Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Günaydın kızlar oo bugün kalabalığız yine kim kime küsüyor ay kızlar şu küsme işini bıraksak evde kocalarımıza küsüyoruz yeterine bari burda küslük olmasın:)

gül cabuk test yap. Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test

Gül adresini ver hemen enyakın eczaneyi arayalım bi test göndertelim sana

Günaydın kızlar oo bugün kalabalığız yine kim kime küsüyor ay kızlar şu küsme işini bıraksak evde kocalarımıza küsüyoruz yeterine bari burda küslük olmasın:)
gel sende katıl bacımmm herkese küstüm ben sempatiksalakcinni

o zman asagıdan bı ıdrar testı al gel ..çişşşşş ....beş dakkada beşiktaş...

kız test yapamadan altıma yapcam şimdi gülmekden :roflol::roflol:

kızlar ben küserim bakınnn size yazı yazdım yorum yapında kaçıcam ben ay çocuklarım acıktılar okul saatimiz geliya ya yala.sositososito

Canım bak beyaz akıntı kokusuzsa hamilelik belirtisi yazıyodu nette bende bu ay çok fazla geldi ama peşine kırmızıyı gördüm İnşallah sende yanılıyorumdur:) Memelerinde mavi mavi damarlar oluşurmuş bide?

ağlıtacaksınız beni şicikkkkkkkkkkkkkkkk bu günleridemi görcektim ben hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

bide negatif çıkarsaaaaaa alsanaalsanasmile

gül cabuk test yap. Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap !test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap !test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! Test yap ! !!!

Olsun canım denemiş olursun en azından hadi yap şu testi artık:)

cıkmaz cıkmaz ınsallah..olumlu dusunelım secret secret..
olsa bıle bız senı neselendırırırz merak etme.. Şeniz
kos hadi test alda gel

canlarımmm kaç gündür böle yapmadınız üzdünüz beniiiiii deideme çattım
yaa yakınlarda ecz. yok ancak eve giderken alabilirim. sabaha söz haber vercem size.

Neriye kayboldunuz kızlar eee ne var ne yok

azcık işim vardı geldim tatlım nassın bakimmmm
ben travesti gibiyim sesim öle çıkıyoo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Aaa gripten mi anlaşıldı travesti meselesi:) iyiyimcanım sen nasılsın? Dün eşim şaşırttı beni beş ay beş gü sonra yavrun kucağında dedi sen günde mi sayıyorsun dedim sırıtıyor yakalandı yani:)

Kızlar avatarımdki bebek ablamın tombik kızı, evlat edindiği bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…