sumruu hosgeldiinn..koss koss kavga var guclubacismile
bende seniiiii cnm arkadaşımmmmm
içelim güzelleşelim iyimi.:içelim::içelim::içelim:
abooooooooo sen beter böcekmisin. sen inletme biziihoşgeldin sumrucum.
gül abla yapsana yahu şu testi çatladık ama,ee ama bana kötü örnek oluyon seeeen bende yapmam böyyyle inletirim amaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
çekirdeğinide al bacım eline. kepeklimede verrrrrrr delüüüüüüüüüüüsumruu hosgeldiinn..koss koss kavga var guclubacismile
ebrar bile kurtaramaz seni eeee ne zaman yapcan yaaa
kız sende koş koş kavga var diyo ya
allahım mahalle karılarını geçtik halimize bak ben zaten travestiyim sesimi bi duysanız gülmekten yerletre yatarsınız
kız sende koş koş kavga var diyo ya
allahım mahalle karılarını geçtik halimize bak ben zaten travestiyim sesimi bi duysanız gülmekten yerletre yatarsınız
abooooooooo sen beter böcekmisin. sen inletme bizii
çekirdeğinide al bacım eline. kepeklimede verrrrrrr delüüüüüüüüüüü
doğru söylüyon. ama sizde az çektirmediniz evhanla ikiniz alınganlık yapa yapa bizi delirttiniz dimi.
yarın yapsammıki çıkarmı artık varsada yoksada.
Canım başına gelenleri duydum Allah yardımcın olsun. Yeniden anne olmayı, kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah:)
rodiniacım saglık olsun ınsallah.AAllah gonlunun muradını versin..
inşallah biran önce nasip eder...
afrcim ne kadar var cicim senin adetine..noldu sana boyle anlamadım valla.bende aksıne ıshal olmustum hamıle oldugumda.belırtıler degısık tabı.bence sen ii usuttun..
melısa uyuma bee..bız uyuyoz mu..
cnmm düşüğün ardından hemen kalırsın benim ilk düşükden sonra 3 ayda hamşdim ama oda düştü.
ben perde olayını söylüyom burda ama kimse takmıyo bu durumu galiba.
inşallah sende yoktur cnm
allahım inşallah daima mutlu eder tatlım seni bekletmeden gelir meleğinde sana sağlıkla sıhhatle sen iyi ol yeter
kızlar ben küserim bakınnn size yazı yazdım yorum yapında kaçıcam ben ay çocuklarım acıktılar okul saatimiz geliya ya yala.sositososito
demesi kolay gel o güsel travesti sesinle izin alıver bana. adam gıcık vermiyo izin yafffffffffffffya tatlım bak çık git bi sağlıkocağına kan ver yarında sonuç çıkar 5 kuruşta para vermezsin hadi yaaaaaaaaaaaaaaaa
EVEEEEETTTTTTTT GÜL ABLA HANİ TEST YAPACAKTINNNNNN 4 GÜN GEÇMİŞ HADİ YAPTA BİZEDE HABER VER EGER Bİ HAMİŞ ÇIKKKKKK BİZ BİLİYOZ SANA YAPACAKLARIMIZI
didemmm sağlık ocağı para almıyami gülüm kan testi için hehhhsempatiksalakcinni
demesi kolay gel o güsel travesti sesinle izin alıver bana. adam gıcık vermiyo izin yafffffffffffff
oyyyyyyyyyyyyyy yandım bennnnnnnnn akşama alabilirsem test alıcam sabah yapıcam yeterkiiiiiiii dilinizden kurtulayım :2: negatif çıkarsa çektiririm yalnız size bak sölemedi demeyin.klava:
kızlar ben varya adet olucam sanki öyle hissediyom,çünkü akıntım yoğun demiştimya sankide olucam gibi ay,bu sabah göğüslerde şişmiş kasığımda belimde ağrıyo ohhhh ne ka gozel,şu ayağımıda ısıtamıyom bi türlü,bir anda yanıp bi anda üşüyom.ayyy ay.
kızlarrrrrr o kadar kavga ettiniz ki bağlantım dayanmadı koptu walla :)))
kızlarrrrrr o kadar kavga ettiniz ki bağlantım dayanmadı koptu walla :)))
ahanda bunu didemmm bak gül abla gibi bende başlicam heeee:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?