Gittikçe dahada iyi oluyorum.. bir haftadıe annem yanımda.. moralmen iyi oluyorum.. biran önce tekrar meleğim olsun istiyorum.. bakalım allah verir inşallah...
bak okumuyon yineeeee cadııııı zkolada yazdım melix de yazdım sabah afr yede yazdım hepsi dün burdaydı vermedi selam.
ay taktım haaaaaaa duramıyom çenem düştü. eee test yapasıya böyle geçircem zamanı sizle didişerek.:içelim:
rodiniacım saglık olsun ınsallah.AAllah gonlunun muradını versin..
afrcim ne kadar var cicim senin adetine..noldu sana boyle anlamadım valla.bende aksıne ıshal olmustum hamıle oldugumda.belırtıler degısık tabı.bence sen ii usuttun..
melısa uyuma bee..bız uyuyoz mu..
Aman yaaa arkadaşımın düğünü vardı kıskançlık krizi tuttu benimkinin bende kaale almadım kalktım oynadım ona dellendi konuşmadı benle tabi ben farketmemiş gibi yaptım biraz tartıştık Yasakli Sitean sonra telefonda konuşurken birden acayip bi ses çıkmış telefonu kapandı bende mecbur abimi aradım bişi oldu ona diye Yasakli Sitean filan Allaha şükür bişi olmadı ama deli yoldan çıkmış kaza yapıyordu nerdeyse Allah korudu:)
Gittikçe dahada iyi oluyorum.. bir haftadıe annem yanımda.. moralmen iyi oluyorum.. biran önce tekrar meleğim olsun istiyorum.. bakalım allah verir inşallah...
sen arada kaynadın canımmmm. dur cnmmm daha bebiş var demeye erken helebi test yapim.Kız deli dün ben burdamıydım bi geldim selam çok duramıycam dedim bide çıkarken hoşçakalın dedimAaa bebiş var kesin kızım sende bu ne gaflet bu ne dalalet:)
evet sevdiğimden yapıyom. geriye dönük hep okuyom cnmmm ctesiden beri üst üste gelince bide ben hassa dönemimdeyken olunca uzattım bide renk geldi topicimize hiç kavga eden olmamıştır dimi.aaa gül ablamı yok cnmmm sitem etmez o edersede seni çok sevdiğindendir ben öyle anladım yazılarından çünkü.
ama gül abla bişi söylimmi biz slm versek bile bi anda sayfalar okadar çabuk ilerliyoki gerçekten görünmüyo arada kaynıyo.
hatta hatırlrsan geçenlerde bana slm yokmu demiştinde bende sana senden önce yazmıştım hoşgeldin gül abla diye sen görmemiştin sonrasında da pardon cnm yazmışsın demiştin.
oluyo öyle arada yaa takma kafanı sen alıngan hamiş olucan galibaaaa,burda herkez birbirini seviyo arkadaşlar o yüzden kırılmayın sakınnn.
aaa gül ablamı yok cnmmm sitem etmez o edersede seni çok sevdiğindendir ben öyle anladım yazılarından çünkü.
ama gül abla bişi söylimmi biz slm versek bile bi anda sayfalar okadar çabuk ilerliyoki gerçekten görünmüyo arada kaynıyo.
hatta hatırlrsan geçenlerde bana slm yokmu demiştinde bende sana senden önce yazmıştım hoşgeldin gül abla diye sen görmemiştin sonrasında da pardon cnm yazmışsın demiştin.
oluyo öyle arada yaa takma kafanı sen alıngan hamiş olucan galibaaaa,burda herkez birbirini seviyo arkadaşlar o yüzden kırılmayın sakınnn.
gül abla sen daha test yapmadin mi? hani cumartesiden sonra yapacaktin?
ebrarım nerdesin bacımmm testte poziif çıkarsa çektircek bunlar bana yandım...
gül abla sen daha test yapmadin mi? hani cumartesiden sonra yapacaktin?
seni seviyorum melisimmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
sumruu hosgeldiinn..koss koss kavga var guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?