ver tel numarasını bütün gün izin alam sana
ver tel numarasını bütün gün izin alam sana
cnmm düşüğün ardından hemen kalırsın benim ilk düşükden sonra 3 ayda hamşdim ama oda düştü.
ben perde olayını söylüyom burda ama kimse takmıyo bu durumu galiba. düşüklere sepep diye bağırıp duruyom.
inşallah sende yoktur cnm
ay didem yeter yahu öldüm gülmekten batlicam şimdi
gül abla belirtin varmı paylaşsana ay bizimle.
ben sana küstüm nere gittin sen :hulya: :hulya:
abuuu harbi cadısın haa daha bişey demiom sana..
ay alemsin kepeklim yaaaaaaaaaaaaaGül test yapsın kampanyasına hosgeldınız..
Hepımiz gule ozelden tehdit dolu mesajlar atalım..bugun saat 5 e kadar test yapmazsada cebıne sapık mesajlar atalım :1ninca:
ay didem yeter yahu öldüm gülmekten batlicam şimdi
gül abla belirtin varmı paylaşsana ay bizimle.
gül test yapsın kampanyasına hosgeldınız..
Hepımiz gule ozelden tehdit dolu mesajlar atalım..bugun saat 5 e kadar test yapmazsada cebıne sapık mesajlar atalım :1ninca:
adam aramandan sonra işden kovmasın beni sen travestilerlemi takılıyon die..:roflol::roflol:
melix cim aman bacım bana benzeme iyi deil..
dur hemen cevaplimmm kendini dinleme bacımmm her belirti çıkar dinlersen
inş didemim yaaaa.hadi ben kaçar arada uğricam pc açık.
hele bida birine küs ben senın oglunu dogmadan sünnet edecem haaa :mymeka:
Şeniz
yok cnmmm kendimi hazırlıyom ben negatife üzülmem.Gül abla bizzzz çekeriz sen merak etme yeterki sen ögren aman nolcak ki ama sen üzilme tamam nı ne çıkarsa vardır bi hayır bunu da unutmaaa
evt cnm benimde 2 düşüğe mal oldu sonra bulundu. alındı şükür bakalım sonrası nolcak. önemli bir konu bu perde. kolay bulunmuyoı düşünemiyo doktorlar.gülüm benim yengemdede perde vardı maalesef 2düşükten sonra farkedildi alındı, sonra kan pıhtılaşması çıktı oda ikiz bebeklerine mal olduOndan sonra 1 düşüğü daha oldu meğer dayımın spermlerinde genetik problem varmış Düşük dediğime bakmayı hiç biri kürtaj falan değil hepsi ölü doğum Beterin beteri var kızlar halimize şükredelim Allah beterinden sakınsın cümlemizi:)
hele bida birine küs ben senın oglunu dogmadan sünnet edecem haaa :mymeka:
Şeniz
ebrarım nerdesin bacımmm testte poziif çıkarsa çektircek bunlar bana yandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?