Anaaam ne olmuş bunlara bi durun sakin olun bakiiiim :) Güzin Zeynep ablanız geldi anlatın çözüm bulalım:) Bende mi küseyim şimdi:)
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allahım ınsallah tez zamnda yeni bir melek verir sana rodiniacım..inşallah hemen toparlarsın kendini bir an once baslarsınız calısmalara..
doktorlar neden olduguyla ılgılı bırsey soyleyebıldıler mı canım.
zeynebim düzlemene çok sevindim tatlı kuşum face de gördüm daha yorum yazacaktım sen buraya geldim aman mutlu ol heppp mutlu ol sana o bıcır bıcırlık yakışıyo bence
günaydın kızlar sabah yazdım kimse yokti bende geri uyudum ahanda şimdi kalktım bağırışına,o ne ses yav öyle gül ablaaaaaaa didemmmmmm sabah sabah ne kavgası ay böyle şimdi buaaaaaaaaaaaaalmaz:hiç düşünmüyonuz ama uyuyan varmı diye.
günaydın kızlar sabah yazdım kimse yokti bende geri uyudum ahanda şimdi kalktım bağırışına,o ne ses yav öyle gül ablaaaaaaa didemmmmmm sabah sabah ne kavgası ay böyle şimdi buaaaaaaaaaaaaalmaz:hiç düşünmüyonuz ama uyuyan varmı diye.
Günaydın didem. Hoşgeldin...
Doktor hiçbirşey söylemedi.. Bende sormadım.. Allahtan kendisi düştü çok sorun olmadı... Bir ay ara verin dedi sadece bakalım bundan sonrası sağlıklı olsun yeter....
hamişlik belirtisi gibi ama bilemem.kızlar benim karnım agrıyo böyle kramp giriyooo sonracım azımda kötü bi tat var birde söylemesi ayıpdır ama pazardan beri kabızımmm sanki birde ateşim var böyle yanaklarım yanıyo
sende bana yazmadın dünnnnnnnn sanada küsümmmm.....günaydın kızlar sabah yazdım kimse yokti bende geri uyudum ahanda şimdi kalktım bağırışına,o ne ses yav öyle gül ablaaaaaaa didemmmmmm sabah sabah ne kavgası ay böyle şimdi buaaaaaaaaaaaaalmaz:hiç düşünmüyonuz ama uyuyan varmı diye.
gül 41 42 sayfalarda toplasan 10 tane msj yazmışım ve sanada yazmışım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hahaha canım benim eşimele aramız kötü olunca pek bişi yapasım gelmiyor bide ilk defa bu durumumuz aileme yansıdı uzaktalar bişi olcak onlara diye korktumBiran önce şu bayram tatili gelse de gitsem ailemin yanına:) Bıcır diyo bana sanki kendi farklı şeker kız anne:)
Uyuma kızım sende biz sabahın köründe kalktık işe geldik sende kalk Allah Allah yaaa:)
kız zeynep naptın adama yıne..
bana sorma güle sor kimse slm vermemiş acısını benden çıkarıo yaaaaaaaaaaa
hoşbuldum tatlıkuşum nassın bakimmm olumunekankayizsmile
sende bana selam vermedin dünnn sanada küstüm bennnn şimdi aklıma geldiiisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
hamişlik belirtisi gibi ama bilemem.
sende bana yazmadın dünnnnnnnn sanada küsümmmm.....
geçmişi okuyamam şimdik patronum gelir. okumuş kadar olimmm.bari. ama bida yaparsan bak oğlun çilli olcak ona göre.
bana sorma güle sor kimse slm vermemiş acısını benden çıkarıo yaaaaaaaaaaa
Gittikçe dahada iyi oluyorum.. bir haftadıe annem yanımda.. moralmen iyi oluyorum.. biran önce tekrar meleğim olsun istiyorum.. bakalım allah verir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?