Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Anaaam ne olmuş bunlara bi durun sakin olun bakiiiim :) Güzin Zeynep ablanız geldi anlatın çözüm bulalım:) Bende mi küseyim şimdi:)

Anaaam ne olmuş bunlara bi durun sakin olun bakiiiim :) Güzin Zeynep ablanız geldi anlatın çözüm bulalım:) Bende mi küseyim şimdi:)

sende bana selam vermedin dünnn sanada küstüm bennnn şimdi aklıma geldiiisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

kızlar benim karnım agrıyo böyle kramp giriyooo sonracım azımda kötü bi tat var birde söylemesi ayıpdır ama pazardan beri kabızımmm sanki birde ateşim var böyle yanaklarım yanıyo

günaydın kızlar sabah yazdım kimse yokti bende geri uyudum ahanda şimdi kalktım bağırışına,o ne ses yav öyle gül ablaaaaaaa didemmmmmm sabah sabah ne kavgası ay böyle şimdi buaaaaaaaaaaaaalmaz:hiç düşünmüyonuz ama uyuyan varmı diye.

gül 41 42 sayfalarda toplasan 10 tane msj yazmışım ve sanada yazmışım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın didem. Hoşgeldin...

Doktor hiçbirşey söylemedi.. Bende sormadım.. Allahtan kendisi düştü çok sorun olmadı... Bir ay ara verin dedi sadece bakalım bundan sonrası sağlıklı olsun yeter....

zeynebim düzlemene çok sevindim tatlı kuşum face de gördüm daha yorum yazacaktım sen buraya geldim aman mutlu ol heppp mutlu ol sana o bıcır bıcırlık yakışıyo bence

Hahaha canım benim eşimele aramız kötü olunca pek bişi yapasım gelmiyor bide ilk defa bu durumumuz aileme yansıdı uzaktalar bişi olcak onlara diye korktum Biran önce şu bayram tatili gelse de gitsem ailemin yanına:) Bıcır diyo bana sanki kendi farklı şeker kız anne:)

Uyuma kızım sende biz sabahın köründe kalktık işe geldik sende kalk Allah Allah yaaa:)

bana sorma güle sor kimse slm vermemiş acısını benden çıkarıo yaaaaaaaaaaa

hoşbuldum tatlıkuşum nassın bakimmm olumunekankayizsmile

kızlar benim karnım agrıyo böyle kramp giriyooo sonracım azımda kötü bi tat var birde söylemesi ayıpdır ama pazardan beri kabızımmm sanki birde ateşim var böyle yanaklarım yanıyo
hamişlik belirtisi gibi ama bilemem.
sende bana yazmadın dünnnnnnnn sanada küsümmmm.....

gül 41 42 sayfalarda toplasan 10 tane msj yazmışım ve sanada yazmışım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

geçmişi okuyamam şimdik patronum gelir. okumuş kadar olimmm.bari. ama bida yaparsan bak oğlun çilli olcak ona göre.

ben gidemiycem bayramda biyere kaldım buralarda bende annemi istiyom
sevindim tatlım allahım başınızı bozmasın

Uyuma kızım sende biz sabahın köründe kalktık işe geldik sende kalk Allah Allah yaaa:)

kızım bende gece uyudummiki hiç bi sor bakiym,hem sabahın 7.30 dada ilk günaydını diyen bendim cnm siz nerdeydiniz pardon o sır,e sonrada uykum geldi napam uyumuşum oğlumun yatağında.

kız zeynep naptın adama yıne..

Aman yaaa arkadaşımın düğünü vardı kıskançlık krizi tuttu benimkinin bende kaale almadım kalktım oynadım ona dellendi konuşmadı benle tabi ben farketmemiş gibi yaptım biraz tartıştık falan sonra telefonda konuşurken birden acayip bi ses çıkmış telefonu kapandı bende mecbur abimi aradım bişi oldu ona diye falan filan Allaha şükür bişi olmadı ama deli yoldan çıkmış kaza yapıyordu nerdeyse Allah korudu:)

bak okumuyon yineeeee cadııııı zkolada yazdım melix de yazdım sabah afr yede yazdım hepsi dün burdaydı vermedi selam.
ay taktım haaaaaaa duramıyom çenem düştü. eee test yapasıya böyle geçircem zamanı sizle didişerek.:içelim:

sende bana selam vermedin dünnn sanada küstüm bennnn şimdi aklıma geldiiisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

Kız deli dün ben burdamıydım bi geldim selam çok duramıycam dedim bide çıkarken hoşçakalın dedim Aaa bebiş var kesin kızım sende bu ne gaflet bu ne dalalet:)

tamam tamam bişey demedim

aaa gül ablamı yok cnmmm sitem etmez o edersede seni çok sevdiğindendir ben öyle anladım yazılarından çünkü.
ama gül abla bişi söylimmi biz slm versek bile bi anda sayfalar okadar çabuk ilerliyoki gerçekten görünmüyo arada kaynıyo.
hatta hatırlrsan geçenlerde bana slm yokmu demiştinde bende sana senden önce yazmıştım hoşgeldin gül abla diye sen görmemiştin sonrasında da pardon cnm yazmışsın demiştin.
oluyo öyle arada yaa takma kafanı sen alıngan hamiş olucan galibaaaa,burda herkez birbirini seviyo arkadaşlar o yüzden kırılmayın sakınnn.

Gittikçe dahada iyi oluyorum.. bir haftadıe annem yanımda.. moralmen iyi oluyorum.. biran önce tekrar meleğim olsun istiyorum.. bakalım allah verir inşallah...

Canım başına gelenleri duydum Allah yardımcın olsun. Yeniden anne olmayı, kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…