Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

rodiniacım saglık olsun ınsallah.AAllah gonlunun muradını versin..

afrcim ne kadar var cicim senin adetine..noldu sana boyle anlamadım valla.bende aksıne ıshal olmustum hamıle oldugumda.belırtıler degısık tabı.bence sen ii usuttun..

melısa uyuma bee..bız uyuyoz mu..

Gittikçe dahada iyi oluyorum.. bir haftadıe annem yanımda.. moralmen iyi oluyorum.. biran önce tekrar meleğim olsun istiyorum.. bakalım allah verir inşallah...

cnmm düşüğün ardından hemen kalırsın benim ilk düşükden sonra 3 ayda hamşdim ama oda düştü.
ben perde olayını söylüyom burda ama kimse takmıyo bu durumu galiba. düşüklere sepep diye bağırıp duruyom.
inşallah sende yoktur cnm

Sen o testi yap pozitif çıksın biz sana çektircez asıl:)

yok be kepeklim kalktım artık napiym bu sese uyunurmu ay.
ahanda şimdide acıktım iyimi.

abuuu harbi cadısın haa daha bişey demiom sana..

Gittikçe dahada iyi oluyorum.. bir haftadıe annem yanımda.. moralmen iyi oluyorum.. biran önce tekrar meleğim olsun istiyorum.. bakalım allah verir inşallah...

allahım inşallah daima mutlu eder tatlım seni bekletmeden gelir meleğinde sana sağlıkla sıhhatle sen iyi ol yeter

Kız deli dün ben burdamıydım bi geldim selam çok duramıycam dedim bide çıkarken hoşçakalın dedim Aaa bebiş var kesin kızım sende bu ne gaflet bu ne dalalet:)
sen arada kaynadın canımmmm. dur cnmmm daha bebiş var demeye erken helebi test yapim.

evet sevdiğimden yapıyom. geriye dönük hep okuyom cnmmm ctesiden beri üst üste gelince bide ben hassa dönemimdeyken olunca uzattım bide renk geldi topicimize hiç kavga eden olmamıştır dimi.

kızlar ben varya adet olucam sanki öyle hissediyom,çünkü akıntım yoğun demiştimya sankide olucam gibi ay,bu sabah göğüslerde şişmiş kasığımda belimde ağrıyo ohhhh ne ka gozel,şu ayağımıda ısıtamıyom bi türlü,bir anda yanıp bi anda üşüyom.ayyy ay.

seni seviyorum melisimmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

hoşgeldin sumrucum.
gül abla yapsana yahu şu testi çatladık ama,ee ama bana kötü örnek oluyon seeeen bende yapmam böyyyle inletirim amaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

afrcim ne kadar var cicim senin adetine..noldu sana boyle anlamadım valla.bende aksıne ıshal olmustum hamıle oldugumda.belırtıler degısık tabı.bence sen ii usuttun..

CANIM 29 UNDA OLMAM GEREK CANIM BEN KENDİME ÇOK DİKKAT EDERİM ÜŞÜTTÜGÜMÜ SANMIYORUM KALIN TABANLI BOT GİYİYORUM İÇİMDEDE KALIN ÇORAPLARIM AYAKLARIM TERLİYO İLE AMA ANLAMADIM İŞTE BAKALIM BEKLEYİP GÖRECEGİZZ NEDEN OLDUGUNU :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…