Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldin sumrucum.
gül abla yapsana yahu şu testi çatladık ama,ee ama bana kötü örnek oluyon seeeen bende yapmam böyyyle inletirim amaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
abooooooooo sen beter böcekmisin. sen inletme bizii
sumruu hosgeldiinn..koss koss kavga var guclubacismile
çekirdeğinide al bacım eline. kepeklimede verrrrrrr delüüüüüüüüüüü

ebrar bile kurtaramaz seni eeee ne zaman yapcan yaaa

doğru söylüyon. ama sizde az çektirmediniz evhanla ikiniz alınganlık yapa yapa bizi delirttiniz dimi.
yarın yapsammıki çıkarmı artık varsada yoksada.

ya tatlım bak çık git bi sağlıkocağına kan ver yarında sonuç çıkar 5 kuruşta para vermezsin hadi yaaaaaaaaaaaaaaaa

EVEEEEETTTTTTTT GÜL ABLA HANİ TEST YAPACAKTINNNNNN 4 GÜN GEÇMİŞ HADİ YAPTA BİZEDE HABER VER EGER Bİ HAMİŞ ÇIKKKKKK BİZ BİLİYOZ SANA YAPACAKLARIMIZI

kızlar ben küserim bakınnn size yazı yazdım yorum yapında kaçıcam ben ay çocuklarım acıktılar okul saatimiz geliya ya yala.sositososito

beni sinirlendirmeyinnnnnn bu sesle arar size bütün gün sapiklik yaparım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım başına gelenleri duydum Allah yardımcın olsun. Yeniden anne olmayı, kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah:)

teşekkür ederim....

cnmm düşüğün ardından hemen kalırsın benim ilk düşükden sonra 3 ayda hamşdim ama oda düştü.
ben perde olayını söylüyom burda ama kimse takmıyo bu durumu galiba.
inşallah sende yoktur cnm

aklımda cuma doktora gideceğim mutlaka soracağım canım....

allahım inşallah daima mutlu eder tatlım seni bekletmeden gelir meleğinde sana sağlıkla sıhhatle sen iyi ol yeter

evet eşimde sana birşey olmasın yeter diyor... o bana birşey olacak diye çok korkmuştu....

ya tatlım bak çık git bi sağlıkocağına kan ver yarında sonuç çıkar 5 kuruşta para vermezsin hadi yaaaaaaaaaaaaaaaa
demesi kolay gel o güsel travesti sesinle izin alıver bana. adam gıcık vermiyo izin yafffffffffffff

EVEEEEETTTTTTTT GÜL ABLA HANİ TEST YAPACAKTINNNNNN 4 GÜN GEÇMİŞ HADİ YAPTA BİZEDE HABER VER EGER Bİ HAMİŞ ÇIKKKKKK BİZ BİLİYOZ SANA YAPACAKLARIMIZI

oyyyyyyyyyyyyyy yandım bennnnnnnnn akşama alabilirsem test alıcam sabah yapıcam yeterkiiiiiiii dilinizden kurtulayım :2: negatif çıkarsa çektiririm yalnız size bak sölemedi demeyin.klava:

ver tel numarasını bütün gün izin alam sana

ahanda bunu didemmm bak gül abla gibi bende başlicam heeee:jeyyar::jeyyar:

ahanda bunu didemmm bak gül abla gibi bende başlicam heeee:jeyyar::jeyyar:

tamam gördüm tatlım mazur gör arada kaçtı sayfalar tatlım neden adet olucam diyon ya olmazsan ya bebişse ayyyy inşallah olmazsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…