar63, kepekliekmek+, meltem1982 bacılarım günaydın gribal enfeksiyonluyum aranızda bebişli hatunlar var öpmüyorum
ctesiiiii geldin bikerem ebruaks mı neydi onla sohbet ettiniz. doktordan gelince. esas siz beni sevmiyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
son günlerde vermiyon işde cevap. manane. neyseeee hadi hastalığına vereyim. gripsinya. bebişini üzmeyeyim seni deil.klava:
ebrar annemiz olsun :1closedeyes:
canım bugün 4 cü gün geçeli alınganım işde ama anlamıyo kisme benigül abla hayırdır çok alıngan olduk yoksa bunlarda bi belirtimi abla kaç günü geçti adetinnnnnn
yasaklar yırtılmak içindir veeee geçtik yasağı ben barıştım ama bida kimse selamıma selam vermesse girmicem yanınızaanammm kızlar hayırdır herkeste bi küsme sevdasıııııı size yasak degilmiydi küsmek kavga etmekkkk hadi şimdi herkes bir birirni affetsin barışın bakıyım ben kızacak şimdi hepinizeeeee haaaaaaalmaz:
ayy çıldıracam şimdi ya küsen küsene kızlarrrrrrrrrr bi kendinize gelin yaa
gülü biraz anlamaya çalışın hala adet olmadı onun gerginliği var adet günü yaptığı test negatif çıktı
ve bi daha test yapmaya korkuyor
hadi gül sende sakinleş artık hepimiz birbirimizi çok seviyoruz
yapmayın böyle yaww
didemmm seni hepimiz çok seviyoruz biliyorsun
ayy çıldıracam şimdi ya küsen küsene kızlarrrrrrrrrr bi kendinize gelin yaa
gülü biraz anlamaya çalışın hala adet olmadı onun gerginliği var adet günü yaptığı test negatif çıktı
ve bi daha test yapmaya korkuyor
hadi gül sende sakinleş artık hepimiz birbirimizi çok seviyoruz
yapmayın böyle yaww
didemmm seni hepimiz çok seviyoruz biliyorsun
evtttttttttttttttttttt annem benimmmmmmmmmmmmmmmmebrar annemiz olsun :1closedeyes:
iyi düşünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bakimmmmmmya 2 dakika girdim çıktım cmt oda nasıl olduğumu filan yazdım o kadarcık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Geçmişi okumadım ama gülde burdaymış sanırım ne oldu onun kırmızılar gelmedi inşallah:) Didoş ben bugün iyiyim eşimle düzelttik daha doğrusu o düzeltti:) Hahahah yaşasın kötü kadın müzeyyen zeynep:)
Nasılsınız kızlar 1 gün gelmedim özledim sizleri valla:)
ama bende sizi seviyom gülüde seviyom neden bütün suçu bana attı bu şimdi yaaaaa cmt hastaneden çıkmış gelmişim görmemiş olmam çok normal ya manyak gibiydim zaten onuda anlıyorum ama niye sadece bana küsüyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?